Goa Institute of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Instituttet

Goa Institute of Management beliggende i den vestlige Ghats er blevet et tegn på nutidens ledelses viden med et tilbagetog i bakkerne. Det er en perfekt blanding af at holde sig ajour med tiderne og alligevel at reflektere over de værdier man skal følge i livet for bæredygtig vækst og etiske forretningsmetoder.

Goa Institute of Management (GIM) har til opgave at skabe viden og opdrage ledere for bæredygtig forretning og et inklusivt samfund for Indien og verden, samtidig med at der opretholdes et stærkt og løbende engagement i Goa. Instituttet bestræber sig på at uddanne ledere til at reagere kompetent og trygt på de økonomiske, sociale og organisatoriske udfordringer, der opstår som følge af hurtigt fremskreden teknologi, en skiftende økonomisk base og en global markedsplads.

Landet

Indien er et hotbed for innovation og iværksætteri med utallige muligheder inden for sundhedspleje. Frugale innovationer som det mindste håndholdte EKG-kit og Arvind Eye Care til AI-drevet banebrydende forskning; fra verdens største sygesikringsordning til at praktisere forskellige alternative medicinske systemer, præsenterer Indien sig som et unikt sted at blive uddannet i sundhedsstyring.

Programmet har fået et ry for at være et styr på domænenavn på kort tid. Med aktiviteter som Know Your Health Provider (KYHP), hvor deltagerne besøger hospitaler, sundhedscentre, farmaceutiske planter, detailapoteker og ngo'er i Goa, er programmet en perfekt sammenlægning af teori og praksis. Dette giver eleverne mulighed for at observere problemerne på jorden i folkesundhedssystemerne og tilbyde løsninger fra deres ledelsesindlæring. HCM-studerende har mange gange løst et virkelighedsproblem og lavet et præst på de statslige sundhedssystemer. I øvrigt er GIM en blandt 13 institutioner på tværs af Indien valgt til at oprette et ambitiøst inkubationscenter på campus.

Placeringer

Panaji

Address
Goa Institute of Management, Poriem, Sattari
403505 Panaji, Goa, Indien

Akkrediteringer

AACSB Accredited