Read the Official Description

International Academy of Rome er medlem af BAU Global Education Network, En af de største internationale grupper af førende uddannelsesinstitutioner i verden. På BAU IAR vi sigter mod at tilbyde unikke uddannelse og erhvervsmæssige muligheder til de studerende på vores globale netværk og til de EU-borgere, interesserede til at fortsætte deres studier og karrierer i de mest nye markeder i det 21. århundrede markedsplads. Vores programmer er designet til ledere, kunstnere, designere, iværksættere og fagfolk i enhver sektor i stand til at kombinere ledelsesmæssige færdigheder og en selvstændig forret holdning med passion for innovation og mobilitet på tværs af grænser. På BAU IAR du vil lære, at erhvervslivet er hovedsagelig en form for kunst, og hvordan kreativitet, innovation og internationalisering gør det Fremstillet i Italien en præmie mærke på verdensplan. Porten til Orienten i Rom på Piazza Venezia. På BAU International Academy of Rome du vil lære og opleve årsagerne til, at italienske varer indregnes som ikoner af stil, kreativitet og innovation på verdensplan, og hvordan man kan forbedre dine karrieremuligheder og professionelle liv ved at udnytte det ry og potentialet i Fremstillet i Italien Brand.

MEMBER OF BAU GLOBAL

BAU Internationale Akademi for Rom er medlem af et globalt netværk af førende akademiske institutioner.

MADE IN ITALY UDDANNELSE

Undersøgelse i dybden de kritiske succesfaktorer og de centrale konkurrencemæssige sektorer i Produceret i Italien Brand.

experimental learning

I-virksomhedsbesøg, møder, kreative laboratorier for at maksimere dine karrieremuligheder på de nye markeder.

Internationale klasser

Kom i kontakt med studerende fra hele verden og fordybe dig i et multikulturelt miljø.

Hold EXCELLENCE

Eksperter i de udvalgte områder: professorer, ledere, forskere, rådgivere for offentlige og private institutioner og virksomheder.

European Credit Transfer

Et tilbud er baseret på standarderne i den europæiske Bologna-aftalen og ECTS-point systemet.

Studere og bor i Rom

At studere i Rom giver dig unik mulighed for at opleve den førende kulturelle, politiske og religiøse centrum af den vestlige civilisation, vugge tusind år gamle kulturelle traditioner. Oplev livet i byen, der giver værdifulde erfaringer af iværksætteri og innovation fuld af arkæologiske og kunstneriske skatte, centrum for mode, luksus og håndværk: en by, hvor det nye kommer altid ved kontaminering af den gamle.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

1-year MBA

BAU International Academy of Rome

... [+]

Realiseret den rigdom af Istanbul, den by, hvor øst møder vest, og den unikke blanding af traditioner, kulturer og forretningspraksis, der gør så dynamisk den tyrkiske økonomi Muligheden for at få adgang til midler og ressourcer til at starte din aktivitet på den internationale scene Program struktur [-]
Italien Rome
February 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Rome Italy - Into Your Bloodstream - City and Culture