Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sacred Heart University Luxembourg Jack Welch College of Business

Sacred Heart's Jack Welch College of Business

Siden 2012 tilbyder vi en aflønnet fuldtids MBA med praktikplads designet til unge kandidater fra udlandet og fra Luxembourg. Vi har studerende fra over fyrre forskellige lande, og vores velkvalificerede fakultet og medarbejdere giver vores program en virkelig international smag, som mange andre erhvervsskoler ikke kan tilbyde.

Gren af ​​en amerikansk Business School

Sacred Heart University i Fairfield, CT (USA), begyndte at tilbyde erhvervsuddannelse i 1965, kun to år efter grundlæggelsen. Universitetets Business College blev senere opkaldt efter den legendariske tidligere formand og administrerende direktør for General Electric Company, John F. Welch, der fortsat yder værdifuld støtte. Den luxembourgske afdeling af Business College blev etableret i 1991.

Nært forbundet med erhvervslivet i Luxembourg

På denne business school arbejder vi tæt sammen med erhvervslivet. Dette afspejles ikke kun i vores lærerpersonale, som er færdige lærde og erfarne erhvervsledere fra USA's hovedcampus og fra Luxembourg, men også i vores aktive bestyrelse, der består af administrerende direktører fra en række store virksomheder i Luxembourg.

Bekvemt placeret i handelskammeret Luxembourg-Kirchberg er vores faciliteter dynamiske og giver mange online lærings- og forskningsværktøjer. Vi har også et bibliotek for studerende at bruge som et roligt sted at studere eller projektteam at mødes til kursusarbejde.

AACSB akkreditering og Storhertug decret

I januar 2007 Jack Welch College of Business

I august 2007 modtog Sacred Heart University det hertugdagsdekret, der giver anerkendelse af vores eksamensbeviser i Luxembourg.

Princeton Review omfatter Sacred Heart University i sine vejledninger "Bedste 379 Colleges - 2015 Edition" og "Bedste 295 Business Schools - 2015 Edition".

* Akkrediteret af Ministeriet for Videregående Uddannelse
* Placeret som nr. 4 mest innovative universiteter i Nordamerika af amerikanske nyheder
* Opført i Princeton Review 'Best 267 Business Schools' - Outstanding School - 2018 Edition
* Opført på Top 100-rangering af Bloomberg Business Review

* Placeret i THE (Times Higher Education) 501-600-listen

Placeringer

Luxembourg by

Sacred Heart University

Address
Sacred Heart University 7, rue Alcide de Gasperi c/o Chambre de Commerce - Bâtiment B, 1er étage
L-2981 Luxembourg by, Luxembourg District, Luxembourg
Telefonnummer
+352 2276 131

Akkrediteringer

AACSB Accredited