Globis University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores mission er at udvikle visionære ledere, som skaber og fornyer samfund.

I 1992 blev Globis - en kombination af ordene "global" og "business" - født i form af et enkelt marketing kursus undervist i et lejet klasseværelse i downtown Tokyo. Fra disse ydmyge begyndelser voksede institutionen til Japans største handelsskole med højt rangerede MBA-programmer på japansk og engelsk, heltid og deltid på campus og online.

Som en ung ambitiøs og yderst vellykket opstart har Globis formål at inspirere og opmuntre morgendagens virksomhedsledere på vej til at blive Asiens Nr. 1 Business School.

Globis historie

Et startup venture, der blev en verdensklasse uddannelsesinstitution.

Fødslen af en Business School

I 1992, i en alder af 30 år, skabte iværksætteren Yoshito Hori ' Globis ' fra bunden (kombineret ordene 'global' og 'business'), der i høj grad blev inspireret af Harvard Business Schools MBA-program, hvoraf han havde aflagt et år tidligere. Skolen fandt livet i præsident Horis centrale Tokyo-lejlighed, med præsident Hori som eneste medarbejder. Efter at have sendt breve til HBS alumni i Japan og opfordrede dem til at undervise i den nyoprettede Globis School of Management, formåede Hori at samle et hold fra hans personlige netværk og begyndte at instruere den første banebrydende klasse på 20 studerende ved hjælp af den berømte ' sagen metode. ' I dag er Globis en voksende uddannelsesinstitution og har instrueret tusindvis af internationale forretningsfolk.

De højeste standarder for ledelsesuddannelse

De første Globis studerende var viden-hungrige individer, der finansierede deres studier med egne penge og derfor krævede det bedste: topkvalitet uddannelse fra førsteklasses instruktører. Globis kræver de højeste standarder fra alle fakultetets medlemmer, der kræver, at instruktører har MBA'er eller andre mastergrader, erhvervserfaring i virkeligheden og evnen til at undervise i case-metoden - snarere end den traditionelle foredragsstil. Denne unikke tilgang til erhvervsuddannelse skabte en stigning i applikationer, hvilket fik Globis til at bygge to campuser i byerne Osaka og Nagoya.

Den største Business School i Japan

Globis succes og hurtige vækst blev drevet af præsident Horis intense energi og gennem mund til mund efter hans revolutionære tilgang til uddannelse. Den eksponentielle vækst Globis oplevede sikret sit sted som den største ledelseskole i Japan, hvilket bringer det et skridt tættere på sit endelige mål om at blive Asiens øverste handelsskole.

Efter at have nået sit 20 års jubilæum i 2012 har Globis fortsat at udvide og søge yderligere udfordringer, lancering af nye campuser i Sendai og Fukuoka, samt datterselskaber i Shanghai og Singapore.

Med fem campusser landsdækkende og to kontorer i udlandet, bliver Globis hurtigt ved at blive anerkendt som en af Asiens hurtigst voksende handelsskoler.

Hvad vi tilbyder

Globis er mere end en business school. Netværket af mennesker, du vil møde her, de uvurderlige færdigheder, du får, og den personlige mission, du vil blive opfordret til at forme, hjælper dig med at blive en visionær leder, der skaber og fornyer samfund.

Kokorozashi

Det japanske udtryk 'Kokorozashi' fortolkes af Globis som en personlig mission, selve kernen i en lederes styrke.

Personlig mission

Globis eksisterer for at uddanne folk, der er ambitiøse - ikke for selvbevidstgørende formål, men for at skabe positive samfundsmæssige ændringer. Derfor lægger Globis særlig vægt på udviklingen af elevernes Kokorozashi. Under dine studier på Globis får du rigelige muligheder for at tænke dybt om din egen personlige mission og opdage, hvad du virkelig er passioneret om. Ved at udvikle denne indre drev, vil du være i stand til at forfalske et personligt netværk og udnytte de mange færdigheder, du får i løbet af dine studier.

Personligt netværk

Kontaktpersoner og venskaber, du laver hos Globis kan ændre dit liv. En forskelligartet blanding af studerende, en virkelig global fakultet og foreninger med førende virksomhedsledere, hjælper dig med at starte dig på din vej til succes. Globis jævnaldrende, alumner og foredragsholdere kan blive dine fremtidige samarbejdspartnere, investorer eller mentorer - det hele kommer ned på, hvor meget indsats du har for at udvide dit personlige netværk. Prøv at møde så mange mennesker som muligt under dine studier på Globis , da dit netværk af kontakter vil være et vigtigt redskab til at støtte din mission og succes i livet.

Forretning

Globis studerende lærer ikke bare hårde forretningsfærdigheder som regnskab, finansiering og marketing. De studerer også de bløde færdigheder, der er nødvendige for at forny og skabe værdi i en globaliseret verden. Kommunikation, forhandling, kritisk tænkning og ledelsesfilosofi er blot nogle af de mange emner, du vil dække under dine studier på Globis , som alle vil bidrage til din personlige vækst.

Placeringer

Tokyo

Address
Sumitomo Fudosan Kojimachi Bldg., 5-1 Niban-cho, Chiyoda-ku, 102-0084
Tokyo, Japan

Programmer