Læs den officielle beskrivelse

I løbet af de sidste 40 år har Rotterdam School of Management, Erasmus University fastgjort sit ry som en af Europas førende handelsskoler.

Længe før "global" blev en vigtig deskriptor for erhvervsuddannelse, afspejler RSMs elever, fakultet og medarbejdere allerede mangfoldigheden i den globaliserende verden.

Ligesom vores værtsland, en af verdens mest berømte internationale handelsnationer, har RSM fortsat udvidet og internationaliseret og cementeret sin status som en af Europas mest internationale og innovative erhvervsskoler.

RSM tilbyder en særprægende intellektuel kultur. Vi mener, at lederskab kan læres gennem en kombination af en intellektuel og praktisk udfordring. Vi mener, at vanskelighederne ved at arbejde i forskellige hold fremmer kreative nye tilgange i erhvervslivet. Vi nyder et gensidigt, støttende forhold til multinationale virksomheder. Og vi opfordrer til en fleksibel, bred og undertiden ikonoklastisk tankegang i forretningspraksis og forskning.

Denne særlige tilgang har hjulpet RSM til at etablere en portefølje af toprangerede programmer samt en af verdens største og mest produktive ledelsesfakulteter.

18626_IMG_0011.jpg

RSM-tilgang

På RSM handler ledelsesudvikling om realiseringen af det intellektuelle og personlige potentiale. Her vil du blive intellektuelt udfordret af akademisk indhold på højeste niveau og under ledelse af de skarpeste erhvervstændere: Fakultetet, der trækker på mange års erfaring med at arbejde for organisationer såvel som indsigt fra egen forskning. Du vil udfordre os: spørgsmålstegn ved fakta, som de præsenteres og kritisk vurderer antagelser. Og du vil udfordre dig selv: konfrontere dine begrænsninger, skubbe forbi grænser, opdage, hvad der virkelig driver din adfærd og andres.

Udvikling af færdigheder for at kunne omdanne ledende ideer til fremragende resultater i erhvervslivet kræver handling. Alle programmer giver eleverne mulighed for at handle om deres ideer i virkelige eller simulerede forretningsmiljøer, fra virksomhedskompetencer og praktikophold til egentlige konsulentprojekter, international rejse og deltagelse i klubber og studentforvaltede konferencer.

På RSM er mangfoldighed ikke kun værdsat, men det er også opmuntret og udviklet. I et unikt åbent og samarbejdsmiljø vil du finde plads til at udforske nye måder at tænke på, inspirationen til at udfordre ideer og i sidste ende omfanget til at udvikle dit eget potentiale som fremtidens leder inden for erhvervslivet.

18627_IMG_0435.jpg

Fakta

Som en af Europas største internationale handelsskoler når RSM et ekspansivt internationalt publikum af fremtidige og nuværende ledere gennem sin portefølje af programmer, tjenester og akademiske aktiviteter.

Medarbejdere og fakulteter bringer konstant nye innovationer til både erhvervsuddannelse og vidensdannelse i overensstemmelse med vores institutionelle mission:

RSM mission

På RSM er vi stolte af at hævde:

 • Mere end 40 års erfaring inden for erhvervs- og ledelsesuddannelse.
 • Et af Europas top 3 forskningsfaciliteter.
 • En konsekvent placering blandt Europas førende erhvervsskoler.
 • Et sted blandt 1% af skolerne verden over med Triple Crown-akkreditering.
 • Uddannelsen af over 1200 ledere hvert år.
 • 7.500 bachelor- og postgraduate studerende.
 • 29.000 alumni aktive over hele verden.
 • En af verdens største og mest citerede business school fakultet: 250 seniorforskere og 100 Ph.D. studerende.
 • 30 forskningscentre og initiativer.
 • 100 partnerskoler.

18628_rotterdambynight.jpg

Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Hollandsk

Denne skole tilbyder også:

1-year MBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Vores internationale MBA giver dig mere end en ny linje på dit resumé. Det giver dig et professionelt pas til den karriere du ønsker, hvor som helst i verden. ... [+]

Hvorfor Rotterdam MBA?

Lad hollandsk tankegang køre din karriere fremad.

Vores internationale MBA giver dig mere end en ny linje på dit resumé. Det giver dig et professionelt pas til den karriere du ønsker, hvor som helst i verden.

Succes i erhvervslivet tager mere end at kende fakta. Det tager et globalt perspektiv, en innovativ tilgang, et kritisk sind og et fokus på samarbejde og bæredygtighed. På RSM designer vi hver klasse med disse værdier i tankerne.

Det er den hollandske måde at drive forretning på. Det er holdt vores fakultet og vores MBA kandidater forud for tendenser, markedsskift og business landskab i årtier. Og det fortsætter med at drive personlig og professionel succes i Europa og rundt om i verden.... [-]

Holland Rotterdam
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

EMBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

At bygge din fremtid tager mere end buzzwords og visitkort. Som eksekutiv ved stigningen ved du præcis, hvad vi mener. ... [+]

For ledere på farten, kør din karriere videre på RSM.

At bygge din fremtid tager mere end buzzwords og visitkort. Som eksekutiv ved stigningen ved du præcis, hvad vi mener. Succes tager store ideer og lyst lederskab. Det tager et kritisk øje med fokus på at tage bæredygtige beslutninger, der skaber værdi på lang sigt. Det kræver et stærkt netværk af fagfolk, der er klar til at gøre store bevægelser - og ivrige efter at hjælpe dig med at gøre din. Disse er alle tidskendte nederlandske værdier, der har opbygget lyse karriere rundt om i verden i århundreder. Og hos RSM får du direkte fra denne form for værdifuld tænkning - det er infunderet i alle aspekter af vores deltid Executive MBA, som undervises på engelsk, det internationale erhvervssprog. Find ud af, hvordan anvendelsen af ​​hollandske værdier til en international erhvervsuddannelse i Europa vil udvide din indflydelse og drive din karriere yderligere, end du nogensinde har troet muligt. Det vil du opdage på Rotterdam School of Management, Erasmus University.... [-]

Holland Rotterdam
Januar 2020
Engelsk
Deltid
22 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Global Executive OneMBA er det eneste Executive MBA-program designet med samme input fra fem førende handelsskoler beliggende i Asien, Europa, Nordamerika og Sydamerika. ... [+]

Hvorfor RSM Global OneMBA?

Fem Skoler. Fire kontinenter. OneMBA. Global Executive OneMBA er det eneste Executive MBA-program designet med samme input fra fem førende handelsskoler beliggende i Asien, Europa, Nordamerika og Sydamerika. Designet til ledende medarbejdere og professionelle giver dette prestigefyldte 21-måneders modulprogram dig mulighed for at opleve forretninger gennem linsen i verdens vigtigste økonomiske regioner, hvilket gør det uovertruffen i sin udvikling af viden, ledelsesevner, globale netværk og internationale erfaringer. forretning, hvor det sker, som det sker

En læseplan undervist på engelsk og designet med samme input fra fem toprangerede business schoolsGlobalt samarbejde inden for et klasseværelse på 100 geografisk spredte ledereFire ugers lange globale boliger holdt på fire forskellige kontinenterKombinere udviklede økonomier med nye markederEt fleksibelt deltidsformat designet til ledere i højspørgselsstillingerProjekter designet til at skabe klar merværdi til sponsorering af virksomhederElleve lokale boliger i Rotterdam med den europæiske OneMBA-kohorteProgram et overblik... [-]
Holland Rotterdam
September 2020
Engelsk
Deltid
21 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

RSM MBA alumni stories:

RSM Corporate video

Highlights of the Full-time MBA

Global Executive OneMBA – European residency

Location address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, Sydholland, NL
Social Media