EuroMBA

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den EuroMBA er mere end en MBA. Det tilbyder ledere en chance for at udvikle deres business-færdigheder og samtidig bygge et internationalt netværk, der spænder over hele kloden. Siden starten i 1996, de søgeord i EuroMBA omfatter stærke internationale netværk af studerende, alumner og fakultetet, dækning af international business og ledelse emner, fleksibilitet gennem en kombination af online og boligområder læring, multikulturelle teamprojekter, brug af nyeste teknologier og international akkreditering og anerkendelse.

Global forretning netværk

Med deltagere fra et gennemsnit på 11 års erhvervserfaring erhvervserfaring, med over 20 forskellige nationaliteter, og med mere end 50% af deltagerne, der bor uden for deres hjemland, det EuroMBA giver dig adgang til en ægte global samfund.

Anytime, hvor som helst

Den EuroMBA tilbyder ledere en unik mulighed for at kombinere en travl arbejdsplan med en høj kvalitet MBA. De online-kurser giver dig fuld fleksibilitet til at arbejde når og hvor du ønsker. Boligområder program sikrer du opbygge at væsentlige business-netværk.

The Power of Partnership

Hvorfor studere på en business school, når du kan studere på seks? Partnerne samlede ressourcer give deltagerne en uforlignelig oplevelse. Styrk dine business-færdigheder og opleve viden og kultur af vores seks europæiske destinationer. Organiseret omkring et moderne tema i ledelse, elever deltager seks boligområder uger i Europa, som de kombinerer med de ti centrale online business moduler.

Seks Partners, en MBA.

Den EuroMBA er en virkelig global program for internationalt orienterede ledere og fagfolk, designet og realiseret af et konsortium bestående af seks bedste europæiske universiteter og handelshøjskoler. Vurderet i top 4 på verdensplan af The Economist, at EuroMBA tilbyder ledere en chance for at udvikle deres business-færdigheder og samtidig bygge et internationalt netværk, der spænder over hele kloden. Ti online kurser kombineret med vores seks face-to-face boligområder uger at få den fulde fordel af moderne uddannelse med den fleksibilitet, at dagens ledere efterspørgsel. De seks partnerlande skoler tilbyder dig en unik uddannelsesmæssig og kulturel oplevelse. United i et program, de deler deres viden, færdigheder og netværk, for at tilbyde en MBA som ingen anden.

Placeringer

Maastricht

Euro*MBA

Address
EuroMBA desk
Tongersestraat 49

6211 Maastricht, Limburg, Holland
Telefonnummer
+31 43 388 4619

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer