Læs den officielle beskrivelse

Om IPADE

IPADE Business School blev grundlagt i 1967 af en gruppe fremtrædende forretningsmænd med det formål at udvikle fremtidige ledere med evnen til at drive social og økonomisk vækst baseret på personlig integritet, samfundsansvar og global vision.

IPADE et overblik

Historie

IPADE Business School blev grundlagt i 1967.

Fakultet

Vores 11 akademiske afdelinger deltager i uddannelsen af ​​deltagere fra de forskellige IPADE-programmer.

Alumni

Over 37.000 studerende er uddannet fra IPADE's klasseværelser. Det er en udvalgt gruppe af forretningsfolk fra forskellige sektorer med forskellige interesser, der deler IPADE som et knudepunkt; for IPADE er de kandidater, der udgør den vigtigste værdi.

placering

IPADE har haft en fremragende tilstedeværelse i forskellige internationale og indenlandske placeringer, offentliggjort af Financial Times, Forbes og CNN Expansion, som overvejer og vurderer de bedste business schools og deres programmer.

akkrediteringer

IPADE's kvalitet og konsistens har gjort det muligt at få tre af de internationale akkrediteringer, der tildeles verdens vigtigste erhvervsskoler.

Rådgivende Udvalg

IPADE Business School har fremmet den internationale dialog ved at inddrage to af de mest prestigefyldte erhvervsskoler i verden: Harvard Business School og IESE Business School.

universitetsområder

IPADE har tre hovedkvarterer i Mexico City, Monterrey og Guadalajara. For at imødekomme samfundets behov i mindre byer i landet tilbyder IPADE også sine programmer i midlertidige satellitcampuser i hele Mexico.

Metode

Ved hjælp af Case-metoden udnytter deltagerne deres ledelsesmæssige færdigheder ved at udføre detektion, analyse og diagnose af virkelige forretningsproblemer.

Case-metoden anvender faglige materialer (forretningssager) baseret på reelle organisatoriske udfordringer analyseres ud fra forskellige perspektiver. Denne proces er opdelt i tre faser: personlig studie, teamwork og en plenarmøde ledet af en ekspertprofessor.

På baggrund af sagerne og ledsagende tekniske noter erhverver deltagerne den nødvendige viden om de grundlæggende elementer i forretningsforvaltningen. Gæstehøjttalere og gæsteprofessorer giver yderligere praktisk input, ekspertise og livserfaring.

1. Personlig undersøgelse

Deltagerne bruger deres personlige erfaring med den situation, der skitseres for at vurdere problemstillingerne og lave en handlingsplan.

2. Teamwork

Deltagernes hold kombinerer deres personlige og plenarmæssige analyser for at træffe beslutninger som om de var selskabets bestyrelse.

3. Plenarforsamling

Sagen analyseres ved hjælp af input fra hele klassen under ledelse af en ekspertprofessor.

Socialt arbejde

El Peñón Foundation og Colegio Montefalco er to uddannelsesinstitutioner for dårligt stillede familier, der bor i den østlige del af Morelos. Begge skoler er en del af IPADE's initiativ til social ansvarlighed. Institutt for institutionel udvikling forbinder både deltagere og alumner med de specifikke initiativer, som skolerne fremmer for at hjælpe med at støtte undervisningen af ​​børn, unge og deres familier.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

IPADE Business School

Vores fuldtids MBA-program har det primære mål at udvikle ledelsesmæssige færdigheder som teamarbejde, ledelse, beslutningstagning, global vision og evnen til at arbejde ... [+]

Vores fuldtids MBA-program har det primære mål at udvikle ledelsesmæssige færdigheder som teamarbejde, ledelse, beslutningstagning, global vision og evnen til at arbejde under pres. Vi arbejder med case-metoden for at analysere, diskutere og komme til en konklusion for mere end 900 tilfælde i de to år af MBA.

IPADE's fuldtids MBA-program er undervist 100% på engelsk og på to universiteter: Mexico City og Monterrey.

IPADE er præget af sin personlige opmærksomhed og små grupper (150 studerende på begge campus).

Hvorfor Ipade?

Det fuldtids MBA-program er designet til at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at overholde Top Management ansvar. Deltagerne vil gennemgå en dybtgående transformation, og denne uddannelse kræver en toårig forpligtelse til professionel og personlig vækst.... [-]

Mexico Mexico City Monterrey
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

IPADE Campuses