Læs den officielle beskrivelse

Vores mission er at udvikle visionære ledere, der skaber og innovere samfund. I 1992, Globis - En kombination af ordene "globale" og "business" - blev født i form af en enkelt marketing kursus undervises i et lejet klasseværelse i downtown Tokyo. Fra disse ydmyge begyndelse institutionen voksede ind i Japans største business school, med højt rangeret MBA-programmer på japansk og engelsk, fuldtids- og deltidsansatte, på campus og online.

Som ung, ambitiøs og yderst vellykket opstart, Globis har til formål at inspirere og give næring de forretningsmæssige morgendagens ledere på vej til at blive Asiens No. 1 business school.

Globis Historie

En opstart venture, der blev en verdensklasse uddannelsesinstitution.

Fødsel en Business School

I 1992, i en alder af 30, iværksætter Yoshito Hori skabt "Globis" fra bunden (der kombinerer ordene "global" og "business"), i høj grad inspireret af Harvard Business School MBA-program-hvorfra han havde dimitterede et år tidligere. Skolen fundet liv i præsident Hori centrale Tokyo lejlighed, med præsident Hori som eneste medarbejder. Efter at have sendt breve til HBS alumner i Japan-og opfordre dem til at undervise på det nydannede Globis School of Management-præsident Hori formået at samle et hold fra hans personlige netværk og begyndte at instruere den første banebrydende klasse på 20 elever, ved hjælp af den berømte ' tilfælde fremgangsmåde. ' I dag, Globis er en ekspanderende uddannelsesinstitution og har instrueret tusindvis af internationale erhvervsfolk.

De højeste standarder for Management Education

De første Globis studerende var videnstunge sultne personer, der finansierede deres studier med deres egne penge, og derfor krævede det bedste: topquality uddannelse fra verdensklasse instruktører. Globis kræver de højeste standarder fra alle videnskabelige medarbejdere, der kræver instruktører til at have MBA eller andre masters grader, virkelige verden erhvervserfaring og evnen til at undervise ved hjælp sagen metode-frem for den traditionelle forelæsning stil. Denne unikke tilgang til forretningsudvikling uddannelse skabte en voldsom stigning i applikationer, hvilket fik Globis at bygge yderligere to campusser i byerne Osaka og Nagoya.

Den største Business School i Japan

Globis 'succes og hurtige vækst var drevet af præsident Hori intense energi og via mund til mund efter hans revolutionerende tilgang til uddannelse. Den eksponentielle vækst Globis oplevede sikret sin plads som den største management skole i Japan, hvilket bringer det et skridt nærmere sin endelige mål om at blive Asiens top business school.

Efter at have nået sit 20-års jubilæum i 2012, har Globis fortsat med at udvide og søge yderligere udfordringer, lancere nye campusser i Sendai og Fukuoka, og datterselskaber i Shanghai og Singapore.

Med fem campusser landsdækkende og to kontorer i udlandet, er Globis hurtigt blive anerkendt som en af ​​Asiens hurtigst voksende handelshøjskoler.

Hvad vi tilbyder

Globis er mere end en business school. Det netværk af mennesker, du vil møde her, de uvurderlige færdigheder, du vil opnå, og den personlige mission vil du blive opfordret til at forme, vil hjælpe dig med at blive en "visionær leder, der skaber og innoverer samfund.«

Kokorozashi

Den japanske udtrykket »Kokorozashi" fortolkes af Globis som at have en personlig mission, selve kernen i en leders styrke.

Personlig Mission

Globis eksisterer for at uddanne folk, der er ambitiøse, ikke for selvstændige aggrandizing formål, men for at skabe positive forandringer i samfundet. Det er derfor, Globis lægger særlig vægt på udvikling af sine studerendes Kokorozashi. Under dine studier på Globis, får du rig mulighed for at tænke dybt over din egen personlige mission og opdage, hvad du virkelig brænder for. Ved at udvikle denne indre drive, vil du være i stand til at skabe et personligt netværk og udnytte de mange færdigheder, du vil få i løbet af dine studier.

Personlig Network

De kontakter og venskaber, du foretager på Globis kan ændre dit liv. Et varieret blanding af studerende, en virkelig global fakultet og foreninger med top erhvervsledere vil hjælpe starte dig på din vej til succes. Globis kammerater, alumni og undervisere kan blive dine fremtidige forretningspartnere, investorer eller mentorer-det hele kommer ned til, hvor meget arbejde du har lagt i at udvide dit personlige netværk. Prøv at møde så mange mennesker som muligt i løbet af dine studier på Globis, som dit netværk af kontakter vil være et vigtigt redskab til at støtte din mission og succes i livet.

Forretning og Conceptual Skills

Globis studerende ikke bare lære hårde business-færdigheder såsom regnskab, finansiering og markedsføring-de også studere de bløde nødvendige færdigheder til at innovere og skabe værdi i en globaliseret verden. Kommunikation, forhandling, kritisk tænkning og ledelsesfilosofi er blot nogle få af de mange emner, du vil dække i løbet af dine studier på Globis, som alle vil bidrage til din personlige vækst.

Programmer undervist i:
Engelsk
Japansk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Globis University

Den Globis Full-time MBA er en intensiv etårig program designet til dem, der hurtigt vil opgradere deres faglige viden, lederskab, og karrieremuligheder. ... [+]

Hvorfor Globis Full-time MBA?

Den Globis Full-time MBA er en intensiv etårig program designet til dem, der hurtigt vil opgradere deres faglige viden, lederskab, og karrieremuligheder.

Klasser afholdes i dagtimerne på hverdage. Uden for disse, studerende har muligheder for at udvide deres netværk og skabe nye karrieremuligheder ved hjælp af en dedikeret karriere tjenester team, der arbejder med en bred vifte af partnervirksomheder.

Hvis du leder efter en fremskyndet program med en varig indflydelse på din karriere og liv, Globis Full-time MBA er valget for dig.

Som en Full-time MBA-studerende, vil du have adgang til følgende:

Den garanterede kvalitet af en MBA, der er konsekvent rangeret som en af ​​Japans bedste En praktisk pensum af højt interaktive, case-baserede kurser lettes af top erhvervsfolk, og styret af Globis 'stærke bånd til industrien ledere En virkelig iværksættermiljø inspireret af Globis 'oprindelse som en start-up, en venture-fokuserede pensum ledet af erfarne iværksættere, samt bånd til venturekapital Et globalt netværk af klassekammerater, dimittender og undervisere fra forskellige brancher og baggrunde Den mulighed for at udforske din sande passion og find din personlige mission i livet ... [-]
Japan Tokyo
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk