University of Bordeaux

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Bordeaux blev nystiftet i 2014 efter fusionen af ​​tre universiteter. Rangeret blandt de øverste universiteter i Frankrig for kvaliteten af ​​sine akademiske kurser og forskning, blev den tildelt "Initiative of Excellence" af den franske regering i 2011.

Et tværfagligt uddannelsestilbud

University of Bordeaux tilbyder 245 Master og 125 bachelor programmer. De fire vigtigste videnskabelige felter er: Videnskab og Teknologi / Juridik, Statskundskab, Økonomi, Ledelse / Life and Health Sciences / Social og Human Sciences.

Ca. 12% af eleverne ved universitetet i Bordeaux er internationale. Universitetet har udviklet en bred vifte af internationale uddannelser, der undervises på engelsk (eller andre sprog), og som giver eleverne mulighed for at studere i udlandet og / eller færdiggøre fælles eller dobbelt grader. Et førende universitet i Frankrig for deltagelse i Erasmus Mundus-programmet, Universitetet i Bordeaux tilbyder 9 EU-mærkede uddannelser.

Et førende internationalt forskningsuniversitet

Forskningen er organiseret omkring tre afdelinger: Videnskab og Teknologi / Life and Health Sciences / Samfundsvidenskab og Humaniora.

Otte ph.d.-skoler sikrer støtte og vejledning til ph.d.-studerende. Forskningsafdelingerne sammensætter 70 forskningslaboratorier, der er under fælles tilsyn med nationale forskningsorganisationer.

Klynger af ekspertise

En af hovedprioriteterne for universitetet i Bordeaux er at fremme udviklingen af ​​tematiske ekspertklynger til forskning, uddannelse og videnoverførsel inden for følgende områder: neurovidenskab, medicinsk billeddannelse, miljø / klima, avancerede materialer, arkæologi, lasere / optik, digital certificering, sundhed og samfund og kardiologi.

Placeringer

Bordeaux

Address
146 rue Léo Saignat
33 076 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrig

Pessac

Address
16 avenue Léon Duguit
33 608 Pessac, Nouvelle-Aquitaine, Frankrig

Talence

Address
351 cours de la Libération
33 405 Talence, Nouvelle-Aquitaine, Frankrig