Talal Abu-Ghazaleh Graduate School of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Talal Abu-Ghazaleh Graduate School of Business (TAG-SB) er den første skole af sin art i den arabiske verden, der repræsenterer et partnerskab mellem den private og den offentlige sektor. Det blev grundlagt for at give uddannelsesmæssige muligheder på de højeste internationale standarder. Vores engagement i vores studerende, til akademisk ekspertise og til udvikling af regionen afspejles i skolens mission: Vi uddanner fremtidens virksomhedsledere, der vil drive den økonomiske fremtid i den arabiske region ved:

  1. Implementering af en disciplineret kombination af vores kerneværdier og pædagogiske strategier.
  2. At samle udestående akademikere og dygtige studerende.

Vi er forpligtet til kvalitet, høje etiske og moralske værdier, akademisk og anvendt virksomhedernes forskning, og løbende forbedringer for at drage fordel af fremskridt i de internationale uddannelsesmæssige standarder og digital teknologi. Vi stræber efter at forblive en førende business school regionalt og globalt.

TAG-SB blev indviet i 2006 som et af de fakulteter den tysk-jordanske University (GJU), et offentligt universitet dannet i 2004 gennem et samarbejde med de tyske og jordanske regeringer. Denne unikke partnerskab bringer business ekspertise Talal Abu-Ghazaleh Organization (TAG-Org) til den akademiske verden GJU.

Excellence er ikke nemt at opnå. TAG-SB er så heldig at have den finansielle støtte og ressourcer af TAG-Org, den største firmaet professionelle tjenester i den arabiske verden med over 85 kontorer og 150 repræsentationskontorer verden over. TAG-Org, med ordene fra formanden Dr. Talal Abu-Ghazaleh, er forpligtet til at gøre TAG-SB "Harvard af den arabiske verden." Programmet og kurser på TAG-SB er blevet udviklet af nogle af de mest respekterede og anerkendte tal i den akademiske verden med den globale økonomi i tankerne til opfylder de højeste internationale standarder. Vores MBA-program er designet til at styrke udviklingen af ​​viden med praktiske virkelige verden og gennem en case-studie tilgang til uddannelse. Dette placerer TAG-SB i en liga for sig selv. Den MBA-program er akkrediteret af Fonden for International Business Administration Akkreditering (FIBAA). Proceduren for akkreditering har verificeret og bekræftet, at programmet har alle de kvalitetselementer, der er specificeret i de europæiske retningslinjer MBA. Den MBA programmet på TAG-SB er den første i den arabiske verden til at opnå denne prestigefyldte akkreditering trods kun at blive indført et par år siden.

TAG-SB mål er at forberede de studerende til lederstillinger i visse specialiserede områder. Vi er dedikeret til løbende at udvikle nye programmer, der hjælper vores kandidater opfylde kravene fra den evigt skiftende globale økonomi.

Placeringer

Amman

Address
Talal Abu Ghazaleh Graduate School of Business TAGSB, Mecca Al Mukarramah St 104, Amman 11192, Jordan
Amman, Amman Governorate, Jordan