Læs den officielle beskrivelse

HVEM ER VI?

Denne institution blev bygget af en gruppe globale pædagoger med erfaringer over hele verden. Efter at have oplevet de konstante ændringer i erhvervslivet og årsagen til traditionel uddannelse besluttede vi os for at handle. Denne institution er designet og ledet af lidenskabelige lærere med erfaringer fra topuniversiteter over hele verden som Stanford og Pace University i USA, University of Liverpool og London School of Business and Finance i Storbritannien, University of International Business and Economics og Beijing University i Kina, Grenoble Graduate School of Business i Frankrig, U21 Global University i Singapore, University of Professional Studies i Ghana, Chulalongkorn University i Thailand og mange flere topinstitutioner inden for respektive region.

Individuel holistisk udvikling

TRANSCONTINENTAL INSTITUTET FOR HØJERE UDDANNELSE

Vi integrerer din uddannelsesrejse med en individuel udviklingsplan . Dette starter fra den indledende indskrivning af den studerende i vores institution og udvikler løbende gennem hvert modul. Nogle af de bevidste udviklinger omfatter følelsesmæssig intelligens, selvtillid og innovationsevne. Inden du starter et modul integrerer dine professorer dine personlige udviklingsbehov i læringsprocessen, før du går ind i første klasse. Du starter aldrig som en ukendt person, der er en del af en liste over studerende. Vores integrerede system med individuel holistisk udvikling fremskynder din udviklingens momentum, mens du udvikler dig gennem hvert modul.

VS.

ANDRE UNIVERSITETER

Integreret udvikling af studerende er ikke til stede i de fleste universiteter, langt mindre holistisk udvikling. Professorer begynder hvert modul at se eleverne som en "blank skifer" , uvidende om eventuelle unikke udviklingsbehov eller mål for hver elev. Din udvikling starter typisk fra "0" med hvert semester.

Artikler og publikationer

Udvikle de rigtige færdigheder effektivt
Hvordan kan du overskride din potentiale?
Tre måder at opnå medarbejders loyalitet og holde dine bedste udøvere fra at forlade

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Transcontinental Institution Of Higher Education

Uforglemmelig!!! Ikke kun med transformerende oplevelser, men også med alt, hvad du lærer. I modsætning til traditionel uddannelse, hvor du glemmer det meste af det du læ ... [+]

PROGRAMVERSIGT

MBA-kurset er designet til ledere, der har en passion for innovation, et ønske om at gøre en dyb forskel og et ubarmhjertigt kør for succes. Hvis du har nogen af disse tre egenskaber, vil dette kursus fremdrive dig som ingenting, du nogensinde har oplevet. Inden for en gennemtænkt ledelsesmæssig udviklingsramme tilbyder pensumdesignet et uovertruffen strategisk fokus på din vækst som et integreret individ fra et multiple intelligensperspektiv. Kurset er designet af globalt anerkendte eksperter inden for forskellige forretningsområder og giver dig mulighed for at integrere dit faglige ansvar med en stærk læringserfaring med målbar succes inden for mange områder af interesse, som følelsesmæssig intelligens og innovativitet.... [-]

Malta Mosta
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
16 - 21 måneder
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Explore the myth of Knowledge=Power