Luxembourg School Of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

World Class International Faculty

Vores fakultet består af professorer tilknyttet institutioner som Harvard, Yale, Stanford, University of Chicago, University of Michigan, Duke University, New York University, London Business School, Cambridge, St. Gallen University, Copenhagen Business School, Bocconi University, Zagreb School of Economics and Management, Videnskab Po, HEC Paris og meget mere.

Forbered dig på at blive udfordret

På LSB , uanset om du tilmelder dig et lederuddannelse program, en MBA eller en Master i Management, være klar til en spændende tid. Du vil blive udsat for forretningssituationer, hvor din viden udfordres, og løsningen diskuteres. Du bliver nødt til at kommunikere og finde fælles grund med fakultetet og klassekammerater og forretningsførere fra hele verden.

En på én tilgang

Din mening om emner er vigtig. LSB MBA og Master in Management er fokuseret på at udvikle de hårde færdigheder, der giver dig mulighed for at gøre indflydelse på dag én. Du får de hårde styringsevner og udvikler dem, når du bliver en ægte leder.

Innovative undervisningsmetoder

At studere ved LSB giver dig adgang til forskellige kulturer, oplevelser og måder at tænke på. Gennem samarbejde opnår du de rige erfaringer fra dine internationale klassekammerater, professorer og virksomhedsledere. Det prisbelønnede fakultet er på forkant med innovative undervisningsmetoder inden for erhvervsadministration. Lær at tænke og beslutte som en leder i case studies og konsulentprojekter.

Handlingsmæssig viden

Læreplanen er designet til at udvikle dig til en leder, der kan se, tage ansvar for og udvikle nye muligheder. Din LSB masteroplevelse bringer mere end blot akademisk viden og praktiske færdigheder. Vores mål er at give dig en unik oplevelse - akademisk og ellers.

85126_STU4425-22.jpg

Vision

At være en globalt anerkendt erhvervskole af høj kvalitet i hjertet af Europa.

Mission

Skolens mission er at skabe et inspirerende og multikulturelt læringsmiljø for virksomhedsledere fra internationale virksomheder, der opererer i Luxembourg såvel som i hele Europa og i verden. Ved at nå sine uddannelsesmæssige og akademiske mål bruger skolen nutidige undervisnings- og forskningsmetoder, fremmer kulturel og intellektuel mangfoldighed. Skolen samarbejder med det internationale erhvervsliv og forbereder virksomhedsledere til at trives i en kompleks global erhvervsliv.

Akkreditering

Luxembourg School Of Business er akkrediteret af det luxemburgske ministerium for videregående uddannelse og forskning. Akkrediteringerne gælder for hele institutionen såvel som Master of Business Administration og Master in Management-programmerne.

85128_Capture.PNG

Placeringer

Luxembourg by

Address
19, Rue Eugène Ruppert
L-2453 Luxembourg by, Luxembourg District, Luxembourg