Læs den officielle beskrivelse

Maastricht University School of Business and Economics er en førende europæisk institut for økonomi og international business. Vi leverer undervisning af høj kvalitet og gennemføre banebrydende forskning. Vores skole mission trives på uddanne og træne fagfolk til at fungere effektivt og ansvarligt i internationale business karriere og til at generere idéer, at forhånd management viden og praksis. Gennem denne mission sigter vi mod at tilføre værdi til det samfund, som vi tilhører.

Udvikling Talent Sammen

På vores skole vi overbevist om, at for at lære at finde sted, er vi nødt til at skabe en ramme, hvor deltagerne kan udvikle evnen til at reflektere over deres erfaringer og omsætte deres refleksioner til handling. Derfor er vores programmer finder sted i indstillingerne små grupper. Det er derfor, vi bruger en masse tid på at personlig udvikling. Og det er derfor, vi integrerer action learning projekter i alle dele af vores programmer. Udvikling talent sammen, Maastricht måde. En billet til en spændende læring rejse, der starter i den smukke by Maastricht og tager dig til steder, du ikke kunne have forestillet sig før!

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Deltids-MBA

Maastricht University, The MaastrichtMBA

Den MaastrichtMBA er en to-år på deltid executive MBA-program, der fokuserer på ansvarlig ledelse. I denne sammenhæng stimulere vi aktivt dig med at udvikle færdigheder t ... [+]

Oprettelse ansvarlige ledere

Den MaastrichtMBA er en to-år på deltid executive MBA-program, der fokuserer på ansvarlig ledelse. I denne sammenhæng stimulere vi aktivt dig med at udvikle færdigheder til at føre dig selv, dit team og din organisation. Ved at blive mere bevidst om dine personlige motivationer, værdier, kvaliteter, svagheder, ledelsesmæssige synspunkter og udfordringer du få en dybere og bedre indsigt i dine egne færdigheder og evner, som giver dig mulighed for at udvikle en autentisk og ansvarlig lederstil i løbet af vores program .

Førende i læring

At blive en del af vores MaastrichtMBA familie giver dig en solid garanti med hensyn til kvalitet. Den MaastrichtMBA er akkrediteret af de førende internationale kvalitetssikringssystemer organer: AACSB, EQUIS og AMBA. Denne såkaldte Triple Crown akkreditering bekræfter den høje kvalitet af vores forskning og uddannelse, og garanterer en optimal værdi af dit eksamensbevis. Kun 1% af alle business schools over hele verden kan hævde Triple Crown status!... [-]

Holland Maastricht
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk