Læs den officielle beskrivelse

Etableret i 1991 i samarbejde med State University of New York i Buffalo, USA, og University of Ottawa, Canada, Riga Business School (RBS) er en internationalt anerkendt management-uddannelse institution inden Rigas Tekniske Universitet (RTU) og har mere end 20 års erfaring i erhvervslivet uddannelse.

Riga Business School er den eneste skole i Baltikum tilbyder nord-amerikanske stil undersøgelser, både i undervisningen standarder og i struktur, som indeholder intensive casestudier, gruppearbejde og aktiv klasseværelse involvering.

Fakultetet Professorer på Riga Business School er forskere, konsulenter, og tænkte ledere i alle aspekter af erhvervslivet. Fakultetet fra fem kontinenter udfordringer og opfordrer eleverne med en læseplan, der tilbyder viden, kompetence, frihed og passion for undervisning. Fakultetet omfatter både internationale og lokale professorer, fra en række forskellige baggrunde og med stor erfaring i erhvervslivet.

studerende Studerende på Riga Business School er håndplukket af studieledere, derfor studerende på RBS er ikke en af ​​tilskuerne. Alle her har en stærk personlighed og fakultetet og personale på skolen gør deres bedste for at udvikle disse studerende ind ledere. RBS har en stærk, individuel tilgang mod deres elever, derfor er der aldrig mere end 50 elever i en klasse. Og cirka 10% af alle elever er de lyseste hoveder fra hele verden: Aserbajdsjan, Brasilien, Tyskland, Indien, Kasakhstan, Letland, Norge, Rusland, Hviderusland, og USA.

Campus

Riga Business School er placeret i hjertet af Riga - en by, der altid har været et knudepunkt for erhvervslivet. Se for dig selv!

Skolen er placeret tæt på alt, med en travl bymidte altid fuld af liv, den gamle del af byen med smukke Art Nouveau bygninger, flere butikker, barer, restauranter, teatre, koncertsale og alt andet en elev har brug for at nyde sin eller hendes studier.

Akkrediteringer og priser

PRME initiativ. RBS er medlem af PRME (Principles for Responsible Management Education). Den PRME Initiativet opmuntrer og letter handelshøjskoler mod tilgange, der opfylder de nye behov og forventninger erhvervslivet og de krav, som en ny generation af studerende med hensyn til bæredygtighed og god corporate citizenship.

CEEMAN award. RBS er den første stat højere læreanstalt i Letland for at modtage CEEMAN (central- og østeuropæiske Management Development Association) IQA Akkreditering award. Vi forfulgte og fået denne akkreditering, fordi det afspejler vores forpligtelser til vækst, udvikling og streng kvalitetskontrol.

Institutionel akkreditering. Republikken Letlands ministerium for uddannelse og videnskab har tildelt Rigas Tekniske Universitet fuldstændig og ubegrænset akkreditering. Akkrediteringen har ikke en udløbsdato, hvilket afspejler tillid ministeriet. Denne akkreditering certificerer Rigas Tekniske Universitet som en institution, der kan give højere uddannelse og tildeling stat anerkendte grader i Letland.

Program akkreditering. RBS programmer har den højest mulige akkreditering tildelt i Letland. Vores seks år akkreditering periode begyndte i 2013. Denne akkreditering attesterer, at vores management programmer i overensstemmelse med de højeste akademikere standarder.

Eduniversal ranking. RBS er blevet annonceret som den bedste erhvervsuddannelser i Letland ved Eduniversal rangordning. De 3 Palms of Excellence prisen gives til skoler, der er gode handelshøjskoler med international forstærkende indflydelse.

Denne skole tilbyder programmer i:

Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Executive MBA (1) Professionel MBA (1) BBA (1)

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

Riga Business School

RBS Executive MBA er designet til at fremme erfarne ledere til nye lederskab højder. Programmet tilføjer nye perspektiver og værktøjer til de studerendes allerede store m ... [+]

RBS Executive MBA er designet til at fremme erfarne ledere til nye lederskab højder. Programmet tilføjer nye perspektiver og værktøjer til de studerendes allerede store management viden. Programmet dækker alle aspekter af moderne management praksis. RBS førende Lederudvikling Practicum udvikler færdigheder og tillid til effektivt at gennemføre strategi til handling. De europæiske og globale studierejser giver perspektiv og indsigt fra hele verden.

RBS Executive MBA-program er en internationalt akkrediteret og anerkendt grad i ledelse.

Højdepunkterne i programmet er:

The Leadership Development Practicum (LDP) program løber gennem alle fire moduler i EMBA program. LDP deltagerne får dyb forståelse af de centrale begreber i lederudvikling og coaching som de anvendes i en række forskellige virksomheder og sociale sammenhænge. Modul baserede undersøgelser sætte de studerende til at analysere og arbejde på brede, diversificeret, international business fænomener. De studerende har onsite møder ca. en gang om måneden for en lang weekend. Bekvemme beliggenhed i Riga, der altid har været et knudepunkt for erhvervsaktivitet, især fordi det er ved en skillevej mellem øst og vest. At kun 20 minutter væk fra Riga International Airport, kan du flyve i for klasserne og flyve ud bekvemt. ... [-]
Letland Riga
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MBA

Riga Business School

RBS Professional MBA er den ældste og mest prestigefyldte MBA-program i Letland og er designet til at producere ledere i stand til dygtigt operere i det globale erhvervsk ... [+]

RBS Professional MBA er den ældste og mest prestigefyldte MBA-program i Letland og er designet til at producere ledere i stand til dygtigt operere i det globale erhvervsklima. Programmet giver ledere med de færdigheder og evner, der er nødvendige for at løse komplekse problemer, som virksomhederne, fremme innovation, og forbedre verden.

Programmet

Studerende kan få en generel MBA eller vælge fra tre specialiseringer:

Marketing. At have en specialisering i markedsføring betyder, at du vil være i stand til at føre hele processen med markedsføring. Endnu vigtigere er, er du klar til at rulle ærmerne op og arbejde, fordi du får den virkelige verden eksponering og praksis i hele kurset. Finance. At have en specialisering i finansiering betyder, at du er dybt vil forstå snørklede af de finansielle markeder, de forskellige typer af investeringer, og programmet giver dig de strenge analytiske værktøjer, der er nødvendige for at gøre intelligent finansierings- og investeringsbeslutninger. IT. At have en specialisering i IT betyder, at du vil blive forberedt til rollen som en industri specialist for førende 21. århundrede virksomheder, hvor it-ledelse spiller en central rolle, samt giver dig mulighed for at bruge nutidens it-løsninger til at konkurrere på det globale marked . ... [-]
Letland Riga
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk