Tel Aviv University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

TAU - Israels Globale Universitet

Tel Aviv University (TAU) - Israels største og mest omfattende institution for videregående uddannelse - er hjemsted for over 30.000 studerende, der studerer i ni fakulteter og over 125 skoler og afdelinger på tværs af videnskab, humaniora og kunst.

Beliggende i Israels kulturelle, finansielle og teknologiske hovedstad deler TAU Tel Avivs umokkelige ånd af åbenhed og innovation - og har et campusliv som dynamisk og pluralistisk som selve metropolen. Tel Aviv byen og Tel Aviv universitetet er et og samme - et blomstrende middelhavscenter for mangfoldighed og opdagelse.

Kontinuerligt placeret i verdens top 20 med hensyn til videnskabelige citater og blandt de top 100 universiteter internationalt, er Tel Aviv University også Israels første valg for studerende, og dets kandidater er mest eftertragtede af israelske virksomheder. Globalt i outlook og impact fremmer TAU undervisning og forskning, der nedbryder væggene mellem discipliner, og stræber efter at tage fat på det enogtyvende århundredes mest presserende udfordringer gennem dristige, tværfaglige løsninger.

Uddannelse

Tiltrækning af det lyseste sind fra hele landet og rundt om i verden skelnes universitetet med dets vægt på excellence og dets banebrydende, tværfaglige tilgang til forskning.

Forskning

TAU er et af Israels vigtigste forskningscentre, der beskæftiger sig med mere end 5.000 innovative projekter inden for klassiske discipliner og inden for banebrydende områder fra bioinformatik til nanoteknologi. Derfor gennemfører mere end 150 af verdens førende akademiske og corporate institutioner regelmæssigt fælles programmer på campus.

Fællesskab

TAU hjælper med at forme Israels sociale fremtid og åbner dørene for viden og mulighed for alle. Og universitetets fakultet og studerende er en del af det daglige livsstil i Tel Aviv, der går ind i samfundet på utallige måder - fra sociale velfærdsprogrammer til juridiske klinikker, fra tandpleje til samfundsteater og fra voksenuddannelse til byfornyelse.

Inden for videnskab, erhvervsliv, medicin, humaniora, regering, kunst og kunst af stipendium, leder Tel Aviv University vejen - udvidelse og berigelse af vores fælles fremtid.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Global MBAs » Se Health Pre-Meds » Se Summer courses » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Kursus » Se MA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Global MBA

Sofaer Global MBA

på universitet 1 år October 2019 Israel Tel Aviv-Yafo

[+]

De har vist sig at give den bedste i erhvervslivet uddannelse i hele verden. Experiential Learning

Valgfag

.

.

Experiential Learning

[-]