The University of Manchester, China Centre

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

University of Manchester er et af Storbritanniens oprindelige "redbrick" universiteter med en stolt historie, herunder 25 Nobelpris vindere blandt sine arv. Det har været et sted at opdrage viden og forbinde det lyseste sind for at finde innovative løsninger til verdens største udfordringer. Reputably Storbritanniens største campus-baserede universitet, Manchester tilbyder specialiserede og tværfaglige kurser med højeste akademiske rigor.

University of Manchester China Center blev oprettet i 2008, oprindeligt ansvarlig for at bringe blandede læringskurser fra Alliance Manchester Business Schools til Kina. Det blev officielt genåbnet som University of Manchester, Kina, den 25. september 2016 af præsident og vice-rektor ved universitetet prof. Dame nancy rothwell. Tilgængelige kurser omfatter Deltids MBA-programmer og samarbejdsprogrammer med Shanghai Tongji University og Shanghai Jiaotong University. MBA-programmet, der modtager tredobbelte internationale akkrediteringer (AACSB, AMBA og EQUIS) sikrer, at vi forbliver den bedste leverandør af business-uddannelse i verdensklasse i Kina.

Nogle af vores kvalitets bærbare programmer

- Manchester Global MBA

Vi er stolte over at bringe den verdensberømte Manchester Metode til Kina. Det betragtes som den mest indflydelsesrige, nøglepædagogik inden for ledelsesstudier. En praktisk baseret lærings tilgang i modsætning til alle andre replikerer virkelige erhvervslivsudfordringer i hvert projekt, der er udført for at opbygge færdigheder, du kan anvende i dit arbejde.

  • Part-time / blending MBA programmer er fuldt fleksible og bærbare;
  • Intensive ansigt til ansigt workshops i Shanghai, USA, UAE, Storbritannien, Singapore og Hong Kong;
  • Studerende undervist af samme fakultet fløjet ind fra hjemmet campus i Manchester;
  • Tildelt grad er den samme som vores fuldtidsstuderende fra The University of Manchester;
  • MBA's opnå en gennemsnitlig 114% stigning i deres løn tre år efter eksamen;
  • Bygg på din kontaktportefølje med over 25.000 alumni baseret i 130 lande verden over;
  • Hvis du er ambitiøs om at lykkes, respekterer vi din investering, samtidig med at vi bekræfter, at vores indsats, viden og ressourcer vil give dig en verdensledende erhvervsuddannelse.
http://www.uom.ac.cn/
http://www.uom.ac.cn/contact/us

Placeringer

Shanghai

The University of Manchester

Address
Manchester Business School China International Centre Suite 604,6F, West Office Tower, Shanghai Centre 1376 Nanjing West Road
200040 Shanghai, Shanghai, Kina
Telefonnummer
+44 161 306 6000

Kina online

Address
Kina online, Kina

Akkrediteringer