Læs den officielle beskrivelse

eKrakow School of Business ved Cracow University of Economics (CSB CUE) har været på markedet for uddannelsestjenester siden 1991. Skolen tilbyder MBA-studier, postgraduate kurser, og det har været at yde forskning rådgivning og udgivelse tjenester. CSB CUE er konstant at forbedre sit tilbud, tilpasse den til kravene i dagens marked. Den dynamiske udvikling og efterfølgende fører til skolens høje position i de polske placeringer skyldes mere og mere anerkendelse på den internationale arena. Krakow Business School CUE fastholder fortsat samarbejde med virksomheder, kulturcentre, universiteter, post-gymnasier og samfundskollegier både i Polen og i udlandet. Det er en del af det internationale samfund, som giver mulighed for at møde med forretningspartnere fra hele verden for at udveksle erfaringer og kompetencer, at få adgang til et globalt netværk af uddannelsesinstitutioner, offentlige organisationer og konsulentfirmaer.

Skolens partnere er: St. Gallen Business School (Schweiz), Ecole de Management de Normandie, ESC Clermont Graduate School of Management / Groupe ESC Clermont (Frankrig), Clark University, Suffolk University Sawyer Business School, Roosevelt University, Heller College of Business, Grand Valley State University (USA), Handelshøjskolen i Stockholm (Sverige), University of Johannesburg (Sydafrika), Akademiet for Økonomiske Studier i Moldova, Banking University (Ukraine).

Siden 2011 har CSB CUE været medlem af EFMD - Det Europæiske Institut for Ledelsesudvikling.

Skolens hovedmål er at fokusere på udvidet samarbejde med erhvervslivet. Det sikrer, at den viden, der videregives til eleverne, har været stærkt relateret til forretningspraksis, for først da vil kandidaterne have en stærk position på arbejdsmarkedet og udvikle polsk iværksætteri.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

De innovative MBA CSB Masterstudier er organiseret af Cracow School of Business CUE i samarbejde med Clark University of Worcester (USA). Disse studier er skabt primært f ... [+]

MBA CSB Master

De innovative MBA CSB Masterstudier er organiseret af Cracow School of Business CUE i samarbejde med Clark University of Worcester (USA).

Disse studier er skabt primært for de mennesker, der ønsker at starte deres karriere i erhvervslivet (junior management).

MBA CSB MASTER PROGRAM:Antal timer: 2 160 timer (480 timers klasser og 1 680 timers individuel projektarbejde)MBA CSB Masterstudier sidste fire semestre, hvorunder klasser opdelt i kompetenceområder udføresAnvendt sprog: Engelsk 100%Weekendklasser udføres fredag ​​(kl. 15.00 til 21.00), lørdag og søndag mellem kl. 8.00-16.00. Møderne afholdes en eller to gange om måneden.Udgifter til MBA CSB Masterprogram: 6 900 EUR (mulighed for at betale i rater), 200 EUR refunderes rekrutteringsgebyrPartner skole: Clark University of Worcester (USA)Programmål... [-]
Polen Kraków
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk