EuroMBA

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited

Den EuroMBA er mere end en MBA. Det tilbyder ledere en chance for at udvikle deres business-færdigheder og samtidig bygge et internationalt netværk, der spænder over hele kloden. Siden starten i 1996, de søgeord i EuroMBA omfatter stærke internationale netværk af studerende, alumner og fakultetet, dækning af international business og ledelse emner, fleksibilitet gennem en kombination af online og boligområder læring, multikulturelle teamprojekter, brug af nyeste teknologier og international akkreditering og anerkendelse.

Global forretning netværk

Med deltagere fra et gennemsnit på 11 års erhvervserfaring erhvervserfaring, med over 20 forskellige nationaliteter, og med mere end 50% af deltagerne, der bor uden for deres hjemland, det EuroMBA giver dig adgang til en ægte global samfund.

Anytime, hvor som helst

Den EuroMBA tilbyder ledere en unik mulighed for at kombinere en travl arbejdsplan med en høj kvalitet MBA. De online-kurser giver dig fuld fleksibilitet til at arbejde når og hvor du ønsker. Boligområder program sikrer du opbygge at væsentlige business-netværk.

The Power of Partnership

Hvorfor studere på en business school, når du kan studere på seks? Partnerne samlede ressourcer give deltagerne en uforlignelig oplevelse. Styrk dine business-færdigheder og opleve viden og kultur af vores seks europæiske destinationer. Organiseret omkring et moderne tema i ledelse, elever deltager seks boligområder uger i Europa, som de kombinerer med de ti centrale online business moduler.

Seks Partners, en MBA.

Den EuroMBA er en virkelig global program for internationalt orienterede ledere og fagfolk, designet og realiseret af et konsortium bestående af seks bedste europæiske universiteter og handelshøjskoler. Vurderet i top 4 på verdensplan af The Economist, at EuroMBA tilbyder ledere en chance for at udvikle deres business-færdigheder og samtidig bygge et internationalt netværk, der spænder over hele kloden. Ti online kurser kombineret med vores seks face-to-face boligområder uger at få den fulde fordel af moderne uddannelse med den fleksibilitet, at dagens ledere efterspørgsel. De seks partnerlande skoler tilbyder dig en unik uddannelsesmæssig og kulturel oplevelse. United i et program, de deler deres viden, færdigheder og netværk, for at tilbyde en MBA som ingen anden.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se EMBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

EMBA

MBA Master of Business Administration

Undervisning både online og på universitetet Deltid 24 måneder Holland Maastricht Polen Warsaw Tyskland Kitzscher Spanien Barcelona Frankrig Nantes Marseille + 8 mere

Den EuroMBA er mere end en MBA. Det tilbyder ledere en chance for at udvikle deres business-færdigheder og samtidig bygge et internationalt netværk, der spænder over hele kloden. [+]

Den EuroMBA er mere end en MBA. Det tilbyder ledere en chance for at udvikle deres business-færdigheder og samtidig bygge et internationalt netværk, der spænder over hele kloden.

Med deltagere fra et gennemsnit på 11 års erhvervserfaring erhvervserfaring, med over 20 forskellige nationaliteter, og med mere end 50% af deltagerne, der bor uden for deres hjemland, det EuroMBA giver dig adgang til en ægte global samfund.

Effekten af ​​partnerskab

Hvorfor studere på en business school, når du kan studere på seks? Partnernes samlede ressourcer giver deltagerne en uforlignelig oplevelse. Styrk dine business-færdigheder og opleve viden og kultur af vores seks europæiske destinationer. Organiseret omkring et moderne tema i ledelse, studerende deltage i en bolig uge på hver af denne EuroMBA partnerinstitution:... [-]


Videoer

EuroMBA in 2 minutes

EuroMBA Residential Week in Maastricht, January 2015

Happy EuroMBA

Kontakt

Euro*MBA

Adresse, linje 1 EuroMBA desk Tongersestraat 49
6211 Maastricht, Limburg, Holland
Hjemmeside http://www.euromba.org/
Telefon +31 43 388 4619