Læs den officielle beskrivelse

Fondazione CUOA Business School

CUOA (bred Ya) Handelshøjskolen blev etableret i 1957

I Italien er CUOA en af de førende handelsskoler og et aktivt center for udvikling og opgradering af privat og offentlig forvaltning og iværksætterkompetencer.

Et af de mest bemærkelsesværdige træk ved CUOA School of Business Administration er dets lange historie og dybe geografiske relationer, som bidrager til fremme af fremragende iværksættere og direktører i det nordøstlige Italien.

CUOA har ikke kun succes med at tilbyde internationale kurser (samarbejder med udenlandske partnere), men arbejder også med mere end 3.500 lokale virksomheder. De studerende, der deltager i dette kursus, kommer fra 50 forskellige lande og leder 15 globalt forskellige udviklingsprojekter.

CUOA School of Business Administration er en national og international leder inden for corporate og management kurser. Dette college hjælper eleverne med at udvikle deres individuelle behov og evner.

CUOA leder enkeltpersoner, virksomheder, private og offentlige organisationer til en ny corporate management model for at nå virksomhedens mål.

Denne skole tilbyder en kandidatgrad i business administration, en kortsigtet executive kursus og et tilpasset kursus at opfylde alle behov. I Italien betragter den menneskelige rekruttering afdeling for hvert firma COUA business management studerende som en vigtig optagelse overvejelse.

CUOA Business School er en majestætisk bygning fra det 18. århundrede beliggende i Villa Valmarana Morosini i Vicenza, i den italienske udkanten. Denne palladiske stilbygning fra det 18. århundrede blev tegnet af arkitekten Francesco Muttoni og har alle de skolefaciliteter, der dækker historisk kultur og akademiske aktiviteter.

Valmarana Morosini ligger ved siden af ?? villaen og er et konkret eksempel på en moderne business school. Dette boligområde er beliggende i et græsstald og sommerhus midt i de tidlige villaer og har mere end 50 værelser med eget og andre servicefaciliteter.

Fondazione CUOA Business School

CUOA (bred Ya) Handelshøjskolen blev etableret i 1957

Villa Valmarana Morosini

103, G. Marconi

Altavilla Vicentina, Vicenza, 36077 IT

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Deltids-MBA

Fondazione CUOA

Part-time CUOA MBA er et internationalt orienteret program, der giver mulighed for at lære i en stimulerende multikulturelle kontekst. Studerende vil udvikle integrerede ... [+]

Deltids MBA International Program i samarbejde med University of Michigan-DearbornStartdato: 6. marts 2020 Slutdato: juli 2021 Sprog: Italiensk og Engelsk Varighed: 30 weekender, 1 uge i udlandet, 70 timer i fjernundervisning

Kandidatuddannelsen er en generel ledelse kursus, hvis værdi er anerkendt på internationalt plan.

Deltid MBA er et internationalt inspireret CUOA forslag, der udvikler en integreret og strategisk vision af virksomheden med det formål at løse professionelle udfordringer i stadig mere komplekse sammenhænge. Det undersøger alle virksomhedens funktioner og processer og giver konkrete værktøjer til umiddelbar brug.

Partnerskabet med Dearborn University of Michigan giver eleverne mulighed for at undersøge et bestemt område ved at deltage i et online MBA kursus på dette prestigefyldte amerikanske universitet, mens de forbliver inden for en generel ledelse master's program.... [-]

Italien Altavilla Vicentina
Marts 2020
Italiensk,Engelsk
Deltid
16 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk