Læs den officielle beskrivelse

Den Institut for Datalogi er en del af Polske Videnskabernes Akademi der er rangeret 33th i verden i de SCImago institutioner Ranking. Direktøren for Institut for Datalogi på det polske videnskabsakademi (IPI PAN) er Professor Jacek Koronacki. En anden styrende organ for Instituttet er det videnskabelige råd, som ledes af professor Andrzej Tarlecki. Instituttet underviser en række postgraduate programmer på polsk, MBA - Innovation og Data Analysis program køre i samarbejde med Woodbury School of Business Utah Valley University (USA) på engelsk, og den ph.d. i Contemporary Informatik program, også på engelsk.

Instituttet har to Afdelinger:

Institut for Teoretisk Foundations of Computer Science (Institutleder professor Wojciech Penczek), og Institut for kunstig intelligens (Institutleder professor Jan Mielniczuk). Institut for Teoretisk Foundations of Computer Science vigtigste forskningsaktiviteter lå inden for følgende områder:

 • Computer arkitektur
 • Web Services Technology
 • Computing Systems Theory
 • Theory of distribuerede systemer.
IPIPAN102

Afdelingen kunstig intelligens specialiseret inden for områderne

 • Statistisk analyse og modellering
 • Lingvistisk Engineering
 • Foundations of Artificial Intelligence
 • Spil og afgørelse Theory.

Instituttets vigtigste typer af videnskabelige aktiviteter kan nævnes:

 • Forskningsprojekter (f.eks bevismæssige ræsonnement, erhvervelse af viden og repræsentation, statistisk og biologisk motiverede læring paradigmer, beslutningsteori)
 • Konferencer (f.eks internationale konference om Language Processing og Intelligent Information Systems, internationale fælles konference om Sikkerhed og Intelligent Information Systems, International Conference on Computer Information Systems og Industrial Management Applications)
 • Seminarer
 • Publikationer (mere end 150 artikler, bogkapitler, monografier og bøger hvert år).

Det, vi har til hensigt at gøre

Institut for Datalogi på det polske videnskabsakademi er besluttet på at opretholde det høje niveau for forskning og faglige aktiviteter, som det er roste både nationalt og internationalt. Det kan prale af en kategorisering af ministeriet for videnskab og videregående uddannelse i Republikken Polen. Det er også opført som en H + (den højeste klassifikation) højere læreanstalt i den tyske Anabin databasen. Instituttet har til hensigt at fremme sit internationale samarbejde om uddannelser samt forskningsprojekter og fælles tilskud.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

1-year MBA

Institute of Computer Science - Polish Academy of Sciences (IPI PAN)

Institut for Datalogi på det polske videnskabsakademi (IPI PAN) tilbyder MBA-program undervises med støtte fra sin partner, Woodbury School of Business på Utah Valley Uni ... [+]

MBA studier ved Institut for Computer Sciences i det polske videnskabsakademi underviste med støtte fra sin partner, den Woodbury School of Business på Utah Valley University

Institut for Datalogi på det polske videnskabsakademi (IPI PAN) tilbyder MBA-program undervises med støtte fra sin partner, Woodbury School of Business på Utah Valley University (USA). Dette er en prestigefyldt og givende postgraduate program for ledere og dem, der inspirerer til at blive virksomhedsledere samt folk, der arbejder i den offentlige administration og ikke-statslige organisationer. Formatet af MBA-program giver mulighed for at arbejde og studere på samme tid.

MBA studier titlen "Innovations og Data Analysis" (undervises på engelsk) er postgraduate studier tværgående sådanne discipliner som informatik, økonomi og ledelse. De postgraduate MBA studier sidste to semestre. Ved afslutningen af ​​undersøgelserne eleverne forsvare deres forretningsmæssige projekter (20 - 40 sider). De postgraduate MBA studier er baseret på en deltid format. Der er to moduler pr semester. Hvert modul varer fra 11.00 på onsdag indtil 12.30 søndag (plus valgfrie klasser). Som regel er hvert kursus (emne) undervist 8 timer. Der er fire indtag pr akademisk år: til oktober, januar, april og juni. Institut for Computer Sciences i det polske Videnskabernes Akademi (i kort IPI PAN) er den ordregivende institution. Den Woodbury School of Business på Utah Valley University deltager som institution at sende nogle af sine repræsentanter til at undervise udvalgte kurser / fag og foreslår foranstaltninger til pensum ekstraudstyr. Undervisere fra Woodbury School of Business på Utah Valley University kan overvåge forretningsprojekter forudsat at... [-]
Polen Warszawa
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk