ISMS Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ISMS Bangalore

Udbudte kurser

Global MBA

Fuldtidslængde - 2 år

Cand.merc

Fuldtidslængde - 2 år

Gebyrer INR 6,80 Lakhs i to år

Hone dine globale ledelsesevner

ISMS Bangalore MBA er en af ​​de bedste programmer i landet. Det globale MBA-kursus er to år på campus-programmet, der giver en grundig undersøgelse af den globale politiske økonomi, ledelse, strategi, forhandlinger og tværkulturelle kommunikationsfærdigheder, der er nødvendige for at kunne lede internationale teams, funktioner og organisationer.

Den omfatter en pakke af MBA PGPM 3 Global Certifications

 • Global Business Leadership fra Holland
 • Live-projekter fra Tyskland

Global MBA-program

 • Global Business Leadership Program
 • Live projekter fra Tyskland
 • ERP fra Microsoft USA
 • MBA - tilknyttet University of Mysore
 • PGPM - Post Graduate Program I Ledelse: Industry Aligned
 • MBA PGPM: Dual grad med 3 internationale certificeringer

På ISMS gennemfører alle studerende både MBA- og PGPM-programmer samtidigt (hvilket fører til Dual Certification) sammen med International Certification Courses

Om instituttet:

ISMS Bangalore er blandt de bedste bedste skoler i Indien med internationale akkrediteringer. ISMS Bangalore-Indiens mest globale B-skole og bedste B-skole for international eksponering og placeringer blev startet under ledelse af Human Empowerment og Charitable Trust om et årti tilbage (2010). Formålet var at give højkvalitetsledelseuddannelse på internationalt plan. ISMS er en virksomhed Skole grundlagt som et konsortium mellem den akademiske verden og verden af ​​iværksættersystem. I det sidste årti har vores hårde arbejde givet os prisværdige placeringer på forskellige parametre:

 • International akkrediteret til globale programmer af USA, Australien
 • Første B-skole i Indien til Corporate Live-projekter fra Tyskland (Silicon Valley, USA)
 • Rangeret som 14. bedste for international eksponering
 • Rangeret 4-stjernet B-skole for globalt program
 • Rangeret som Bedste B-skole i marts 2015 ved Silicon Valley, USA
 • Top 24 th Bedste B-skole til program
 • Top 25 th Bedste B-skole for industri godkendt program

MBA-program i ISMS B Skole:

Vi underviser i state of the art teori, fordyber eleverne i internationale oplevelser, og forbinder dem med bedste praksis i erhvervslivet. Studerende, der kommer til vores programmer, lærer meget mere end ledelsens teori og praksis; de erhverver nye måder at tænke på, der kan ændre deres liv dybt og succesen af ​​deres organisation. Kun ISMS udstyrer eleverne med evnen til at lede på den volatile globale markedsplads. Med et globalt MBA-program, der går langt ud over de typiske business-skoleplaner, har ISMS en passioneret og erfaren fakultet, der leverer up-to-the-minute uddannelse i den virkelige verden i de komplicerede forretninger i nutidens sammenkoblede verdensøkonomi. Hvert element i den akademiske oplevelse på ISMS-fra teambaseret projektarbejde og oplevelsesmæssige og globale læringsmuligheder til case-baserede kurser og selvstændig undersøgelse - er designet til at skubbe eleverne videre end de troede mulige med det formål at udvikle nysgerrige Creative Business Ledere.

ISMS to års program omfatter en pakke af MBA PGPM 3 Global Certifications fra Europa og USA

 • Global Business Leadership fra Holland
 • Live-projekter fra Tyskland
 • ERP fra Microsoft USA

Tre internationale certificeringsprogrammer

Global Business Leadership Program: Fra Italien, Holland, Schweiz

Sammen med MBA vil du gøre GBL. Det er designet til fagfolk, der er interesseret i at udvide deres globale udsigter og deres verdensomspændende netværk. Hvert modul her læres fra et globalt perspektiv, som forbereder dig til at lede og styre mennesker på tværs af grænserne og på tværs af alle niveauer i en organisation. Dette program går ud over den traditionelle business grad, der tilbyder dig omfattende undervisning i globale ledelsesdiscipliner, samt tværkulturel kommunikation, forhandlinger og international virksomhedsledelse

GBL er et 80-timers kampusprogram, der giver en grundig undersøgelse af den globale politiske økonomi, ledelse, strategi, forhandlinger og tværkulturelle kommunikationsfærdigheder, der er nødvendige for at kunne lede internationale teams, funktioner og organisationer.

Corporate Live Projekter fra Tyskland

Live-projekter fra Tyskland: Dette Real Business Project er praktisk læringserfaringer i et fokuseret forretningsområde og i en bestemt region i Tyskland, der består af online træning, forretningsprocesser, transkripsioner, besøg på stedet, møder på højt niveau og præsentationer med lokale virksomheder , kulturelle ledere at lære, hvad der gør forretninger i regionen unik.

Tyskland Projekter udstyrer dig med Business Process Engineering og software viden

ERP Training: Domain-baserede hænder på uddannelse af Microsoft Certified Consultants

Nøgle ERP moduler: Vi tilbyder træning til elever på nogle af de mest almindelige ERP moduler omfatter dem til produktplanlægning, materialekøb, lagerstyring, distribution, regnskab, marketing, økonomi og HR. En virksomhed vil typisk bruge en kombination af forskellige moduler til at styre back-office aktiviteter og opgaver, herunder følgende:

Distribution processtyring, supply chain management, konfigurere, priser, forbedre nøjagtigheden, lette bedre projektplanlægning, automatisere medarbejdernes livscyklus, standardisere kritiske forretningsprocedurer, reducere overflødige opgaver, vurdere forretningsbehov, regnskabsføring, lavere indkøbsomkostninger, administrere personale og løn .ERP-moduler hjælper en organisations administratorer til at overvåge og styre forsyningskæden, indkøb, opgørelse, finansiering, produkts livscyklus, projekter, menneskelige ressourcer, kundeforhold, business intelligence og andre missionskritiske komponenter i en virksomhed gennem en serie af indbyrdes forbundne styringspaneler.

ISMS står for kvalitetsuddannelse

01: HØJ RANKET. GLOBALLY RECOGNIZED

ISMS MBA er blevet placeret som top 24 (2012-2014) af The Pioneer, The Sun Magazine, Silicon Valley 2015 Bschool Survey. ISMS Business School er den første i Sydindien og blandt udvalgte få til at modtage de to mest anerkendte MBA-program akkrediteringer gennem USA, Australien og New Zealand.

02: INTERNATIONALE CERTIFIKATIONER

Med et stramt og intenst program på 2 år er ISMS MBA en fast track til en top MBA-grad, så du kan få MBA-grad med Global Business Leadership Program og Innovation Management fra The Phillips, Holland.

03: GLOBAL MBA MED ERP PAKKE

Studerende kan vælge Global MBA Programpakke med fem værditilvækstprogrammer sammen med det samlede personlighedsudviklingsmodul.

04: Udestående Fag

Deltagerne på ISMS Business School får indsigt fra 20 erfarne fakultetsmedlemmer fra hele Indien som kerne, besøg og supplerende. Disse fakultet medlemmer er top akademikere, forretningsrådgivere og forskere på deres respektive områder med ph.d.-studerende fra førende universiteter.

05: LÆR FRA DIVERSITET

Du vil være en del af en udvalgt gruppe af højkaliber individer fra mere end 25 stater og forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Udvid dine horisonter og få nye perspektiver for at blive en effektiv leder i et globalt erhvervsklima.

06: INTERNATIONALE LIVE PROJEKTER

Alle MBA-deltagere vil arbejde på et "live" konsulentprojekt med et sponsorfirma, der kan komme fra en række brancher. Med vejledning fra fakultetets vejledere får du mulighed for at anvende klasseværelsetimer til virkelige verdensprojekter, lige fra markedsanalyser, der tilføjes til bedste praksis benchmarking og kundens intelligens.

07: FOKUS PÅ GLOBAL BUSINESS LEADERSHIP

Vær en del af Leading People Globally program, et kursus, der er integreret gennem to semester. Vi opdrager ledere, der er i stand til at omfavne usikkerhed, acceptere tvetydighed og anerkende de forskellige naturer af organisationer og markeder.

08: INTERNATIONAL EKSPONERING

Gennem valgfrie internationale feltrejser, også kendt som Business Study Missions (BSM), og udvekslings- og sommerprogrammer med mange B-skoler over hele verden.

09: STOR OG DIVERS ALUMNI NETWORK

Vær med i en familie af ISMS Alumni placeret i Global MNCs i hele Indien, der arbejder i topstillinger. Du kan deltage i alumniaktiviteter og nyde en række privilegier, som du vil finde nyttige og gavnlige for din karriereudvikling og videre.

10: ET AF DET BEDSTE CORPORATE NETWORK.

Pædagogik i ISMS Bangalore:

Case-baseret undervisning er de vigtigste undervisningsmetoder på ISMS-og i overensstemmelse med vores samarbejdspartnerskab - er teamprojekter.

Aktiv interaktion opmuntres, så traditionelle foredrag kan omdanne til åbne diskussioner. Og diskussioner kan føre til ansigt til ansigt feedback mellem professorer og jævnaldrende.

Rollespil og simuleringer deler projektlampen med problemløsende sessioner. Eller eleverne bliver bedt om at reflektere over deres livserfaring og diskutere kilden til deres ledelsesstil.

Kraftig selvanalyse er kernen i ISMS tilgang til lederudvikling. Kombinere feedback fra kollegaer og medstuderende med undervisning og peer coaching, vores studerende får indsigt, at den traditionelle case undervisningsmetode ikke kan give.

Uafhængig undersøgelse Under ledelse af en fakultetmedlem udforsker eleverne deres egne interesser og skaber ny viden om en særlig betydning for deres egen karriere. Uanset formatet er undervisning og andet akademisk arbejde på ISMS centreret omkring vores fakultet for tankeledere. Hver underviser i MBA-programmet, hvilket betyder at du lærer direkte fra de bedste. Vores lille klassestørrelse betyder, at de vil lære dig at kende som individ.

Europæisk studerendeudvekslingsprogram er et program, hvor studerende fra ISMS Bangalore går til en af ​​deres institutioners partnerinstitutioner i udlandet for at gennemføre projekter, lave et semester i udlandet, industrielle besøg eller deltagelse i eventuelle interkulturelle aktiviteter.

Et udvekslingsprogram for studerende kan indebære international rejse, men kræver ikke nødvendigvis, at den studerende skal studere uden for sit hjemland.

Vores europæiske udvekslingsprogrammer giver eleverne mulighed for at studere i et andet land og miljø, der oplever historien og kulturen i et andet land.

Udtrykket "udveksling" i ISMS Bangalore betyder, at en partnerinstitution accepterer en studerende, men betyder ikke nødvendigvis, at eleverne skal finde en modpart fra den anden institution, som de skal udveksle. Udvekslingsstuderende bor sammen med en værtsfamilie eller på et udpeget sted som f.eks. Et vandrerhjem, en lejlighed eller en studentbolig.

ISMS Studieudvekslingsprogram hjælper med at øge deltagernes forståelse og tolerance for andre kulturer, samt at forbedre deres sprogfærdigheder og udvide deres sociale horisonter. Udvekslingen af ​​studerende steg også yderligere, efter at den globale økonomi er udvidet. En udvekslingsstuderende forbliver typisk i værtslandet i en periode på 4 uger, og internationale studerende eller studerende på studieophold i udlandet kan være i værtslandet i flere måneder.

Vores studerende har besøgt: Singapore, Frankrig, Tyskland, Østrig, Italien og Nederlandene.

Mentor @ ISMS B Skole

Vi på ISMS mener, at "Mentoring er et samarbejde mellem vores studerende, der har fælles ansvar og ansvarlighed for at hjælpe mentee med at arbejde for opfyldelsen af ​​klare og gensidigt definerede læringsmål. Mentorisme bruges til at hjælpe personer på bestemte udviklings- eller overgangstrin og varer i en vedvarende, men defineret tidsperiode. Mentorforholdet giver en udviklingsmulighed for begge parter og kan således være til gensidig fordel.)

Mentoring er et udviklingspartnerskab, hvorigennem en person deler viden, færdigheder, information og perspektiv for at fremme den personlige og faglige vækst af en anden. Vi har alle et behov for indsigt, der ligger udenfor vores normale livs- og lærerfaring. Styrken i mentorskap er, at den skaber en enestående mulighed for samarbejde, målsætning og problemløsning. Den personlige karakter af mentorforståelse betyder, at du kan beslutte at lære om emner og spørgsmål, som er mest relevante for dig.

Hvordan Mentoring understøtter individuel udvikling @ ISMS Bangalore

Formålet med mentoringen er at støtte individuel udvikling gennem både karriere og personlige funktioner på følgende måder:

Karrieremuligheder

Placeringer i ISMS Bangalore: På ISMS Placements er hovedstyrken af ​​vores programmer. ISMS Placeringscellen er udformet specielt til at styrke branchen-institutionens sammenkobling og er meget unik i sin virksomhed. Det giver placeringshjælp og understøtter tjenester til eleverne. Det omfatter også rådgivning til eleverne inden for akademikere, karriere, job, yderligere studier, ekstra og co-curricular aktiviteter, sport, spil, fests, industri-interface aktiviteter mv. For at få det bedste talent fra eleverne. Placeringskort har oplevet en meget kraftig stigning i de seneste fem år.

Pre-træningsprogrammerne udføres af interntrænerne såvel som eksperterne fra industrien. Vi vælger vores undervisere fra forskellige faglige organer og mange andre, der kunne skape personlighed hos eleverne og gøre dem til gavn for industriens behov. Ledere fra brancher organiserer karrierevejledningsprogrammet og præplacement-uddannelsen, og placeringscellen opdaterer eleverne om ledige stillinger. Studerende er også informeret om de afgørende succespunkter. For eksempel insisterer Infosys og Deloitte på, at eleverne udmærker sig i engelske tests; Mahindra Satyam insisterer på, at eleverne udmærker sig i Aptitude og Reasoning Pre-træningsteams besøger campus og uddanner eleverne på udvælgelsesprocessen og træner dem for at imødegå interviews effektivt. Præstationsværksteder og induktion af interviewspecifikke færdigheder findes også i dette semester. Under hele placeringsprocessen sikrer ledelsen af ​​ISMS, at alle små detaljer med hensyn til personlighedsudvikling, akademisk fremgang og praktisk læring er taget hånd om. Når elevene når det fjerde semester, ville de være fuldt klar til campusintervjuet og placeringen.

Derfor er alle studerende placeret i gode virksomheder med gode lønpakker siden starten. I år 2016, 17 har der været 100% placeringer før afslutning af 4. semester med i gennemsnit 4,50 L om året.

Vandrerhjem faciliteter:

Rummelige værelser med seng, studiebord, stol, almirahs, køkken, opholdsstue, fælles cafeteria til morgenmad, frokost og aftensmad.

Også Wi-Fi, sikkerhedstjenester 24/7 og rengøringsfaciliteter

Placeringer

Bengaluru

Address
ISMS B School
Kanakpura Main Road

560062 Bengaluru, Karnataka, Indien