Læs den officielle beskrivelse

113073_rsz_adobestock_108525020.jpg

Om Nyenrode


Nyenrode Business University arbejder på en bæredygtig fremtid ved at stimulere vores studerende og deltagere til at vokse til ansvarlige ledere. Det gør vi ved at tilbyde dem en kombination af akademisk teori, praktisk relevans og personlig udvikling . På Nyenrode lærer du at debattere, overbevise og oversætte teori til praksis.

Nyenrode er det eneste private universitet i Holland, der blev grundlagt i 1946 af erhvervslivet og for erhvervslivet. Vi har altid været internationalt orienteret. Nyenrode ligger i to ikoniske steder: Amsterdam og Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam er beliggende i den historiske blok 'De Vijf Keizers' i hjertet af byen. Denne privilegerede beliggenhed stimulerer nye forbindelser mellem erhvervslivet og den akademiske verden; bidrager til vores ambitiøse nationale og internationale mål. Nyenrode sigter mod at blive en top 20 europæisk Business School. Universitetets udvidelse i Amsterdam er stærkt forbundet med denne ambition.

Nyenrode Business University Breukelen ligger på en historisk ejendom med et trettende århundrede slot i hjertet. Vores hovedcampus understreger vigtigheden af samfund og netværk i udviklingen af ansvarlige ledere.

Nyenrode tilbyder intensiv akademisk uddannelse samt kortsigtede og langsigtede programmer inden for erhvervsliv, ledelse, regnskabsføring, kontrol og finanslovgivning. Vi gennemfører også videnskabelig forskning på disse områder.

Mission

Nyenrode tjener samfundet ved at forme ansvarlige ledere

I løbet af din tid med os udvikler du evnen til at forberede dig til en fremtid som verdensborger og en samfundsleder. Du bliver en person, der tager ansvar for dine egne handlinger og er opmærksom på dine omgivelser. Dette skaber bæredygtig merværdi for dig, for din organisation og samfund som helhed.

En uddannelse på Nyenrode giver mere end blot en udveksling af viden, det giver dig også nye færdigheder og hjælper din personlige udvikling. En uddannelse på Nyenrode er en belønning for livet.

Vision

Nyenrode, den foretrukne partner for topstuderende og organisationer, er et top 20 europæisk uddannelses- og forskningsmiljø med globale forbindelser.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

Nyenrode Business University

Nyenrode Executive MBA er et toårigt program. Som leder vælger du leder eller iværksætter at deltage, fordi du vil udvikle dig selv til den bedste leder du kan være. Vore ... [+]

Introduktion

Nyenrode Executive MBA er et toårigt program. Som leder vælger du leder eller iværksætter at deltage, fordi du vil udvikle dig selv til den bedste leder du kan være. Vores Executive MBA-program hjælper dig med at øge din lederskabseffekt gennem hele din personlige ledelsesudviklingstour, hovedtemaet i programmet.

Programmet består af intensive en-ugers moduler, hvoraf syv foregår på Nyenrode's campus og tre udlandet. Du studerer og arbejder sammen med en gruppe ligesindede fagfolk for at udvide dine synspunkter om forretning, ledelse og ledelse, og du vil opdage nye ting om dig selv; om dine kvaliteter, dine lidenskaber, din stil og din personlighed.

Hvad får du ud af det?Titel: MBAEn klar vision om forretningens fremtid og din rolle deriNye og forbedrede personlige lederegenskaberInternationalt syn på forretning og ledelseEt AMBA og EQUIS certificeret eksamensbevisEt stærkt bånd med dine medmennesker og et ambitiøst netværkPersonligt informationssession... [-]
Holland Breukelen
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nyenrode Business University

Med den modulære Executive MBA kan du oprette din egen MBA. Undersøg, mens du har et job og arbejde på dine ambitioner. Vælg MBA-titlen med en fuld MBA eller følg en elle ... [+]

Introduktion

Med den modulære Executive MBA kan du oprette din egen MBA. Undersøg, mens du har et job og arbejde på dine ambitioner. Vælg MBA-titlen med en fuld MBA eller følg en eller flere moduler for en hurtig opgradering af din viden.

Uanset hvad du vælger, med Modular Executive MBA i Nyenrode vil du arbejde på din personlige og professionelle vækst og holde dig i kontrol.

Opret din egen MBA

Du kan følge en eller flere moduler, der giver dig mulighed for at vælge mellem tre dedikerede specialer. Afhængigt af din interesse, tid investering og din ambition, kan du vælge:

En fuld MBA (bestående af mindst 2 specialiseringsmoduler, 6 kernemoduler, den internationale studietur og MBA-afhandling)en eller flere separate moduler af dit ønskePersonlig og fleksibel MBAKonfigurer din egen MBA indeholdende 10 modulerSærlig opmærksomhed på personlig og professionel væksttracks... [-]
Holland Breukelen
Åben tilmelding
Engelsk,Hollandsk
Deltid
3 - 7 år
på universitet
Læs mere på dansk
Nyenrode Business University

Arbejder du dagligt i et hektisk miljø med stramme frister, varierende afdelingsmæssige interesser og begrænsede budgetter? Du er ikke den eneste. IT-indvirkningen på org ... [+]

Hvorfor en MBA i BusinessDigitalt lederskab

Arbejder du dagligt i et hektisk miljø med stramme frister, varierende afdelingsmæssige interesser og begrænsede budgetter? Du er ikke den eneste. IT-indvirkningen på organisationer er stor og stigende. Det samler mange investeringer, men disse producerer ikke altid de ønskede resultater, og organisationsudviklingsprocesser er ofte lange og komplicerede. Det giver dog også mulighed for nye organisationsstrukturer og forretningsmodeller; udvikle netværk med partnere, en tættere, interaktiv forbindelse med kunder og mindre hierarkiske lag inden for virksomheder.

IT er ikke længere en særskilt afdeling, men en del af en organisations strategi, og kræver derfor ledelse og iværksætteri for at holde sig foran konkurrencen. Broer du kløften mellem IT og Business, garanterer en vellykket fremtid?... [-]

Holland Breukelen
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

Nyenrode Business Universiteit, A Reward for Life