Rotterdam School of Management | Erasmus University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I løbet af de sidste 40 år har Rotterdam School of Management, Erasmus University fastgjort sit ry som en af Europas førende handelsskoler.

Længe før "global" blev en vigtig deskriptor for erhvervsuddannelse, afspejler RSMs elever, fakultet og medarbejdere allerede mangfoldigheden i den globaliserende verden.

Ligesom vores værtsland, en af verdens mest berømte internationale handelsnationer, har RSM fortsat udvidet og internationaliseret og cementeret sin status som en af Europas mest internationale og innovative erhvervsskoler.

RSM tilbyder en særprægende intellektuel kultur. Vi mener, at lederskab kan læres gennem en kombination af en intellektuel og praktisk udfordring. Vi mener, at vanskelighederne ved at arbejde i forskellige hold fremmer kreative nye tilgange i erhvervslivet. Vi nyder et gensidigt, støttende forhold til multinationale virksomheder. Og vi opfordrer til en fleksibel, bred og undertiden ikonoklastisk tankegang i forretningspraksis og forskning.

Denne særlige tilgang har hjulpet RSM til at etablere en portefølje af toprangerede programmer samt en af verdens største og mest produktive ledelsesfakulteter.


129261_FinalresizedStudentsMBA20187.jpg

RSM-tilgang

På RSM handler ledelsesudvikling om realiseringen af det intellektuelle og personlige potentiale. Her vil du blive intellektuelt udfordret af akademisk indhold på højeste niveau og under ledelse af de skarpeste erhvervstændere: Fakultetet, der trækker på mange års erfaring med at arbejde for organisationer såvel som indsigt fra egen forskning. Du vil udfordre os: spørgsmålstegn ved fakta, som de præsenteres og kritisk vurderer antagelser. Og du vil udfordre dig selv: konfrontere dine begrænsninger, skubbe forbi grænser, opdage, hvad der virkelig driver din adfærd og andres.

Udvikling af færdigheder for at kunne omdanne ledende ideer til fremragende resultater i erhvervslivet kræver handling. Alle programmer giver eleverne mulighed for at handle om deres ideer i virkelige eller simulerede forretningsmiljøer, fra virksomhedskompetencer og praktikophold til egentlige konsulentprojekter, international rejse og deltagelse i klubber og studentforvaltede konferencer.

På RSM er mangfoldighed ikke kun værdsat, men det er også opmuntret og udviklet. I et unikt åbent og samarbejdsmiljø vil du finde plads til at udforske nye måder at tænke på, inspirationen til at udfordre ideer og i sidste ende omfanget til at udvikle dit eget potentiale som fremtidens leder inden for erhvervslivet.

129263_Resized_PhotoshootstudentsMBA20206.jpg

Fakta og tal

Som en af Europas største internationale handelsskoler når RSM et ekspansivt internationalt publikum af fremtidige og nuværende ledere gennem sin portefølje af programmer, tjenester og akademiske aktiviteter.

Medarbejdere og fakulteter bringer konstant nye innovationer til både erhvervsuddannelse og vidensdannelse i overensstemmelse med vores institutionelle mission:

129273_Mission-statmentbanner.png

På RSM er vi stolte af at hævde:

  • Mere end 40 års erfaring inden for erhvervs- og ledelsesuddannelse.
  • Et af Europas top 3 forskningsfaciliteter.
  • En konsekvent placering blandt Europas førende erhvervsskoler.
  • Et sted blandt 1% af skoler over hele verden med Quadruple Crown-akkreditering.
  • Uddannelsen af over 1200 ledere hvert år.
  • 7.500 bachelor- og postgraduate studerende.
  • 40.000 alumner, der er aktive over hele verden.
  • Et af verdens største og mest citerede fakultet for handelshøjskoler: 250 seniorforskere og 100 ph.d.-studerende.
  • 30 forskningscentre og initiativer.
  • 100 partnerskoler.

18628_rotterdambynight.jpg

Placeringer

Rotterdam

Address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, Sydholland, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer