Read the Official Description

EFMD Equis Accredited

Om RBS

School of Business (RBS) er en bestanddel skole i Renmin Universitet i Kina. Det voksede ud af Institut for fabrikkens ledelse, Department of Trade Økonomi og Program Finansministeriet og Regnskab. Disse tre afdelinger blev etableret i 1950 og var de første business administration programmer i Kina. Med en historie på mere end 60 år, har RBS produceret betydeligt antal professionelle ledere for virksomheder og offentlige institutioner, der er uddannet fakultet for videregående uddannelsesinstitutioner, og udviklet en lang række nye programmer og forskningsområder. Som en pioner inden for lederuddannelse i Kina, har RBS forfattet lærebøger meget udbredt i kinesiske universiteter og rådgivet regeringen og virksomheder i beslutningsprocessen og virksomheden reform.

RBS har syv afdelinger: Generel ledelse, organisation og menneskelige ressourcer, markedsføring, ledelse Videnskab og teknik, handel økonomi, regnskab og finans. RBS har 148 fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere med specialer i alle større discipliner, herunder både cutting-edge forskere og effektive instruktører.

Skolens Business Administration program er udpeget af Undervisningsministeriet som en Niveau I National Key Emne, og er derfor berettiget til statslig støtte. Kun fire andre programmer i Kina har den samme anerkendelse. RBS 'Business Administration programmet blev rangeret første i Kina i løbet af de sidste nationale evalueringer i 2012. Enterprise Management, Industriøkonomi og Regnskab er også blevet rangeret som Niveau II Nationale Emneord. RBS har 2 ph.d.-programmer i 7 discipliner, 5 professionelle kandidatuddannelser og 2 bacheloruddannelser i 6 discipliner, der dækker alle områder af business administration uddannelse.

I de senere år er internationalisering blevet en hjørnesten i RBS 'strategiske fokus. I 2013 blev skolen akkrediteret af AACSB og er i færd med at forny sin EQUIS akkreditering. RBS har etableret langsigtede partnerskaber med over 55 prestigefyldte universiteter i USA, Canada, Storbritannien, Danmark, Irland, Finland, Frankrig, Japan, Korea, Australien, Belgien, Holland, Hong Kong og Taiwan. Disse partnerskaber involverer fakultet besøg, udvekslingsprogrammer for studerende og forskningssamarbejde. Overseas fakultetet og internationale studerende er støt stigende. I 2011 RBS sluttede Gnam (Global Network for Advanced Management), iværksat af School of Management på Yale University. Det kan nu prale 23 medlemmer. Alle disse initiativer er stigende RBS 'global profil.

Som en del af Renmin Universitet i Kina, Skole støtter universitetets principper om "Folkets universitet, en ånd af humanisme og fokus på humaniora og samfundsvidenskab". Universitetets mottoet "søger sandheden fra fakta" oplyser skolens tilgang til undervisning og forskning. RBS 'mission er at "skabe management viden, uddanne ledertalenter, og forme forretningsmetoder lokalt og globalt, for at fremme sociale fremskridt." Skolen giver ledelsen ekspertise, som understøtter Kinas udvikling og producerer globale ledere. Ved at opfylde sin mission, RBS har til formål at opnå sin vision: "At være en af ​​de mest respekterede business schools i verden".

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Renmin University of China, School of Business

Den IMBA programmet tilbyder en Inspiration Track hvor studerende engagere sig i erfaringsbaseret læring gennem Virksomhedsbesøg (mindst 5 / semester) og forbindelser til ... [+]

International MBA Oversigt

Engelsk

2 år på fuld tid

Inspiration Track

Den IMBA programmet tilbyder en Inspiration Track hvor studerende engagere sig i erfaringsbaseret læring gennem Virksomhedsbesøg (mindst 5 / semester) og forbindelser til industrien. Gæsteforelæsere og administrerende direktører inviteres til klasseværelset til direkte at interagere med MBA-studerende. IMBA klasser og virksomhedsbesøg ofte flettes sammen for at skabe det optimale læringsmiljø for vores elever.

Finansiering af din MBA

The School of Business tilbyder studerende med mange meritbaserede stipendier, GMAT belønninger, finansiel støtte og udveksle tilskud. Over 85% af vores internationale studerende tilbydes en form for stipendium / finansiel støtte.... [-]

Kina Beijing
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk