Læs den officielle beskrivelse

Om os

Hitotsubashi ICS er en graduate business school beliggende i det centrale Tokyo, Japan. I 2018 blev Hitotsubashi ICS rangeret som # 1 Business School i Japan (QS Rankings). I 2000 grundlagde en gruppe innovatører inden for erhvervsuddannelse Hitotsubashi ICS som Japans første globale, engelsk-engelsk MBA-program. I dag er det globalt ansigt for den offentlige Hitotsubashi University Business School (HUB) og tilbyder både grad og ikke-uddannelser. Hitotsubashi ICS er kendt for akademisk stringente generel ledelse læseplaner, unikt forbedret af dyb interne ekspertise om japansk forretning og økonomi og uovertruffen adgang til forretningsinnovatorer i Japan og rundt om i verden.

I iværksætterånden af dets oprindelse skubber Hitotsubashi ICS klasseværelset grænserne for erhvervsuddannelse. Gennem sine brugerdefinerede signaturkurser, kontinuerlig fornyelse af kerneplaner og personlige karriereudviklingstjenester, forpligter skolen sig til hver enkelt studerendes læringserfaring. Dens MBA-program har et 3: 1 fakultet-til-studerende-forhold, og dets EMBA-program er et 1: 1-forhold. Hitotsubashi ICS fakultet taler og skriver om en bred vifte af emner for akademiske, forretningsmæssige og politiske publikum. Det akademiske miljø er rettet mod at uddanne globale tanke ledere, der forstår og den multidimensionelle rolle virksomhed i samfundet.

113043_D57D318A-85CC-4927-96AD-AFD257CD2257.png

programmer

Hitotsubashi ICS-studerende udvikler avancerede erhvervskompetencer gennem praktisk uddannelse, udforskning af alternative forretningsmodeller og -rammer og formulering af personlige filosofier af virksomhedsledelse. Studerende bruger meget tid på at arbejde sammen på tværs af kurser.

116260_HitotsubashiICS_MBA_EMBA_DBA.png

MBA

Hitotsubashi ICS tilbyder både en og to års fuldtids MBA-programmer. Skolens MBA karriere ydelser er stærke: i 2017 var placering inden for 3 måneder efter eksamen 96% (heraf 72% i Japan).

EMBA

Det stærkt tilpassede 12-måneders deltid Executive MBA-program udforsker attributterne og udfordringerne i både japansk og vestlig forvaltningspraksis. Den meget praktiske management-fokuserede læseplan er gennemført i en blandet læringserfaring med kursusundervisning på vores Chiyoda Campus i Tokyo, virtuelle lektioner og tre globale nedsænkningssukker.

DBA

Doctor of Business Administration (DBA) program forbereder sine kandidater til tanke lederskab i global business, drejer sig om vejledning i at skrive DBA dissertation.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

1-year EMBA

Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy

Hitotsubashi ICS tilbyder deltagerne mulighed for at tjene en Executive MBA ( "EMBA") kvalifikation gennem et etårigt program. I overensstemmelse med sin mangeårige MBA-p ... [+]

Hitotsubashi ICS tilbyder deltagerne mulighed for at tjene en Executive MBA ( "EMBA") Kvalifikation gennem et etårigt program. I overensstemmelse med sin mangeårige MBA-program, vil EMBA helt undervises på engelsk med den mission at integrere "Best of Both Worlds". Unikt vil ICS EMBA program udforske styrker både japanske og vestlige ledelsespraksis og søge at integrere disse styrker med henblik på at udnytte dem til at møde udfordringerne i et skiftende erhvervsmiljø. Programmet fokuserer på den virkelige verden anvendelse af ledelsesteorier, og som sådan vil involvere deltagerne rejser til tre steder uden for Japan for at lære første hånd om aktuelle emner som at drive forretning i vækstøkonomierne, teknologisk forstyrrelser og innovation.... [-]

Japan Tokyo
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

1-year MBA

Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy

Hitotsubashi ICS ligger i Tokyo, Japan, og er forpligtet til at udvikle globale ledere. I 2018 blev Hitotsubashi ICS rangeret som # 1 Business School i Japan (QS Rankings ... [+]

Hitotsubashi ICS blev grundlagt i 2000 af en gruppe innovatører inden for erhvervsuddannelse, og er Japans første globale, engelsk-engelsk MBA-program . I dag er det globalt ansigt for den offentlige Hitotsubashi University Business School (HUB) og tilbyder både grad og ikke-uddannelser.

I iværksætterånden af dets oprindelse skubber Hitotsubashi ICS klasseværelset grænserne for erhvervsuddannelse . Gennem sine brugerdefinerede signaturkurser, kontinuerlig fornyelse af kerneplaner og personlige karriereudviklingstjenester, forpligter skolen sig til hver enkelt studerendes læringserfaring.

Etår eller toårigt program

Det etårige MBA-program er meget populært hos studerende, der normalt søger en vertikal karriereændring efter MBA eller som er sponsoreret af virksomheden.... [-]

Japan Tokyo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hitotsubashi ICS
Address
2-1-2 Hitotsubashi, Chiyoda-ku, Tokyo, Japan
101-8439 Tokyo, Japan
Hjemmeside