Læs den officielle beskrivelse

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam er et internationalt anerkendt forskningsuniversitet, der blev grundlagt i 1880. Universitetet tilbyder over 150 engelskundervisningsprogrammer på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau til 23.000 studerende fra hele verden. Studerende og personale på 130 nationaliteter skaber et dynamisk internationalt akademisk fællesskab.

Universitetet ligger i den pulserende by Amsterdam, en af ​​de mest multikulturelle byer i verden, med den største koncentration af studerende i Holland og hvor engelsk er det andet sprog, der tales. Campus er omgivet af et af de mest dynamiske og hurtigt voksende forretningsdistrikter i Holland, der er vært for over 700 virksomheder.

Med mere end 24.000 studerende, hvoraf 3.300 er internationale, gennemfører universitetet banebrydende forskning i problemer af samfundsmæssig og videnskabelig betydning. Universitetet skelner sig i forskning og uddannelse gennem fire tværfaglige temaer: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World og Governance for Society. Som studerende vil dette hjælpe dig med at se ud over grænserne for videnskabelige discipliner og søge efter konkrete løsninger til en bedre verden. Derudover finder Vrije Universiteit Amsterdam mangfoldighed, hvad enten det er i kultur, overbevisning, nationalitet eller forudgående uddannelse som kilde til innovation og fremskridt og dermed som særlig styrke.

Uddannelsens kvalitet

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) har et godt ry for den gode kvalitet af sin undervisning. Du arbejder i forholdsvis små grupper, hvor der lægges stor vægt på interaktion og en personlig tilgang. Undervisningen er velorganiseret. Dette afspejles f.eks. I den klare struktur af studieprogrammerne.

Livlig Amsterdam

Universitetet ligger i den pulserende by Amsterdam, en af ​​de mest multikulturelle byer i verden, med den største koncentration af studerende i Holland og hvor engelsk er det andet sprog, der tales. Som studerende på VU Amsterdam kan du drage fordel af alle de fordele, som hovedstaden tilbyder. På lidt over femten minutter er du i det livlige centrum af Amsterdam, hvor der er mange butikker, underholdningssteder, parker og fortovscaféer. Amsterdam er sikkert og engelsk tales bredt.

Personligt tilsyn

VU Amsterdam lægger stor vægt på personlig studievejledning. Lige i begyndelsen af ​​dit studium bliver du introduceret til dit program studierådgiver. Denne person vil give dig råd om eventuelle problemer, du måtte have med dit studium, og besvare spørgsmål om jobmarkedet.

Unik identitet

VU Amsterdam var det første universitet i Holland, der blev oprettet af en privatperson, uden indblanding fra kirken eller staten. Denne arv er stadig meget en del af, hvem vi er: VU står for Vrije Universiteit, som bogstaveligt oversættes som 'Free University'. Universitetet har fra begyndelsen fastlagt sine egne forskningsområder, lavet egne studieprogrammer og praktiseret egne didaktiske metoder.

Let tilgængeligt

Vrije Universiteit Amsterdam er let tilgængeligt med offentlig transport. Schiphol Lufthavn ligger kun otte minutter med tog. Amsterdam Zuid Station ligger i gåafstand fra VU University Amsterdam. Der er også en hurtig sporvogn forbindelse til Amsterdam Central Station eller Amsterdam Sloterdijk Station, med en rejsetid på kun seksten minutter. VU Amsterdam er også let at komme i bil, der ligger tæt på Amsterdams omkørselsvej.

Universitets campus

Næsten alle vores elever, medarbejdere og programmer er placeret på campus: et enkelt bygningskompleks i forretningskvarteret i Amsterdam. Derfor er det i løbet af dine studier meget nemt at gøre dig bekendt med andre discipliner.

Akkreditering

Vrije Universiteit Amsterdam er fuldt anerkendt af det nederlandske ministerium for uddannelse som forskningsuniversitet. Alle uddannelser på VU University Amsterdam er enten akkrediteret af eller i færd med at blive akkrediteret af NVAO, akkrediteringsorganisationen for Holland og Flandern. Denne krop blev oprettet ved en international traktat og garanterer kvaliteten af ​​videregående uddannelser i Holland og flamsktalende Belgien gennem akkreditering af studieprogrammer.

