Læs den officielle beskrivelse

Global Executive MBA (GEMBA) i Shanghai er et effektivt partnerskab mellem University of Southern California Marshall School of Business og Shanghai Jiao Tong University Antai College of Economics & Management, fanger det bedste af en virkelig global lærerig oplevelse.

GEMBA studerende kommer sammen fra hele verden til at lære af fremragende fakultet medlemmer og dele uvurderlige erfaringer. Programmet tiltrækker et bredt udsnit af erhvervsfolk: de er topledere fra multinationale, private og offentlige virksomheder, iværksættere og ledere af familieejede virksomheder.

Fordelene ved en GEMBA grad er umiskendelig: relevante klasser undervist af fremragende fakultet, en fremragende globalt netværk, og livslange venskaber inden for den verdensomspændende USC Trojan familie.

GEMBA PARTNERSKAB

University of Southern California

USC (University of Southern California) er en privat, ikke-for-profit, usekterisk, forskning universitet, der blev grundlagt i 1880 med sin største campus i Los Angeles, Californien. Som Californiens ældste private forskning universitet, har USC historisk uddannet et stort antal af regionens virksomhedsledere og fagfolk. I de seneste årtier har universitetet også gearede sin placering i Los Angeles for at etablere relationer med forsknings- og kulturinstitutioner i hele Asien og Stillehavsområdet. Afspejler status Los Angeles som en global by, USC har det største antal internationale studerende på et universitet i USA. I 2011 blev USC opkaldt blandt de 10 Drøm Colleges i nationen.

Shanghai Jiao Tong University

Shanghai Jiao Tong University (SJTU) er bredt anerkendt som en af ​​Kinas top fem universiteter. SJTU blev grundlagt i 1896 af ShengXuanhuai og er derfor et af de ældste universiteter i Kina. SJTU har næret et stort antal af udestående enkeltpersoner og bidrog væsentligt til velstanden i nationen, især i udviklingen af ​​videnskab og teknologi. Vores berømte alumni omfatter tidligere generalsekretær for det kommunistiske parti JiangZemin, grundlæggeren af ​​Kinas raketter program Qian Xuesen, og hundredvis af others.More end 200 akademikere i Kinas Videnskabernes Academy of Engineering er alumni af SJTU.

Marshall School of Business

Den USC Marshall School of Business er en privat forskning og akademisk institution forpligtet til at uddanne morgendagens globale ledere. Rangeret som en af ​​landets bedste skoles for regnskab, finans, iværksætteri og international business undersøgelser, Marshall også deler den rige historie og levende fællesskab af USC akademiske system.

Antai College of Economics og Management

Som det er tilfældet med vores moderselskab institution, SJTU er Antai College of Economics og Management (ACEM) bredt anerkendt som en top-fem business school i Kina. Med en samlet studerende på næsten 6000, og et fakultet på 200, ACEM fortsætter med at lede erhvervslivet uddannelse frem i Kina og i Asien. ACEM er den eneste business school i Kina skal triple-akkrediteret: af AACSB, EQUIS og AMBA, og har været rangeret af Financial Times som No. 2 i Kina for internationalt relevant forskning.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

Virkelige verden forretningsmæssige udfordringer og muligheder er ikke begrænset til en hvilken som helst del af en virksomheds organisationsplan (såsom finansiering, ell ... [+]

At blive en global leder

Du søger at blive en stadig mere succesfuld og globalt relevant C-suite leder. Men du står over barrierer. Du må ikke få centrale kampagner og jobtilbud. Eller din dygtighed sæt kan ikke længere være tilstrækkeligt til at opfylde dine voksende ledelsesmæssige udfordringer. Eller du ikke modtager stigningerne i erstatning, du ved, du er i stand til at tjene.

At blive den globale leder du søger at være, du har brug for:

C-suite-niveau tillid fra stærkere lederskab og interpersonelle færdigheder, at opbygge partnerskaber, påvirke andre og skabe resultater i et mangfoldigt globalt miljø, der bekræfter, at du er en globalt magtfuld leder; Top-tier globale legitimationsoplysninger, så virksomhedsledere forsøge dig ud for ansættelse og forfremmelse, som de føler sig mere sikker på din evne til at lede; En virkelig globalt netværk, udvide dit sortiment af karriere og forretningsmuligheder, samt din forståelse af det globale erhvervsklima, så du kan effektivt føre verdensplan. Åbning af en ny univers karrieremuligheder ... [-]
Kina Shanghai
September 2020
Engelsk
Deltid
20 måneder
på universitet
Læs mere på dansk