Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er

Hos Universidad Panamericana har vi et komplet videregående uddannelsessystem . Vi bidrager til udviklingen af landet gennem innovative uddannelses- og professionaliseringsmuligheder med høje standarder for akademisk kvalitet.

I dag har vi syv Metropolitan Campus og 106 lokationer beliggende i Guatemala City og i det indre af landet. Vi har mere end 17.000 studerende tilmeldt og underviser i mere end 75 karrierer mellem teknikere, lærere, bachelorgrader, kandidater og doktorgrader i ansigt til ansigt, semi-face og virtuel modalitet.121394_adults-communication-cooperation-2422294.jpg

udsigt

At være en relevant videregående uddannelse på nationalt og internationalt plan med kristen kvalitet, principper og værdier.

mission

Bidrage til bæredygtig integreret udvikling ved at danne kompetente fagfolk med kristne principper og værdier .

Retsgrundlag

Pan American University blev godkendt af CEPS Higher Private Education Council den 2. oktober 1998 i henhold til Civilregisteret i Guatemala City, under overskrift nr. Trehundredeogtredive (383). Registreret med juridisk status Nej. Fyrre (49).

Han begyndte sine akademiske aktiviteter i januar 1999.121395_adult-asian-caucasian-1153213.jpg

historie

Universidad Panamericana påbegynder sin virksomhed som et forberedende projekt i 1993 under ledelse af bestyrelsen for Christian Foundation for the Development of Education in Latin America (FUNDACEDE). I løbet af det første år fastlægges aktivitetsplanen, og det første udkast kaldet ”Udkast til oprettelse af det kristne universitet i Guatemala” præsenteres. Den første konsultation af fagfolk er lavet til præsentationen af visionen den 7. januar 1994, og derefter fortsætter vi med at integrere arbejdsopgaver til forberedelse af projektet, deres karriere og fakulteter med deltagelse af mere end 50 fagfolk i forskellige specialiteter.

Som et resultat af forskellige konsultationer udarbejdes et foreløbigt udkast og forelægges for Rådet for videregående privat uddannelse den 2. august 1996 . Projektet blev ikke godkendt på det tidspunkt, hvilket indikerer, at selv om det akademiske projekt var afsluttet, gav Kommissionen for formelle og juridiske anliggender ikke sin godkendelse, som blev anmeldt den 11. februar 1997 . Efter en række tekniske og juridiske forhandlinger præsenteres den for anden gang under navnet Skabelsesprojektet fra det " Universidad Panamericana de Guatemala " den 12. december 1997.

Endelig på et møde den 2. oktober 1998 beslutter Rådet for Videregående Privatuddannelse at godkende oprettelsen af Pan American University og dermed afslutte forvaltningsfasen. Henrettelsesfasen udføres fra den 17. november 1998 , datoen for oprettelsen af skabelsesaftalen i Journal of Central America i overensstemmelse med landets love.121396_academy-celebrate-celebration-267885.jpg

Den 25. januar 1999 finder den indvielsesakt fra Pan American University ledet af universitetets bestyrelse sted. Det deltog af repræsentanter for universiteterne i San Carlos de Guatemala, Mariano Gálvez, Rafael Landívar, Francisco Marroquín, del Valle og Rural de Guatemala, samt medlemmer af CEPS's Videregående Uddannelsesråd, regeringsmyndigheder og gæster fra andre institutioner.

Under åbningsceremonien blev der særlig omtalt anerkendelse af tre grundlæggere af dette projekt, der døde uden at se det gjort: Hr. Rafael Pantoja Herrera, Mr. Renan Quiñónez og Dr. Guillermo Forno.

Universidad Panamericana tager hovedkvarter for at begynde sit akademiske arbejde de faciliteter, der er placeret på vejen til San Isidro, Aldea Acatan zone 16, der ejes af FUNDACEDE og cederede i usufrukt til universitetet. I disse bygninger har Christian Verbo College arbejdet om morgenen siden 1990 . I begyndelsen af sin drift har Universidad Panamericana haft infrastrukturen, møblerne og udstyret til Verbo Christian College samt Verbo Christian Church.

Den indledende lektion af Mr. Rector Ing. Abel Girón afholdes i auditoriet på University Campus den 13. februar 1999 . Universidad Panamericana begynder at tilbyde uddannelsestjenester på sine fem fakulteter: teologi, kommunikationsvidenskab, juridiske videnskaber, uddannelsesvidenskab og forretningsadministration.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Presentación Universidad Panamericana

Bienvenido Universidad Panamericana de Guatemala

Universidad Panamericana de Guatemala