Rotterdam School of Management | Erasmus University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I løbet af de sidste 40 år har Rotterdam School of Management, Erasmus University fast etableret sit ry som en af Europas førende handelshøjskoler.

Længe før 'global' blev en vigtig deskriptor for erhvervsuddannelse, reflekterede RSM's studerende, fakultet og personale allerede mangfoldigheden i den globaliserende verden.

Ligesom vores værtsland, en af verdens ' s mest kendte internationale handelsnationer, har RSM fortsatte med at udvide og internationalisere, cementerer sin status som en af Europas mest internationale og innovative business schools.

RSM tilbyder en markant intellektuel kultur. Vi mener, at ledelse kan undervises gennem en kombination af en intellektuel og praktisk udfordring. Vi mener, at vanskelighederne ved at arbejde i forskellige teams fremmer kreative nye tilgange i virksomheden. Vi nyder et gensidigt, støttende forhold til multinationale virksomheder. Og vi tilskynder til en fleksibel, bred og undertiden ikonoklastisk tankegang i spørgsmål om forretningspraksis og forskning.

Denne distinkte tilgang har hjulpet RSM med at etablere en portefølje af top-rangerede programmer samt en af verdens største og mest produktive ledelsesfakulteter.


129261_FinalresizedStudentsMBA20187.jpg

Hos RSM værdsættes mangfoldighed ikke kun, men den opmuntres og udvikles også. I et unikt åbent og samarbejdsvilligt miljø vil du finde plads til at udforske nye måder at tænke på, inspiration til at udfordre ideer og i sidste ende muligheden for at udvikle dit eget potentiale som en fremtidig leder inden for erhvervslivet.

Personale og fakultet bringer konstant nye innovationer til både erhvervsuddannelse og oprettelse af viden i overensstemmelse med vores institutionelle mission:

Hos RSM er vi stolte af at hævde:

  • En af Europas top 3 forskningsfaciliteter.
  • Et sted blandt 1% af skoler over hele verden med Quadruple Crown-akkreditering.
  • 7.500 studerende på grunduddannelse og postgraduate.

18628_rotterdambynight.jpg

Placeringer

Rotterdam

Address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, Sydholland, Holland

Akkrediteringer