Typer af programmer

VU Amsterdam tilbyder fire typer af programmer:

  • Bacheloruddannelser (fører til BA / LLB / BSc)
  • Kandidatuddannelser (fører til MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Ph.d.- / Doktorgradsprogrammer (fører til ph.d.-doktorgrad)
  • Ikke-uddannelser (Studie i udlandet

Stipendier

Med vores eget stipendium, VU Fellowship Program (VUFP), tilbyder vi højt motiverede studerende med fremragende studie resultater den unikke mulighed for at forfølge en kandidatgrad med økonomisk støtte fra universitetet. VUFP-stipendiet er en undervisningsafgift. Holland Scholarship Program (HSP) er beregnet til studerende uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), der ønsker at følge et kandidatuddannelse i Holland. VU Amsterdam omfatter mangfoldighed som en berigelse for vores undervisning, forskning og vores bidrag til samfundet. Dette stipendium er specielt beregnet til fremragende studerende, der bidrager til mangfoldigheden på vores campus. Som en international studerende, der planlægger at studere på VU Amsterdam , kan du søge om forskellige stipendier og stipendier. Detaljerede oplysninger om stipendier og deadlines findes på WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS eller WWW.GRANTFINDER.NL.

VU Fellowship Program

VU Fellowship Programmet (VUFP) tilbyder talentfulde potentielle studerende den unikke mulighed for at forfølge en grad i et udvalg af kandidatuddannelser på VU University.

Organisation

VU Amsterdam er et traditionelt hollandsk universitet ledet af en direktion (tre medlemmer) og har 10 fakulteter direkte under direktionen. Hvert fakultet leverer en eller flere bachelor- og kandidatuddannelser og udfører forskning. De er alle organiseret forskelligt, men de fleste har et bestyrelse, et centralt personale og flere afdelinger og kandidatskoler. Universitetet har også en række serviceafdelinger, hvoraf det internationale kontor er et, og der er en række tværfaglige forskningsinstitutter.

Privat eller offentligt?

VU Amsterdam er et af 14 offentlige universiteter, som er anerkendt af det nederlandske undervisningsministerium og derfor delvis finansieret af staten. Under det hollandske system subventionerer regeringen anerkendte universiteter på grundlag af deres studentetal og fastsætter også grænser og retningslinjer for de studieafgifter, som disse universiteter har lov til at opkræve. Dette sikrer adgang til kvalitet højere uddannelse for alle nederlandske statsborgere, rige eller fattige. VU Amsterdam glæder sig over ansøgere fra alle baggrunde.

VU International Office Services

  • Visa / opholdstilladelse

Find ud af om du har brug for visum / opholdstilladelse, og hvordan dette vil blive arrangeret.

  • Indkvartering

Oplysninger om indkvartering på VU Amsterdam .

  • Registrering i kommunen

Når du er kommet til Holland, skal du registrere dig hos kommunen. Find ud af hvad du skal gøre.

  • Introduktionsaktiviteter

Efter din ankomst finder der talrige introduktionsaktiviteter sted på VU Amsterdam .

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

1-year MBA

Vrije Universiteit Amsterdam

Denne Master specialisering vil give dig en solid forståelse af de udfordringer, som den stadig mere viden-intensive karakter af ... ... [+]

Digital Innovation

Denne Master specialisering vil give dig en solid forståelse af de udfordringer, som den stigende viden-intensive karakter af at organisere og udvikle erhvervslivet. Det vil hjælpe dig værdsætte værdien af ​​innovative organisatoriske ordninger og nye teknologier i disse udfordringer. Inden for information og viden ledelse er per definition tværfagligt. Det indebærer indsigt og praksis fra Management Studies, Information Systems, Strategi, HRM, marketing, innovation, teknologi, psykologi og sociologi. I programmet, vil du fokusere på en bred vifte af information og viden processer, både interne og eksterne til organisationen.

Studieprogram

... [-]
Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Specialiseringen i Management Consulting vil forberede dig til disse udfordringer ved at udstyre dig med de værktøjer, du behøver for at lykkes i dette spændende område, ... [+]

Management Consulting

Den Management Consulting specialisering af kandidatuddannelsen i Business Administration tager et år at realisere. Det er værd 60 point, og det er undervist udelukkende på engelsk. Udover at fokusere på dine egne individuelle studier og deltage foredrag, vil du arbejde i mindre grupper baseret på aktivering af læringsmetoder, hvor du lærer at skrive og præsentere projekter, studere internationale virkelige sager og gennemføre mindre forskningsområde. Hvert emne vurderes på grundlag af individuelle midlertidige scoringer og resultatet af en person eller gruppe opgave. Der er seks kurser, der er specifikke for denne specialisering. Du vil tage fire af dem fra september til december, og de to andre kurser i vinteren og foråret. Der er også en nødvendig etisk kursus og et forskningsseminar. Under den afsluttende fase af programmet, vil du tilrettelægger og gennemfører et uafhængigt videnskabeligt forskningsprojekt, som vil danne grundlag for din kandidatspeciale. Du vil nyde den tætte overvågning af vores ekspert personale, mens du skriver dit speciale.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kandidatuddannelsen specialisering i Strategi & Organisation er en et-årigt program værd 60 point. Studieordningen er delt op i seks perioder og består af ... ... [+]

