Læs den officielle beskrivelse

Tongji University begyndte programmer i økonomi og ledelse i 1956, og var en af ​​de tidligste universiteter i Kina for at lancere sådanne programmer. School of Economic Management blev grundlagt i 1984 og fusioneret med Business School for at blive School of Economics and Management (i det følgende benævnt SEM) i 1998. På nuværende tidspunkt dækker SEM hoveddisciplinerne økonomi og ledelse gennem Institut for Ledelse Videnskab og Teknologi, Institut for Byggeledelse og Fast ejendom, Institut for Erhvervsøkonomi, Institut for Regnskab, Institut for Offentlig Administration og Afdelingen Af økonomi og finans. Tilsvarende forskningsinstitutter og laboratorier er også etableret i disciplin på anden niveau.

Efter mere end halvtreds års udvikling har SEM gradvist etableret en mission for innovation, dyrkning og service med et mål for internationalisering og en stærk forskningsorientering.

SEM har for tiden 210 fakultetets medlemmer, hvoraf 60 er professorer, 74 er lektorer. På nuværende tidspunkt er der mere end 1500 registrerede undergraduates, over 4000 postgraduates (herunder akademiske kandidater og postgraduates af faglige grader, såsom MBA, Master of Public Administration, Master of Engineering Management, EMBA) og ph.d.-kandidater. Efter ca. 30 års udvikling har SEM dyrket tusindvis af professionelle ledelses talenter, som nu spiller vigtige roller i udviklingen af ​​den nationale økonomi.

Videnskabelig forskning, både akademisk og anvendt, er hovedfokus for skolens udvikling. Med fokus på de reelle behov for disciplinkonstruktion og økonomisk udvikling kombinerer SEM undervisning og videnskabelig forskning. SEM gennemfører aktivt forskningsprogrammer på nationalt plan, arbejder med berørte ministerier, provisioner og virksomheder. I mellemtiden er der udviklet internationale samarbejdsprogrammer med mange udenlandske videnskabelige forskningsinstitutioner, gymnasier og universiteter i USA, Tyskland, Schweiz mv. Det overordnede videnskabelige forskningsniveau er blandt de bedste i handelsskoler i Kina.

Internationalt samarbejde og udveksling er et af SEMs væsentlige træk og fordele. SEM har samarbejdet i bachelor-og kandidatuddannelser med ESCP Europe Business School og ESSEC Business School, en MBA dobbelt-grad program med Manchester Business School, et EMBA dobbelt-grad program med University of Mannheim, MBA og Finances programmer med Case Western Reserve University, Og SIMBA-programmet med ENPC School of International Management. På nuværende tidspunkt har SEM etableret samarbejdspartnerskaber med over 70 berømte handelsskoler og universiteter i 26 lande med hensyn til fakultetudveksling, videnskabelig forskning og udveksling af studerende.

SEM har haft mange resultater i sin internationale vækst og disciplinære udvikling. På nuværende tidspunkt er SEM et officielt medlem af AACSB, EFMD, AMBA og PRME. Det er blevet tildelt AMBA Accreditation, EQUIS Accreditation og AACSB Accreditation. I 2014 blev SEM rangeret den syvende blandt Top Business Schools of Mainland China i Eduniversal Worldwide Business School Ranking, og det er også blevet hædret det mest indflydelsesrige mærke af MBA-programmet af Forbes, Kina. I 2016 blev SEM's Master in Management globalt placeret som den 50. af Financial Times. I fremtiden vil Tongji-SEM fortsætte sine bestræbelser på at udvikle en internationalt anerkendt økonomi- og ledelsesskole.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Deltids-MBA

Tongji University, School of Economics and Management

Curriculum Der er 26 kurser i alt, herunder 12 MBA kerne kurser og 14 finans kurser. I løbet af sommeren af ​​det andet akademiske år ... [+]

Curriculum

Der er 26 kurser i alt, herunder 12 MBA kerne kurser og 14 finans kurser. I løbet af sommeren af ​​det andet akademiske år opfylder eleverne et 4 ugers fuldtidsophold i Cleveland og New York.

[-]
Kina Shanghai
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
30 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Tongji University, School of Economics and Management

Tongji-Manchester MBA Dual-Degree Program blev lanceret i 2009 og kombinerer MBA-kurser i Manchester Business School og de specialiserede kurser i Tongji University i pro ... [+]

Tongji-manchester dual degree mba program Program Oversigt

Tongji University og University of Manchester er strategiske partnere. Tongji-Manchester MBA Dual-Degree Program blev lanceret i 2009 og kombinerer MBA-kurser i Manchester Business School og de specialiserede kurser i Tongji University i projektledelse.

Efter en vellykket gennemførelse af det 2,5-årige deltidsprogram, vil de studerende få dobbelt MBA-grader, henholdsvis fra Tongji University og University of Manchester og post-graduate certifikat fra Tongji University.

Partner

Universitetet i Manchester blev grundlagt i 1824 og er det største universitet i Storbritannien. Med den højeste score af sine forskningsaktiviteter i den britiske regerings forskningsvurderingsøvelse (RAE) og en stolt historie om akademiske og forskningsresultater med 25 nobelprisvindere, er universitetet i Manchester blandt de bedste ikke kun i Europa, men også i verden . ... [-]

Kina Shanghai
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
30 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

EMBA

Tongji University, School of Economics and Management

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA (EMBA) Programmet med sit stærke kinesisk-tyske fokus svarer til den voksende efterspørgsel efter ledere, der med held kan navig ... [+]

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA Program

Oversigt

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA (EMBA) Programmet med sit stærke kinesisk-tyske fokus svarer til den voksende efterspørgsel efter ledere, der med held kan navigere udfordringerne i begge kulturer. Det vil give ledere fra hele verden de færdigheder og værktøjer, de har brug for til stillinger i international top management.

Universiteterne i både Mannheim og Tongji er kendt for deres høje akademiske kvalitet, banebrydende forskning og undervisningspraksis. De er to partnere med stor erfaring inden for ledelsesuddannelse. Derudover indeholder begge gode samarbejds- og alumni netværk og demonstrerer en høj kinesisk-tysk affinitet. TONGJI-MANNHEIM Executive MBA (EMBA) gør bedst muligt brug af dette værdifulde samarbejde for at give deltagerne det allerbedste i EMBA-uddannelse.... [-]

Kina Shanghai Tyskland Mannheim
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

MBA

Tongji University, School of Economics and Management

Forestil dig at blive indskrevet i et MBA-program placeret i en af ​​verdens mest dynamiske og pulserende byer - Shanghai. Velkommen til Tongji MBA. Vi har ventet på dig. ... [+]

Tongji International MBA Program

At få en Tongji International MBA: En unik oplevelse

Forestil dig at blive indskrevet i et MBA-program placeret i en af ​​verdens mest dynamiske og pulserende byer - Shanghai. Velkommen til Tongji MBA. Vi har ventet på dig.

Tongji International MBA-programmet er beregnet til at udstyre deltagere med en omfattende, teoretisk og praktisk forståelse af moderne ledelse i et multikulturelt miljø. På baggrund af disciplinære fordele ved Tongji University har MBA-programmet gradvist udviklet sine egne faglige træk, især inden for projektledelse, ejendoms-, service- og driftsledelse samt finansiering.

International MBA-program Studerende skal modtage MBA-graden fra Tongji University efter vellykket gennemførelse af det 2-årige program. Programmet begynder i september hvert år og undervises på engelsk. Se venligst hjemmesiden for seneste opdatering af studieafgift. ... [-]
Kina Shanghai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk