Læs den officielle beskrivelse

Om os

University of Manchester er et af Storbritanniens oprindelige "redbrick" universiteter med en stolt historie, herunder 25 Nobelpris vindere blandt sine arv. Det har været et sted at opdrage viden og forbinde det lyseste sind for at finde innovative løsninger til verdens største udfordringer. Reputably Storbritanniens største campus-baserede universitet, Manchester tilbyder specialiserede og tværfaglige kurser med højeste akademiske rigor.

University of Manchester China Center blev oprettet i 2008, oprindeligt ansvarlig for at bringe blandede læringskurser fra Alliance Manchester Business Schools til Kina. Det blev officielt genåbnet som University of Manchester, Kina, den 25. september 2016 af præsident og vice-rektor ved universitetet prof. Dame nancy rothwell. Tilgængelige kurser omfatter Deltids MBA-programmer og samarbejdsprogrammer med Shanghai Tongji University og Shanghai Jiaotong University. MBA-programmet, der modtager tredobbelte internationale akkrediteringer (AACSB, AMBA og EQUIS) sikrer, at vi forbliver den bedste leverandør af business-uddannelse i verdensklasse i Kina.

Nogle af vores kvalitets bærbare programmer

- Manchester Global MBA

Vi er stolte over at bringe den verdensberømte Manchester Metode til Kina. Det betragtes som den mest indflydelsesrige, nøglepædagogik inden for ledelsesstudier. En praktisk baseret lærings tilgang i modsætning til alle andre replikerer virkelige erhvervslivsudfordringer i hvert projekt, der er udført for at opbygge færdigheder, du kan anvende i dit arbejde.

  • Part-time / blending MBA programmer er fuldt fleksible og bærbare;
  • Intensive ansigt til ansigt workshops i Shanghai, USA, UAE, Storbritannien, Singapore og Hong Kong;
  • Studerende undervist af samme fakultet fløjet ind fra hjemmet campus i Manchester;
  • Tildelt grad er den samme som vores fuldtidsstuderende fra The University of Manchester;
  • MBA's opnå en gennemsnitlig 114% stigning i deres løn tre år efter eksamen;
  • Bygg på din kontaktportefølje med over 25.000 alumni baseret i 130 lande verden over;
  • Hvis du er ambitiøs om at lykkes, respekterer vi din investering, samtidig med at vi bekræfter, at vores indsats, viden og ressourcer vil give dig en verdensledende erhvervsuddannelse.
http://www.uom.ac.cn/
http://www.uom.ac.cn/contact/us
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Global MBA

The University of Manchester, China Centre

Denne deltid MBA er leveret af US-baserede Kelley School of Business, en verdensledende inden for levering af online MBA'er og Alliance Manchester Business School, en top ... [+]

Kelley-Manchester Global MBA

Studie med to elite business schools

Denne deltid MBA er leveret af US-baserede Kelley School of Business, en verdensledende inden for levering af online MBA'er og Alliance Manchester Business School, en top 30 business school med seks centre over hele kloden. Sammen skolerne tilbyder en kombineret arv af næsten 150 års innovation i erhvervslivet og lederuddannelse.

Kelley-Manchester Global MBA kombinerer verdens bedste online MBA-undervisning med en underholdende, ansigt til ansigt læring på et udvalg af 8 globale placeringer.

Ud over onlineindlæring omfatter denne fleksible MBA 18 dages undervisning fordelt på tre værksteder (plus et valgfrit fem-dages værksted i Washington DC).... [-]

Kina Shanghai Kina online
Kontakt skolen
Engelsk,Kinesisk
Deltid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
The University of Manchester, China Centre

Fra dag 1 vil du lære færdigheder og viden, du kan søge omgående for at hjælpe dig med at skille sig ud. Du vil studere kerneforretning og ledelseskurser, vælge specialva ... [+]

Er du en leder, der søger at øge din løn eller ændre rolle, industri eller placering? Transform din karriere med denne fleksible MBA.

Fra dag 1 vil du lære færdigheder og viden, du kan søge omgående for at hjælpe dig med at skille sig ud. Du vil studere kerneforretning og ledelseskurser, vælge specialvalg og tage to praktiske forretningsprojekter. Det hele tilføjer op til så meget ansigt-undervisning som de fleste fuldtids MBA'er og den samme kvalifikation - mens de kun studerer på campus op til tre gange om året.

Global erfaring

Toporganisationer ønsker globale ledere med lokal viden. Du skal trives i et multikulturelt miljø og styre tværs af grænser. Manchester Global Part-time MBA tilbyder en særlig international studieoplevelse for at forbedre din læring og selvudvikling. Hvert kursus omfatter en intensiv tre-dages workshop hvor du vil studere sammen med højtstående ledere fra forskellige faglige baggrunde.... [-]

Kina Shanghai Kina online
Kontakt skolen
Engelsk,Kinesisk
Deltid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk