Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Sacred Heart University Luxembourg Jack Welch College of Business

Sacred Heart's Jack Welch College of Business har været i Luxembourg i mere end to årtier, der tilbyder graduate-level-programmer, der er skræddersyet til de arbejdende enkeltpersoners behov. MBA, AACSB akkrediteret, er anerkendt af Luxembourg Ministeriet for Videregående Uddannelse og respekteret af erhvervslivet og økonomi samfund.

Siden 2012 tilbyder vi en aflønnet fuldtids MBA med praktikplads designet til unge kandidater fra udlandet og fra Luxembourg. Vi har studerende fra over fyrre forskellige lande, og vores velkvalificerede fakultet og medarbejdere giver vores program en virkelig international smag, som mange andre erhvervsskoler ikke kan tilbyde.

Gren af ​​en amerikansk Business School

Sacred Heart University i Fairfield, CT (USA), begyndte at tilbyde erhvervsuddannelse i 1965, kun to år efter grundlæggelsen. Universitetets Business College blev senere opkaldt efter den legendariske tidligere formand og administrerende direktør for General Electric Company, John F. Welch, der fortsat yder værdifuld støtte. Den luxembourgske afdeling af Business College blev etableret i 1991.

Nært forbundet med erhvervslivet i Luxembourg

På denne business school arbejder vi tæt sammen med erhvervslivet. Dette afspejles ikke kun i vores lærerpersonale, som er færdige lærde og erfarne erhvervsledere fra USA's hovedcampus og fra Luxembourg, men også i vores aktive bestyrelse, der består af administrerende direktører fra en række store virksomheder i Luxembourg.

Bekvemt placeret i handelskammeret Luxembourg-Kirchberg er vores faciliteter dynamiske og giver mange online lærings- og forskningsværktøjer. Vi har også et bibliotek for studerende at bruge som et roligt sted at studere eller projektteam at mødes til kursusarbejde.

AACSB akkreditering og Storhertug decret

I januar 2007 tjente Jack Welch College of Business akkreditering af AACSB International - Association for Advance Collegiate Schools of Business. Det sluttede sig til en elitegruppe, hvor færre end 5 procent af handelsskoler over hele verden tilhører. AACSB International betragtes som det førende globale akkrediteringsorgan for skoler, der tilbyder bachelor-, kandidat- og ph.d.-grader i erhvervslivet og regnskab.

I august 2007 modtog Sacred Heart University det hertugdagsdekret, der giver anerkendelse af vores eksamensbeviser i Luxembourg.

Princeton Review omfatter Sacred Heart University i sine vejledninger "Bedste 379 Colleges - 2015 Edition" og "Bedste 295 Business Schools - 2015 Edition".

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Deltids-MBA » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Deltids-MBA

Deltid MBA

på universitet Deltid 1 - 6 år Åben tilmelding Luxembourg Luxembourg City

Deltids MBA-programmet er designet til luxembourgske arbejdende fagfolk, der ønsker at have ledende stillinger i morgendagens globale økonomi. Det skiftende erhvervsklima kræver et integreret program præget af en tværfaglig tilgang. [+]

Tjen din MBA mens du arbejder

Part-time MBA-programmet er designet til luxembourgske arbejdende fagfolk, der stræber efter at have ledende stillinger i morgendagens globale økonomi. Det skiftende erhvervsklima kræver et integreret program præget af en tværfaglig tilgang. Når man er godkendt, vurderes indlæringen til at måle ledelsesevner, kommunikationsevner og indholdskendskab til at bestemme deres individuelle læseplan. De integrerede kernekurser vil bestå af en række intensive klasser designet til at udvikle tværfunktionelle færdigheder. Finansiering, marketing, drift og regnskab vil blive undervist samtidigt i en "forretningsproces" tilgang.

Hvad skiller os fra et andet program?... [-]


MBA

MBA med praktik

på universitet Fuldtid 16 måneder August 2019 Luxembourg Luxembourg City

MBA med praktik er designet til unge kandidater med eller uden erhvervserfaring fra udlandet eller fra Luxembourg. Dette program letter indgangen af ​​eleverne i det professionelle liv og letter unge professionelle til at skifte karriere. [+]

Tjen din MBA på to kontinenter og fuldfør en topklasse praktikplads i Luxembourg

MBA med praktikprogram er designet til unge kandidater med eller uden erhvervserfaring fra udlandet eller fra Luxembourg. Dette program letter indgangen af ​​eleverne i det professionelle liv og letter unge professionelle til at skifte karriere.

Programmet starter i midten af ​​august og afsluttes om 16 måneder. For studerende, der endnu ikke har taget kurser i økonomi, statistik eller ledelse, tilbydes intensive forberedende kurser i juli og august.

Hvad skiller os fra andre programmer?

American MBA, alle kurser undervist på engelskFakultet: fra hovedcampus i Fairfield, CT, og praktiserende med stærke teoretiske kvalifikationer fra Luxembourg6-9 måneders praktikophold understøttet af individuel coaching. Alternativ: Et omfattende projekt af personlige valg, fx skabelse af eget firma.International studerende fra over 40 landeAdgang til SHU omfattende online bibliotek og databaserMulighed for at tilføje kurser i USA på Sacred Hearts hoved campus i Fairfield, CTIkke-EU / EØS studerende, der er uddannet med en MBA, kan opnå en arbejdstilladelse i Luxembourg på visse betingelser.... [-]

Kontakt

Sacred Heart University

Adresse, linje 1 Sacred Heart University 7, rue Alcide de Gasperi c/o Chambre de Commerce - Bâtiment B, 1er étage
L-2981 Luxembourg City, Luxembourg District, Luxembourg
Hjemmeside http://www.shu.lu/Programs/
Telefon +352 2276 131