Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Oversigt

Da Det International University of Japan blev grundlagt i 1982, var dets mission at udvikle fremtidige ledere med et højt niveau af specialiseret teoretisk og praktisk viden samt forståelse og empati overfor verdens forskellige kulturer, hvilket forbedrede deres evne til at bidrage til det globale samfund.

I de 35 år, der er gået, er mere end 4.300 globale ledere fra omkring 130 lande kommet fra vores Graduate Schools of International Relations og International Management. På vores campus har vi opbygget et unikt og globalt intellektuelt samfund, uovertruffen i verden. Cirka 300 studerende fra 50 lande bor i sovesale, studerer og forsker sammen med vores fakultet.

Derudover har vi udviklet en rig uddannelsesinfrastruktur til at rumme informationssamfundet og har et stærkt forhold til Center for Global Communications (GLOCOM), som som leder af forskningen i et informationssamfund understreger "Chigyo", den undersøgelse af viden.

IUJ , der ligger i det fredfyldte kystlandskab i Japan, er et ideelt sted for unge mænd og kvinder fra alle dele af verden til at samle og lære af hinanden og fra en talentfuld og forskelligartet international fakultet. Graduate School of International Relations (GSIR) og Graduate School of International Management (GSIM) præsenterer en enestående mulighed for IUJ studerende at uddybe deres forståelse for politikvidenskab og områdestudier ved hjælp af avancerede informations- og kommunikationsteknologier. Vores veludstyrede campus, med dets fremragende Matsushita Bibliotek og Information Center (MLIC), giver eleverne mulighed for at holde trit i denne hurtigt foranderlige globale og teknologiske alder. Mens engelsk er undervisningssprog, tilbydes forskellige niveauer af japanske sprogkurser på IUJ så de, der ønsker at udvikle deres færdigheder i japansk til praktik eller en professionel karriere, hvor kendskab til det japanske sprog er vigtigt, kan det. Samtidig vil de japanske sprogkurser hjælpe oversøiske studerende til bedre at forstå japansk kultur og vil hjælpe i deres daglige krydskulturelle kommunikation og udveksling.

De, der ønsker at forfølge professionelle karriere i globale erhvervsliv og offentlige organisationer, vil forlade IUJ ikke kun med MBA eller MA-grader, men også med et livslang personligt og professionelt netværk i hele verden, som vil være et stort aktiv, der er nyttigt i hele dit liv.

GSIM, IUJ tjener AACSB International Accreditation

IUJ har fra februar 20, 2018, Graduate School of International Management (GSIM) opnået akkreditering fra AACSB International, verdens førende myndighed for kvalitetssikring af erhvervsskoler. Der henvises til AACSB General Announcement, AACSB's Newsroom og den regionale meddelelse, der er sendt til omkring 100 journalister i vores umiddelbare region af AACSB. IUJ er blevet en af ​​de fire AACSB akkrediterede universiteter i Japan opdateret, og det første akkrediterede engelskmedium universitet i Japan, der tilbyder graduate grad programmer.

Om GSIM

GSIM blev grundlagt i 1988 under ledelse og samarbejde mellem Amos Tuck School of Business og Dartmouth College, USA, med det formål at opmuntre kloge individer til global forretnings- og social lederskab. GSIM var den første handelsskole i amerikansk stil i Japan og det første MBA-program i Japan for at undervise sine kurser kun på engelsk. Siden da har GSIM opbygget et internationalt alumnennetværk, der spænder over 120 lande og regioner, og udviklet sin campus til et forskelligartet multinationalt multikulturelt multietnisk miljø bestående af studerende fra hele verden. GSIM har udviklet sig til en verdenskendt business school, der er blandt de 100 bedste erhvervskoler i verden (f.eks. The Economist Intelligence Unit).

Om GSIMs AACSB Journey

GSIM startede sin AACSB akkrediteringsrejse i 2014. Siden da har GSIM gennemgået væsentlige forandringer i sin mission, politik, læseplan, sikring af læring, fakultet forskning og tilstrækkelighed til at overholde AACSB standarder. I juli 2017 forelagde GSIM sin endelige rapport til AACSB. I november 2017 besøgte tre peer review team medlemmer vores campus. GSIM er nu en måde at gøre løbende forbedringer.

