Læs den officielle beskrivelse

Suleman Dawood School of Business (SDSB) I løbet af de år

Business School, etableret i 1986, var den første af skolerne på Lahore University of Management Sciences (LUMS).

Behovet for en udfordrende og relevant pensum foreslog brugen af ​​casestudier snarere end konventionelle foredrag at formidle viden. Denne beslutning blev støttet af et tæt samarbejde med Harvard Business School og University of Western Ontario (UWO), som begge er pionerer i denne lære filosofi.

Samtidig er engagement i akademisk og faglig ekspertise understøttet af en "Visiting udvalget", bestående af akademikere og administratorer fra verdenskendte universiteter og institutioner, herunder Harvard, UWO, IMD, Cambridge, Stanford, McGill og Asian Institute of Management.

Skolen tilbyder en række programmer, herunder et intensivt fuldtids MBA, en week-end Executive MBA, et kursus-baserede ph.d. Ledelse og bacheloruddannelser med store selskaber i Regnskab og Finans, og Management Science. Desuden Rausing Executive Development Centre (REDC) tilbyder korte varighed programmer for ledere. Skolen udfører også strenge økonomiske og ledelsesmæssige forskning gennem de strategiske sektorer Forskningscenter, Social Enterprise Development Center og Case Forskningscenter.

LUMS opretholder et tæt forhold til erhvervslivet, der fungerer som en kilde til rådgivning og information. Denne interaktion ikke kun hjælper med at holde pensum er relevant for behovene for erhvervsorganisationer, men sikrer også, at de studerende er udsat for dynamikken i virksomhedernes verden.

Virksomhedsledere interagerer aktivt med både fakultetet og de studerende gennem hyppige besøg, seminarer og som gæstetalere og deres perspektiver berige klasseværelset oplevelse. Derudover er industrien forbindelser styrkes ved at inddrage MBA fakultet i undervisning og uddannelse i programmerne lederudvikling, der deltog årligt af mere end 2.000 topledere og ledere fra erhvervslivet.

Vi tilstræber at give de forskellige uddannelsesmæssige behov for et kulturelt mangfoldigt og geografisk spredte studerende ved at forberede dem fagligt, personligt og professionelt, og ved at give dem adgang til muligheder for at gøre en forskel.

Tre årtier og over 2000 kandidater senere er rangeret som en af ​​de bedste business skoler i regionen. SDSB fortsætter med at være det første valg af studerende i Sydasien. Dette er, hvad der gør et partnerskab med SDSB en god bestræbelse.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Suleman Dawood School of Business

The Masters of Business Administration (MBA) program på Suleman Dawood School of Business (SDSB) på LUMS giver en intens og krævende akademisk erfaring, der involverer to ... [+]

Hvorfor LUMS MBA?

"Jeg sluttede LUMS i sommeren 1991 på den gamle campus. For vores sommer orientering blandt andet blev vi introduceret til computere og givet to disketter hver! Kommer fra en baggrund af traditionelle klasseværelser, sagen metode til undervisning følte skræmmende. Jeg var så heldig at være blevet undervist af den stiftende fakultet LUMS, med mindre end 100 studerende på campus. Jeg gjorde livslange venskaber i løbet af min tid på LUMS. Mens WAC var en tilbage breaker lokke af Halwa Puri morgenmad holdt os gå, for ikke at glemme de midnat basketball kampe. Ville ikke have noget imod at gøre det hele igen! "

Aali Shafi MBA 1993, Executive Vice President & Business Head, MCB Bank Ltd... [-]

Pakistan Lahore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk