Vishwakarma Institute of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VIM et overblik

Vishwakarma Institute of Management (VIM) er flagskibet B School of Bansilal Ramnath Agarwal Charitable Trust (bract). VIM blev etableret i år 2001 og har gjort hurtige fremskridt i det seneste årti.

VIM er godkendt af AICTE New Delhi, anerkendt af regeringen i Maharashtra & permanent tilknyttet universitetet i Pune. Det giver to - år fuldtids MBA-program i tilknytning til universitetet i Pune. Det giver også ph.d.-uddannelsen. Det er ISO 9001 - 2008 certificeret og MBA-programmet er bedømt som "MH-A" af CRISIL siden AY 2011.

VISION:

At udvikle VIM som en førende institution for lederuddannelse ved at skabe menneskelig kapital gennem fremragende, fleksible, berigende, livslang læring.

MISSION:

At udvikle socialt bevidste, ansvarlige, iværksætter-, leder-ledere for det globaliserede samfund. At fremme kandidater klar til at påtage sig de roller, ansvar og udfordringer til rådighed i erhvervslivet, erhvervslivet, det offentlige, public service og samfund. At tilbyde programmer, som afspejler aktuelle og kommende viden og praksis er relevante for den lærende og til regionen. For at institutionalisere et økosystem af ekspertise inden for lederuddannelse, uddannelse og forskning og løbende udvide grænserne for viden inden for ledelse. At være en folk-orienterede, resultatorienteret, bæredygtig, højere læreanstalt, der fremmer og beskytter værdighed, lighed, social retfærdighed og menneskerettigheder for alle.

Værdier:

Vi stræber efter at udvikle og opretholde følgende værdier for at give baggrunden for alle programmer og aktiviteter Pædagogik som er deltagende og erfaringsbaseret, fremme dialog, gensidig læring og kritisk refleksion Aktivering miljø, der fremmer teamwork, samarbejde og gensidig støtte. Stringens, kreativitet og innovation Fremme værdsættelse af og respekt for ytringsfriheden og kulturelle, ideologiske og intellektuelle mangfoldighed Excellence Cross-funktionelle og tværfaglige perspektiver, der fører til indbyrdes forbindelser på tværs af undervisning, praksis, forskning og udvidelse Gennemsigtighed og ansvarlighed

Innovative & næste praksis @ VIM

De komplekse udfordringer, samfundet og virksomheder kan løses kun gennem innovative tankeprocesser og ud af boksen løsninger. Hos VIM, vi give næring innovation i alle aspekter af vores funktion. Implementering bedste og næste praksis er en kultur for os.

Ledelse & Governance Curriculum Enrichment Undervisning læreprocesser Faglig vurdering Rewards & anerkendelser Etik og Værdier Tjenesten til Fællesskabet Uddannelse & placeringer Karriererådgivning Industri Connect Forskning & FDP Consultancy Services Stakeholder Focus Alumni Relations

Placeringer

Pune

Address
S.No. 3/4, Laxmi Nagar, Kondhwa Budruk,
Pune - 411 048.

Pune, Maharashtra, Indien

Programmer

Denne skole tilbyder også: