International Management Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om IMI

Beliggende i Qutab Institutional Area, International Management Institute (IMI), New Delhi blev etableret i 1981 i samarbejde med IMI Genève (nu IMD, Lausanne). IMI er Indiens første virksomhedskultur sponsorerede Business School med sponsorat fra virksomhedernes huse som RPG Enterprises, Nestle, ITC, SAIL, Tata Chemicals, BOC og Williamson Magor mv Over en periode i de seneste 33 år Instituttet har erhvervet en ægte global status. Instituttet modtog UNDP bistand til fremme internationalt orienteret lederuddannelse. Ud over dette har det også forskellige andre internationale forbindelser med organer som Verdensbanken, UNDP, ILO, UNCTAD, Asian Productivity Organisation etc. At give et globalt perspektiv til de studerende, Institut flagskib to år Post Graduate Programme i Management har en studerende udvekslingsprogram med forskellige Europaskoler såsom ESC Rennes, Frankrig, MIP School of Management Frankrig, Graz University Østrig, IESEG School of Management og IDRAC Lyon, Frankrig osv

Udover denne IMI er en af ​​de empaneled Institut for Ministeriet for eksterne anliggender, GOI, for særlige Commonwealth Programme Assistance hvorunder instituttet får de executive MBA studerende fra forskellige Afro - Asiatiske lande for sine 15 måneder Executive Post Graduate Programme i Management.

I dag, IMI nyder det sted agtelse blandt de førende management institutioner og protektion af ansete erhvervsorganisationer i landet. Målet, tilgang og aktiviteter af IMI er styret af alle sine interessenters studerende, alumni, corporate lånere og samfundet generelt IMI følger international standard læseplaner i sine programmer, som er blevet beriget af sin akademiske samarbejde med International Institute for Management Development (IMD ), Lausanne (daværende International Management Institute, Geneve); Faculty of Management, McGill University, Montreal, og Manchester Business School, UK, der forbereder deltagerne til at løse og lede i en stadig mere globale erhvervsklima. IMI uddannelsesprogrammer er blevet anerkendt af All India Rådet for Teknisk Uddannelse (AICTE) og Ministeriet for Human Resource Development, Govt. i Indien.

Den virksomhedernes verden i Indien, har de offentlige, private, multinationale selskaber, internationale konsulentvirksomheder og andre organisationer ansat sine alumner, der med rette kaldes, læsefærdighed.

IMI er registreret efter § 12A (a) som en trust henhold til bestemmelserne i loven om indkomstskat, 1961. Indtægten af ​​instituttet er fritaget efter § 80G og 10 (22) og til forskning efter § 35 (I) (iii) i Income Tax Act 1961 som institution udelukkende til uddannelsesmæssige formål.

IMI tilbyder nedenstående Post-kandidatuddannelser og et ph.d.-program i sin Delhi Campus. Alle programmer er godkendt af AICTE. Programmer, der tilbydes af Delhi Campus:

To år på fuld tid Post-Graduate Diploma in Management (PGDM) To år på fuld tid Post Graduate Diploma i Human Resource Management (PGDHRM) To års fuldtids - Post Graduate Diploma in Management (Banking og Financial Services) PGDM (B & FS) Femten måneder på fuld tid Executive Post-HD i Management (EX-PGDM) Fellow Program i Management (FPM)

Ud over de ovennævnte programmer, har IMI også begyndt følgende: Desuden Instituttet tilbyder et komplet sortiment af custom-made i-selskab programmer, og Management Development Programs (tværfaglige partnerskaber), alle gearet til at berige kreativitet og evne til at klare sig i en dynamisk globalt miljø. Instituttet har også en aktiv forskning og rådgivning basis nemlig: Center for Managing Innovation og Teknologi og Center for Social Sector Governance at øge den viden.

De Management programmer er designet til at give en selektiv antal unge fagfolk, der er blevet dømt for at have et stort potentiale, for at nå ansvarlige stillinger i industrien. Programmerne på IMI fremme integrative kapaciteter med tværgående programmoduler, der syntetiserer en række specialiserede discipliner i samlet lærerig oplevelse.

En meget engageret team af internationalt kvalificerede og erfarne fakultet nyder respekt og anerkendelse af det akademiske samfund, industrien og regeringen.

Placeringer

New Delhi

Address
B-10, Qutab Institutional Area,
Tara Crescent

110016 New Delhi, Delhi, Indien

Akkrediteringer

Programmer

Denne skole tilbyder også: