Ghana Technology University College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Historie

Kollegiet har sine rødder i Ghana Telecom's flagskibs træningscenter , som var en af ​​en slags i Vestafrika. Det blev første gang brugt som Royal Air Force (RAF) Træningsskole under Anden Verdenskrig og blev derefter overdraget til Cable and Wireless til at uddanne telekommunikationsteknikere til britiske vestafrikanske lande (dvs. Ghana, Nigeria, Sierra Leone og Gambia).

Træningscenteret udviklede sig hurtigt gennem deregulering og privatisering til at blive den vigtigste kilde til undervisning og certificering inden for telekommunikationsteknik til Ghana Telecom-medarbejdere samt andre institutioner i Ghana og Vestafrika.

I 2005 opgraderede Ghana Telecoms ledelse infrastrukturen og udstyret til moderne standarder som forberedelse til at omdanne uddannelsescentret til et universitet for telekommunikation og multimedie teknik

Mission

GTUC er et center for akademisk ekspertise, der giver et miljø til undervisning og læring, forskning, intellektuel kreativitet, innovation og service til samfundet. Universitetet vil fremme relevant banebrydende teknologi, ledelsesudvikling og en virksomhedskultur for at levere værdi til Ghana og verden.

Forskning

I sin rolle som forskningsuniversitet fremmer GTUC opdagelsen og undersøgelsen af ​​kritiske spørgsmål inden for faglig og faglig undersøgelse. Kraftige vurderinger og anmeldelser er centrale for at fremme sine forskningsprogrammer og kreative aktiviteter, ligesom deltagelse og ledelse i nationale og internationale akademiske discipliner.

Offentlig engagement

I sin rolle som bidragyder til det offentlige liv fremmer GTUC overvejelser om samfundets værdier og mål. Universitetet forstærker sine egne programmer og beriger det større samfund med sine biblioteker, ekspertise, faciliteter og andre aktiviteter.

Fakultet, personale og studerende på universitetet opfordres til at bidrage med tid og ekspertise til fællesskabs- og professionel service.

Vision

GTUC tilstræber at være en verdensklasse universitetsfremmende stipendium nyskabende forskning, avanceret teknologi, iværksætteri og udvikling af fremragende studerende og medarbejdere til national og global udvikling.

Kerneværdier

GTUC er bygget på et centralt engagement for studerende, læring, service og respekt for alle slags personer. Vi er stolte af vores værdier og langsigtet engagement i:

  • Excellence
  • Elevcentreret
  • Akademisk Frihed
  • Innovation
  • Integritet

Placeringer

Accra

Address
PMB 100, Accra-North
Accra, Region Greater Accra, Ghana