Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Hitotsubashi ICS er en graduate business school beliggende i det centrale Tokyo, Japan. I 2018 blev Hitotsubashi ICS rangeret som # 1 Business School i Japan (QS Rankings). I 2000 grundlagde en gruppe innovatører inden for erhvervsuddannelse Hitotsubashi ICS som Japans første globale, engelsk-engelsk MBA-program. I dag er det globalt ansigt for den offentlige Hitotsubashi University Business School (HUB) og tilbyder både grad og ikke-uddannelser. Hitotsubashi ICS er kendt for akademisk stringente generel ledelse læseplaner, unikt forbedret af dyb interne ekspertise om japansk forretning og økonomi og uovertruffen adgang til forretningsinnovatorer i Japan og rundt om i verden.

I iværksætterånden af dets oprindelse skubber Hitotsubashi ICS klasseværelset grænserne for erhvervsuddannelse. Gennem sine brugerdefinerede signaturkurser, kontinuerlig fornyelse af kerneplaner og personlige karriereudviklingstjenester, forpligter skolen sig til hver enkelt studerendes læringserfaring. Dens MBA-program har et 3: 1 fakultet-til-studerende-forhold, og dets EMBA-program er et 1: 1-forhold. Hitotsubashi ICS fakultet taler og skriver om en bred vifte af emner for akademiske, forretningsmæssige og politiske publikum. Det akademiske miljø er rettet mod at uddanne globale tanke ledere, der forstår og den multidimensionelle rolle virksomhed i samfundet.

113043_D57D318A-85CC-4927-96AD-AFD257CD2257.png

programmer

Hitotsubashi ICS-studerende udvikler avancerede erhvervskompetencer gennem praktisk uddannelse, udforskning af alternative forretningsmodeller og -rammer og formulering af personlige filosofier af virksomhedsledelse. Studerende bruger meget tid på at arbejde sammen på tværs af kurser.

116260_HitotsubashiICS_MBA_EMBA_DBA.png

MBA

Hitotsubashi ICS tilbyder både en og to års fuldtids MBA-programmer. Skolens MBA karriere ydelser er stærke: i 2017 var placering inden for 3 måneder efter eksamen 96% (heraf 72% i Japan).

EMBA

Det stærkt tilpassede 12-måneders deltid Executive MBA-program udforsker attributterne og udfordringerne i både japansk og vestlig forvaltningspraksis. Den meget praktiske management-fokuserede læseplan er gennemført i en blandet læringserfaring med kursusundervisning på vores Chiyoda Campus i Tokyo, virtuelle lektioner og tre globale nedsænkningssukker.

DBA

Doctor of Business Administration (DBA) program forbereder sine kandidater til tanke lederskab i global business, drejer sig om vejledning i at skrive DBA dissertation.

Placeringer

Tokyo

Hitotsubashi ICS

Address
2-1-2 Hitotsubashi, Chiyoda-ku, Tokyo, Japan
101-8439 Tokyo, Japan

Programmer