"Hele skolen er begejstret for at opnå AACSB Akkreditering, hvorigennem vi er forpligtet til at yde uddannelse af høj kvalitet, mens vi stræber efter at nå vores højeste potentiale i fremtiden," sagde IUJ Præsident Hiroyuki Itami og IUJ GSIM Dean Wenkai Li. "Vi vil gerne takke vores AACSB mentor, peer review team medlemmer, og AACSB chefer og medarbejdere for deres umådelig hjælp og vejledning. Vi vil også gerne takke det fremragende og utrættelige arbejde hos GSIM-studerende, alumner, fakultet, personale, IUJ senior lederskab og andre interessenter. "

Om AACSB

AACSB International blev grundlagt i 1916 og har hovedkontor i Tampa, Florida, USA, og er den længste betjenende globale akkrediteringsorgan for erhvervsskoler, der forbinder undervisere, studerende og virksomheder med at skabe den næste generation af store ledere . AACSB International er verdens største business education alliance.

AACSB akkreditering betragtes bredt som det højeste niveau for akkreditering for erhvervsskoler, et "kendetegn for excellence" i erhvervsuddannelse og synonymt med de højeste kvalitetsstandarder. AACSB akkreditering er blevet tjent med mindre end 5 procent af verdens handelsskoler.

For at lære mere om AACSB kan du besøge www.aacsb

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


International University of Japan

Vores MBA lægger stor vægt på din forretnings karriere. Pas på dine valgte karrieremuligheder, bedste virksomheder rekrutterer IUJ MBA'er. Støtte fra et globalt netværk a ... [+]

IUJ MBA

Globalt perspektiv for globale ledere

Fra vores udsigtspunkt i hjertet af Asien tilbyder vi et unikt perspektiv af verden i en livlig global indstilling. På det International University of Japan vil vores kulturelt forskelligartede campus kombineret med vores beliggenhed og vores indsigt i Asien berige din pædagogiske oplevelse. Efter to år ved IUJ har kandidater ikke kun en MBA, men et unikt globalt perspektiv, international erfaring i international ledelse og et stærkt forretningsnetværk i Japan og i de 80 andre lande over hele verden, hvor IUJ alumner er regering og virksomhedsledere. Dette er IUJ fordelen.

Undersøgelse af nye markeder. IUJ MBA-programmet lægger større vægt på nye markeder med særlig fokus på Kina, Indien og andre markeder i Sydøstasien i sin læseplan. GSIM fremhæver Japans stadig vigtigere rolle i væksten af nye og bæredygtige forretningsindsatser i denne region og deres betydning i den globale globale konkurrenceevne.... [-]

Japan Niigata
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
International University of Japan

Den MBA 1-års Track er udformet som en fuld tid, er bolig program, 12 måneder (tre vilkår og en sommer periode), der kræves for færdiggørelse af graden. Tidligere unders ... [+]

Gennemgribende, løbende Shift i den globale konkurrence

Med den hurtige stigning af nye mega-markeder og den stadig mere integreret global økonomi, er den globale konkurrence i dag undergår en gennemgribende skift.

Skift Lederskab for Global konkurrencefordel

Det er klart, at blot observere og reagere på skift er ikke tilstræk kelig. I stedet skal virksomheder proaktivt igangsætte forandring til at skabe konkurrencemæssige fordele i forhold til deres konkurrenter. Sådanne initiativer er af tværgående integrativ natur som afbrudt funktionelle bevægelser kan næppe føre til konkurrencefordele. Således nutidens globale konkurrence kræver en kritisk pulje af globale ledere, der kan arbejde på tværs af grænserne for forretningsfunktioner og mobilisere deres forretning som en integreret helhed.... [-]

Japan Niigata
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
International University of Japan
777 Kokusai-cho, Minami Uonuma-shi

Niigata, Niigata Prefecture, 949-7277 JP
Social Media