Strategi & Organisation

The Master 's specialisering i Strategi & Organisation er en et-årigt program værd 60 point. Studieordningen er delt op i seks perioder og består af kurser med fokus på centrale emner, forskningsmetoder og forretningsetik. Du er velkommen til at tage en række valgfag, og du kan regne med ekspert tilsyn til at hjælpe dig fuldføre din kandidatspeciale. Periode 1 har fokus på de udfordringer, international ledelse og strategisk design og kontrol af organisationer. Ved hjælp af en case-analyse for at udforske disse udfordringer, opdager du, hvordan man laver strategiske beslutninger selv. Periode 2 giver dig mulighed for at studere disse spørgsmål mere indgående. For eksempel, du undersøger, hvordan organisationer bruger grænse-spændende aktiviteter, såsom alliancer, fusioner og opkøb, for at opnå og opretholde deres konkurrencefordel. I denne periode, har du også mulighed for at vælge et valgfrit kursus efter eget valg. I periode 3 du stifte bekendtskab med etiske spørgsmål i erhvervslivet og en række forskningsmetoder. Disse kurser hjælpe med at forberede dig til at designe og gennemføre kvalitative og kvantitative forskningsprojekter. Periode 4 giver dig mulighed for at videreudvikle dine forskning færdigheder. Desuden er det udstyret med et kursus om strategisk og organisatoriske ændringer, der tilbyder dig en dynamisk perspektiv på strategi og organisation. Derudover vil du skrive et forsknings-forslag, der danner grundlag for din kandidatspeciale. I Perioder 5 og 6 vil du foretage din empirisk forskning og skrive dit speciale. Du kan også tage et andet valgfrit kursus i periode 5.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Transport og Supply Chain Management specialisering tilbyder en unik kombination af uddannelse i transportøkonomi og supply chain management. Den vigtigste ... ... [+]

Transport og Supply Chain Management

Transport & Supply Chain Management specialisering Det tilbyder en unik kombination af uddannelse i transportøkonomi og supply chain management. Hovedvægten i vores program er på professionel service industrier, hvilket gør dette en uovertruffen grad specialisering i Holland og i Europa.

Studieprogram

Den etårige program består af 60 ECTS og er opdelt i seks perioder. I perioden 1. vil alle teoretiske begreber i relation til Transport & Supply Chain Management blive diskuteret. Periode 2 er udviklet til at uddybe denne viden ved at lære dig, hvordan at designe forsyningskæder anvender kvantitative forskningsmetoder såsom simulering. I perioden 3, vil du tackle beslutningsproblemer i real-life forsyningskæder eller transportnet ved at anvende den viden, du har fået i de foregående perioder. Research Seminar TSCM i perioden 4 indeholder en oversigt over relevante forskningsmetoder inden for transport og supply chain management. Desuden vil du tage mindst en af ​​de to kurser om Airline Business eller Distribution Logistik & Inter-organisatoriske systemer i perioden 4, sammen med en specialisering kursus. Du vil skrive speciale i perioder 5 og 6, enten på en Transport-relateret emne eller om et emne relateret til Supply Chain Management.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Den Financial Management specialisering af kandidatuddannelsen i Business Administration på Vrije Universiteit Amsterdam vil give dig de værktøjer ... ... [+]

Financial Management

Den Financial Management specialisering af kandidatuddannelsen i Business Administration på Vrije Universiteit Amsterdam vil give dig de værktøjer og kompetencer, du har brug for at forvalte, kontrollere og finansiering forretningsaktiviteter. Økonomistyring er afgørende i alle disse områder, og det spiller en dominerende rolle i bank- og forsikringsbranchen. Som studerende i Mesterens specialisering i Financial Management vil du studere corporate finance, regnskab og finansielle markeder (begrebet tre søjler) i dybden. Denne omfattende overblik over den finansielle verden vil give dig en grundig forståelse af sine forviklingerne og det vil give dine karrieremuligheder en reel løft.... [-]

Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
VU University Amsterdam
Address
Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, North Holland, Holland
Hjemmeside
Telefonnummer
+31 20 598 9898