Læs den officielle beskrivelse

Fremme af iværksættere i morgen

ISME er et revolutionerende akademisk økosystem med fokus på kreativ tænkning og design-ledet innovation. Vi investerer i studerende for at hjælpe dem med at gøre mere og udfordre deres iværksætters sind.

Med vores state-of-the-art faciliteter, nærhed til industrien og stærke internationale alliancer, giver vi de studerende den bedste chance for at lykkes.

ISME har udviklet et økosystem af ressourcer, akademiske programmer, inkubatorer og eksperter til at øge din innovation og ultramoderne virksomhed. Hvert år opfordres eleverne til at bringe deres visionære ideer til liv ved vores gruppe af erfarne fakultet og mentor netværk.

Inspirere

Gennem vores akademiske læseplan, workshops og bootcamps sikrer vi, at eleverne er udstyret med iværksætterkompetencer og innovationskendskab til at starte deres start.

inkuber

På ISME finder du adgang til gode ressourcer som 3 niche startup acceleratorer, partnere som Google og Microsoft, netværk af investorer og andre ressourcer til at starte en succesfuld virksomhed.

Antænde

Vores store netværk af erfarne fakulteter og mentorer hjælper eleverne med at udvikle og afprøve deres innovative ideer og forretninger.

Vores faglige filosofi

Vores unikke akademiske program blander business fundamentals med erfaring læring og en "lederskab" tankegang relevant for dagens økonomi.

Vi tilbyder bachelor-og postgraduate programmer baseret på Business og Entrepreneurial Led Learning (BELL) tilgang, leverer innovative læseplaner

Energi af et forretningshub

ISME ligger i innovationsdistriktet Lower Parel i hjertet af Mumbai, og er i centrum for nystartede virksomheder og virksomhedsaktioner.

Med omfattende eksponering for industrien og adgang til vores egne inkubatorer giver ISME mulighed for iværksættermotor.

Ikonisk Campus I En Strategisk By Beliggenhed

En ultramodern campus beliggende i Central Business District og Innovation Hotspot i Lower Parel, Mumbai med omhyggeligt kuraterede stilfulde rum bygget til at lære, engagere, samarbejde og omdanne.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Indian School of Management & Entrepreneurship

Ønsker du at fremme din karriere inden for ledelse og iværksætteri? Er du ivrig efter at anvende de nyeste styringsværktøjer og -rammer til din organisation, start-up ven ... [+]

En verden af ​​muligheder

Ønsker du at fremme din karriere inden for ledelse og iværksætteri? Er du ivrig efter at anvende de nyeste styringsværktøjer og -rammer til din organisation, start-up venture eller familiebranchen?

Det er din tid til katapult! PGMBE på ISME er et 11-måneders program, der giver dig en dynamisk blanding af viden og færdigheder inden for fire kritiske emner: ledelse, økonomi, strategi og iværksætteri. ISMEs erfarne fakultet, corporate og globale forbindelser, state-of-the-art infrastruktur og omdrejningspunkt vil give dig en fænomenal fordel. Kurset sætter eleverne i stand til fuldt ud at udnytte kreativitet, at levere sociale og økonomiske fordele gennem iværksættervirksomheder, familievirksomheder og virksomhedsplaceringer.... [-]

Indien parel
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
11 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Indian School of Management & Entrepreneurship

"Formålet med dette program er at indgyde deltagere med de relevante ledelsesmæssige, forretningsmæssige og ledelsesmæssige færdigheder og derved fremme innovation, bæred ... [+]

"Formålet med dette program er at indgyde deltagerne med de relevante ledelsesmæssige, forretningsmæssige og ledelsesmæssige færdigheder og derved fremme innovation, bæredygtighed, effektivitet

Om ISME

ISME er et skød for erhvervslivet, der giver dem mulighed for ikke kun at lære og forbedre deres viden om den professionelle verden, men også fornemme dem til at komme ud som fremragende ledere, der skaber en bemærkelsesværdig ændring i den hurtigtvirkende konkurrencedygtige verden. ISME er et fænomen for ideer, samarbejde ISME vandt for nylig prisen "Economic Times Best Education Brands 2018" for at være et af Indiens banebrydende Urban Innovation Ecosystem.

Om programmet... [-]
Indien parel
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Indian School of Management & Entrepreneurship

Programmet udstyrer eleverne til at udforske og fordybe sig i nye muligheder i datalderen, ... [+]

Om ISME

ISME er en ny alderspædagogisk institution, hvis formål er at levere avanceret viden og skabe innovative løsninger til udfordringer i verden. I hjertet af Corporate Mumbai investerer ISME i at omdanne deres elever til iværksættere, ændre beslutningstagere og innovatører.

Om WNS

WNS er et ledende konsulentfirma for Business Process Management, der muliggør omdannelse gennem intelligente processer, indsigt-drevet beslutningstagning

Om PG DSE

Programmet udstyrer eleverne til at udforske og fordybe sig i nye muligheder i datalderen.

Med branchens samarbejde, verdensberømte fakultet og inspirerende faciliteter, vil programmet fremskynde din karriere mod at være en tanke leder inden for datavidenskab. Programmets fokus er at skabe data iværksættere og datalogikere, der har kritiske tænkningskapacitet, kreativ kant og et designindhold.... [-]

Indien parel
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

ISME Campus Virtual Tour