Indian School of Management & Entrepreneurship

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fremme af iværksættere i morgen

ISME er et revolutionerende akademisk økosystem med fokus på kreativ tænkning og design-ledet innovation. Vi investerer i studerende for at hjælpe dem med at gøre mere og udfordre deres iværksætters sind.

Med vores state-of-the-art faciliteter, nærhed til industrien og stærke internationale alliancer, giver vi de studerende den bedste chance for at lykkes.

ISME har udviklet et økosystem af ressourcer, akademiske programmer, inkubatorer og eksperter til at øge din innovation og ultramoderne virksomhed. Hvert år opfordres eleverne til at bringe deres visionære ideer til liv ved vores gruppe af erfarne fakultet og mentor netværk.

Inspirere

Gennem vores akademiske læseplan, workshops og bootcamps sikrer vi, at eleverne er udstyret med iværksætterkompetencer og innovationskendskab til at starte deres start.

inkuber

På ISME finder du adgang til gode ressourcer som 3 niche startup acceleratorer, partnere som Google og Microsoft, netværk af investorer og andre ressourcer til at starte en succesfuld virksomhed.

Antænde

Vores store netværk af erfarne fakulteter og mentorer hjælper eleverne med at udvikle og afprøve deres innovative ideer og forretninger.

Vores faglige filosofi

Vores unikke akademiske program blander business fundamentals med erfaring læring og en "lederskab" tankegang relevant for dagens økonomi.

Vi tilbyder bachelor-og postgraduate programmer baseret på Business og Entrepreneurial Led Learning (BELL) tilgang, leverer innovative læseplaner

Energi af et forretningshub

ISME ligger i innovationsdistriktet Lower Parel i hjertet af Mumbai, og er i centrum for nystartede virksomheder og virksomhedsaktioner.

Med omfattende eksponering for industrien og adgang til vores egne inkubatorer giver ISME mulighed for iværksættermotor.

Ikonisk Campus I En Strategisk By Beliggenhed

En ultramodern campus beliggende i Central Business District og Innovation Hotspot i Lower Parel, Mumbai med omhyggeligt kuraterede stilfulde rum bygget til at lære, engagere, samarbejde og omdanne.

Placeringer

parel

Address
400013 parel, Maharashtra, Indien