London School of Commerce Malta

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

London School of Commerce Malta

En del af London School of Commerce (UK) Gruppe of Colleges i forbindelse med University of Bedfordshire

Malta Campus

London School of Commerce Malta tilbyder en attraktiv centralt beliggende campus i en fantastisk beliggenhed på den charmerende ø Malta hvor engelsk er et af de to officielle nationale sprog og bredt tales af hele den lokale befolkning. LSC Malta campus er udstyret med alle de faciliteter, der kræves for en positiv læringsoplevelse, herunder Wi-Fi i hele lokalerne, et velassorteret og udstyret bibliotek og fritidsområder.

LSC Malta bibliotekslager består af et lån og en referenceopsamling af alle kernetekster og anbefalede aflæsninger. En samling af studiefærdigheder og forskningsmetoder referencer er også tilgængelige. Derudover vil eleverne have fuld adgang til over 70.000 tekster tilgængelige elektronisk via LSCs online-bibliotek.

LSC Malta moderne faciliteter og omfattende læringsressourcer vil give dig de rigtige værktøjer til at udvikle sig jævnt i dine studier, samtidig med at du udvikler den viden og ekspertise, der er nødvendig for en karriere inden for international forretning. LSC Malta er stolt af, at dets undervisning fakultet omfatter fremtrædende professorer, forskere og højt kvalificerede faglige akademikere.

Fordele ved LSC Malta

Campus ligger i nærheden af ​​den historiske by Valletta, som er et UNESCO World Heritage Site og inden for rækkevidde af øens hovedtransportcenter samt et væld af historiske seværdigheder, indkøbscentre, fritidszoner og underholdningssteder .

På LSC Malta vil du blive nedsænket i et helt forskelligt miljø bestående af en studerendes befolkning, som er en smeltedigel af nationaliteter og kulturer, hvilket gør din uddannelse til en virkelig formativ oplevelse, der går ud over den centrale akademiske præstation.

LSC Malta er licenseret som et højere uddannelsesinstitut (licensnummer 2014-FHI-025).

Nøglefordele

  • Få en globalt anerkendt grad
  • Mulighed for at overføre kreditter til (UK) for at opnå en britisk MBA-grad
  • Ekstremt konkurrencedygtige kursusgebyrer, der skal betales i fleksible rater
  • Undersøg og leve i et unikt miljø i et engelsktalende middelhavsland
  • Kendte internationale fakultet
  • Drage fordel af en moderne, fuldt udstyret campus i en central beliggenhed
  • Adgang til 70.000 online studiematerialer
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Global MBAs » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Global MBA

Master i Business Administration Global

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 18 måneder September 2019 Malta Floriana + 1 mere

MBA-kurset er rettet mod ambitiøse erhvervslivspersonale, der søger en overkommelig og effektiv måde at fremme deres karriere på. Programmet undervises på et praktisk modulært grundlag, hvilket er ideelt for travle ledere, både af lokale og besøgende foredragsholdere, der er kendt inden for deres forskellige områder inden for international forretning. Kurset køres også på deltid [+]

KravEn bachelorgrad fra et anerkendt universitet med gode karakterer (bør svare til en britisk bachelorgrad (Hons) -grad)Bør være mindst 21 år gammelMindste engelsksproglig kompetence hos CEFR B2. Studerende, der ikke har de nødvendige engelske evner, er i stand til at studere præ-sessionelle akademiske engelsk kurser.

MBA-kurset er rettet mod ambitiøse erhvervslivspersonale, der søger en overkommelig og effektiv måde at fremme deres karriere på. Programmet er undervist på en praktisk modulbaseret basis, ideel til travle ledere, både af lokale og lokale

besøgslærere kendt inden for deres forskellige områder inden for international forretning. Kurset køres også på deltid. Studerende forventes at deltage i en hel weekend med undervisede moduler hver seks til otte uger og supplere dette med personlig studie, forberedelse og kursusarbejde.... [-]


Videoer

Inauguration of LSC Malta

Study at LSC Malta

Student from Morocco

Kontakt

London School of Commerce Malta

Adresse, linje 1 Floor 3, Europa Centre, St. Anne Street
FRN9020 Floriana, Malta
Hjemmeside http://www.lscmalta.edu.mt/
Telefon +356 2122 6200