Læs den officielle beskrivelse

Er du engageret i at nå dine uddannelsesmæssige og karrieremål?

CasaEducation giver dig mulighed for at tilmelde dig en af de online-programmer, der tilbydes af en af de øverste og berømte britiske universiteter. Studerende behøver ikke at nedlægge arbejdspladser og flytte til England. Det er meget fleksibel og praktisk, uden kompromis på service og kvalitet. Alt det kræver er en enhed, og internetadgang. Grader er 100% britisk. Den online platform er nem at bruge, der er tilgængelig fra alle dele af verden.

Vores Værdier

Opnå: Vi er dedikeret til at hjælpe dig med at opnå dine mål med en fleksibel programmer skræddersyet til individuelle behov Udfør: Brug af høje standard faciliteter til at udføre og udvikle din viden Fremskridt: Forbedre og støtte en ny generation af globale erhvervsledere

Vores vision

CasaEducation og Edinburgh Napier University er partnere for karriere forbedring ved at levere en bedste online og offline lærerig oplevelse med en uovertruffen vilje til studerende succes.

Vores mission

CasaEducation er dedikeret til at levere innovative bachelor-, kandidat og efteruddannelse online og offline undervisning i partnerskab med Edinburgh Napier University (Det Forenede Kongerige).

Programmerne udbydes fremme de studerendes læring med muligheden for at igangsætte, forbedre eller ændre karriere i dagens mangfoldigt globalt samfund.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også: