Nyenrode Business University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Om Nyenrode


Nyenrode Business University arbejder på en bæredygtig fremtid ved at stimulere vores studerende og deltagere til at vokse til ansvarlige ledere. Det gør vi ved at tilbyde dem en kombination af akademisk teori, praktisk relevans og personlig udvikling . På Nyenrode lærer du at debattere, overbevise og oversætte teori til praksis.

Nyenrode er det eneste private universitet i Holland, der blev grundlagt i 1946 af erhvervslivet og for erhvervslivet. Vi har altid været internationalt orienteret. Nyenrode ligger i to ikoniske steder: Amsterdam og Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam er beliggende i den historiske blok 'De Vijf Keizers' i hjertet af byen. Denne privilegerede beliggenhed stimulerer nye forbindelser mellem erhvervslivet og den akademiske verden; bidrager til vores ambitiøse nationale og internationale mål. Nyenrode sigter mod at blive en top 20 europæisk Business School. Universitetets udvidelse i Amsterdam er stærkt forbundet med denne ambition.

Nyenrode Business University Breukelen ligger på en historisk ejendom med et trettende århundrede slot i hjertet. Vores hovedcampus understreger vigtigheden af samfund og netværk i udviklingen af ansvarlige ledere.

Nyenrode tilbyder intensiv akademisk uddannelse samt kortsigtede og langsigtede programmer inden for erhvervsliv, ledelse, regnskabsføring, kontrol og finanslovgivning. Vi gennemfører også videnskabelig forskning på disse områder.

Mission

Nyenrode tjener samfundet ved at forme ansvarlige ledere

I løbet af din tid med os udvikler du evnen til at forberede dig til en fremtid som verdensborger og en samfundsleder. Du bliver en person, der tager ansvar for dine egne handlinger og er opmærksom på dine omgivelser. Dette skaber bæredygtig merværdi for dig, for din organisation og samfund som helhed.

En uddannelse på Nyenrode giver mere end blot en udveksling af viden, det giver dig også nye færdigheder og hjælper din personlige udvikling. En uddannelse på Nyenrode er en belønning for livet.

Vision

Nyenrode, den foretrukne partner for topstuderende og organisationer, er et top 20 europæisk uddannelses- og forskningsmiljø med globale forbindelser.

Placeringer

Breukelen

Address
Straatweg 25, 3621 BG Breukelen
3621 Breukelen, Utrecht, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer