Læs den officielle beskrivelse

Beliggende i Wuhan, hovedstaden i Hubei-provinsen og et vigtigt knudepunkt for transport i Kina, Central China Normal University er en vigtig omfattende universitet direkte under administration af det kinesiske undervisningsministerium. Den maleriske campus på over 2000 Mu (330 acres) er beliggende på Guizi Hill, der grænser South Lake. Som en af ​​de universiteter på listen over 211 National Education prioriterede projekt, er Central China Normal University meget anerkendt som en vigtig base for at dyrke strålende talenter for landet, samt en overlegen uddannelsescenter for fremragende lærere i højere læreanstalter og høj skoler.

Vores universitet er blandt de første højere institutioner i Kina har ret til at tilbyde ph.d. og postgraduate grader, for at vurdere og give titlerne på professor, lektor og også ph.d. vejleder, og har allerede etableret en komplet og optimeret avancerede uddannelsessystem fra bachelor til kandidatuddannelser , fra ph.d. til post-ph.d.-programmer, og fra fuld tid til voksen-uddannelser.

Vores forskning styrke er vidne til en konstant stigning år for år. Den nationale samfundsvidenskabelig forskning arbejde CCNU rangerer top 10 for tre på hinanden følgende år, og dens samfundsvidenskabelig forskning ved Undervisningsministeriet rangerer top 6 i fire år i træk. Ranking No.8 i fjerde Social Science Prominent Scientific Resultat Award, en række af vores forskningsresultater har vundet præmier, herunder to knytnæve præmier af Natural Science Award af kinesiske undervisningsministerium og seks førstepræmier i Hubei provins Natural Science Award.

Vi har etableret tætte forbindelser med mange vigtige universiteter og forskningsinstitutter og har udført skole-til-skole udvekslinger og omfattende akademisk samarbejde med mere end 100 universiteter fra over 70 lande som USA, Canada, Tyskland, Japan, Rusland, Frankrig, New Zealand, Australien, Sydkorea og Vietnam. Udenlandske eksperter og lærere jævnligt inviteret til at undervise på universitetet. I de senere år har lærerne på universitetet været konstant sendt til udlandet for yderligere undersøgelse, et flertal af dem har vendt hjem for at blive rygraden i deres egen undervisning og forskning område; en god del af dem er aktive på internationale akademiske talerstol og har gjort beundringsværdige bidrag til videnskab, teknologi, kultur og uddannelse udvekslinger mellem Kina og andre nationer rundt omkring i verden.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Central China Normal University

Den formelle tilmeldingstid for denne major er 2012. Der er 13 fuldtidslærere, hvoraf 11 har ph.d.-grader, der udgør en undervisnings- og forskningsfaglig gruppe med en k ... [+]

Graduate uddannelsesprogram

Professionel: Erhvervsadministration

Skolesystem: 2 år

I. College Introduktion

College Introduktion College har i øjeblikket 6 afdelinger, herunder 7 grundskole majors (økonomi, international økonomi og handel, erhvervsøkonomi, human resource management, ejendomsadministration, finansiel regnskabsuddannelse og finansiel teknik) og matematik-økonomi tværkultur kursus og lov- Kurser på tværs af erhvervsuddannelserne og fem forskningscentre. Kollegiet har en ph.d.-grad i økonomisk statistik, en kandidatgrad i teoretisk økonomi og anvendt økonomi, en kandidatuddannelse, 19 second-degree kandidatuddannelser, og MBA, MAE og MF professionelle kandidatuddannelser. Anvendt økonomi er en provinsiel nøgle disciplin, Hubei Real Estate Development Research Center er et provinsielt niveau nøgle humaniora og samfundsvidenskabelig forskning base, og ejendomsadministration er en provinsial brand specialitet. På nuværende tidspunkt har kollegiet 83 undervisere og 71 fuldtidslærere. Lægerne, der modtager ph.d.-grader, tegner sig for mere end 80% af det samlede antal lærere på hospitalet. Kollegiet har 18 professorer, 30 lektorer, 23 lektorer, 47 master vejledere, 7 ph.d.-vejledere, 2 særlige stipendier fra statsrådet og 3 nye talenter støtteprogrammer fra Undervisningsministeriet. Chutian Scholars Seminar Professor 1 person. I de senere år har vores lærere ledet næsten 50 videnskabelige forskningsprojekter på nationalt plan, herunder 2 store nationale samfundsvidenskabelige projekter og offentliggjort mere end 10 artikler i autoritative akademiske tidsskrifter som Kina Social Science, Economic Research og Management World. , CSSCI papirer næsten 500, vandt provinsielle og ministerielle niveau fremragende social videnskab præstation award mere end 10, herunder 3 provinsielle og ministerielle niveau første pris. Kollegiet lægger vægt på åben uddannelse og opretholder langsigtede mellemskoleudvekslingsforbindelser med universiteter i USA, Storbritannien, Canada, Australien, Rusland, Japan, Sydkorea, Taiwan, Hongkong... [-]

Kina Wuhan
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
华中师范大学
Address
NO.152 Luoyu Road
430079 Wuhan, Hubei, Kina
Hjemmeside