Lingnan University College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sun Yat-sen University er et omfattende universitet grundlagt af Dr. Sun Yat-sen i 1924. Universitetet er et af de højeste universiteter i Kina og i Times Higher Education Ranking 2011-2012 blev det rangeret nr. 6 blandt alle Kinesiske universiteter og nr. 1 i det sydlige Kina.


Lingnan Universitet, der blev opført i Lingnan University, et berømt privat universitet i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, blev etableret i 1988 i Sun Yat-sen University og er nu en af ​​de øverste skoler i økonomi og ledelse i Kina. Ledet af mottoet "Uddannelse for Service" fra Lingnan University, giver Collegeet højkvalitativ økonomi og ledelsesuddannelse, der trækker styrke fra den liberale kunst og stræber utrætteligt til fremme af undervisning og forskning af viden om økonomi og ledelse.


Lingnan har 3 akademiske afdelinger inden for økonomi, økonomi og ledelse. College tilbyder diversificerede programmer inden for økonomi og ledelse for bachelor, master og ph.d.-grader. Det giver også professionelle programmer som MBA, Executive MBA og specialiserede kandidatuddannelser i økonomi. Alle disse programmer er blandt de mest konkurrencedygtige programmer i Kina og betragtes som de bedste i Sydkina. I 2014 blev MBA-programmet rangeret nr. 10 af Forbes China som det mest værdifulde fuldtids MBA-program og nr. 11 som det mest værdifulde deltid MBA-program i Kina.


Collegeet har i øjeblikket 92 fuldtidsfaglige medlemmer og arbejder løbende for akademisk ekspertise. Fakultetets medlemmer gennemfører rigorøs og original forskning med særlig fokus på Kinas løbende økonomiske og ledelsesmæssige udvikling ved at offentliggøre første-tier internationale og nationale forskningsskrifter.


Globalisering er varemærket for Lingnan og er pioner for at gå globalt. Lingnan etablerede et fælles internationalt MBA-program med MIT Sloan School of Management i 1998, et Kina Executive MBA-program med Carlson School of Management ved University of Minnesota i 1999 og en Kina-Frankrig MBA-program med universitetet i Jean-Moulin Lyon3 og EM Lyon i 1998. Lingnan har også etableret et omfattende netværk af partnerskaber med over 40 førende universiteter over hele verden. Internationalt samarbejde fokuserer på udveksling af studerende, fakultetudveksling, to uddannelser, fælles forskning og lignende. Dette globale partnerskabsnetværk har givet både studerende og fakulteter en platform for internationale udvekslinger, der forbedrer undervisning, læring og forskningssamarbejde.


Lingnan er i øjeblikket akkrediteret af AACSB, EQUIS og AMBA Accreditations, som bekræftede Lingnan som en af ​​nogle få kinesiske skoler, der kan kræve internationalt ry og stående. Kig ind i fremtiden vil Lingnan (University) College fremme løbende forbedring og ekspertise i undervisning og forskning for at leve i det igangværende mål om at være en af ​​de førende skoler i økonomi og ledelse i både Kina og verden.


Vision

Vi stræber efter at blive anerkendt globalt som en førende business school fra Kina.


Mission

Vi uddanner ledere og fremmer viden for at tjene Kinas fremtid og det globale samfund.


Kerneværdier

Excellence, Global, Integrity og Service.

Placeringer

Guangzhou

Address
No.135, Xingang Xi Road
510275 Guangzhou, Guangdong, Kina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer