The American College of the Mediterranean

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The American College of the Mediterranean

American College of the Mediterranean (ACM) stræber efter at yde ekspertise i international uddannelse, inspirere interkulturel opmærksomhed og forberede eleverne til succes i et globalt samfund gennem undersøgelsen af europæisk og middelhavs historie, sprog, kulturer og nutidige spørgsmål. Det gør det gennem en unik kombination af kurser, praktikophold, læseplaner, der kombinerer at skabe amerikansk stil bachelor-og kandidatuddannelser i en international og tværkulturel ramme.

ACMs Distinctions omfatter:

 • En amerikansk stil institution med videregående uddannelse med amerikansk og fransk non-profit status
 • Oprindeligt c hartered som en institution for videregående uddannelse af regenterne i State University of New York, som Institute for American Universities med en rig historie der går tilbage til 1957
 • Anerkendt som en institution for videregående uddannelse af det franske ministerium som en privat institution for videregående uddannelse (fransk ordlyd) og rektoratet for Aix-Marseille University.
 • Stiftende medlem af Association of American International Colleges and Universities (AAICU), der giver studerende mulighed for at studere i udlandet muligheder på forskellige steder primært i Europa og Nordafrika

Beliggenhed

ACMs campus ligger i det sydlige Frankrig, i den charmerende og livlige by Aix-en-Provence. Aix er ...

 • En universitetsby med over 40.000 universitetsstuderende
 • Et juridisk og akademisk knudepunkt, hjemsted for Sydfrankrigs appelretten
 • Fødselssted for post-impressionistiske maler Paul Cézanne, hvis emne ofte var det majestætiske bjerg Sainte-Victoire
 • Kendt for sine mange springvand og café-foret Cours Mirabeau
 • 25 minutter fra Marseille-Provence lufthavn
 • 15 minutter til Aix TGV bullet-tog station

programmer

ACM tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser, der er lokalitetsspecifikke, med fokus på kunst, business, humaniora og samfundsvidenskab.

ACM AF NUMMER

 • 12: 1 elev lærer forhold
 • 10 elever er den gennemsnitlige klassestørrelse
 • 45% af fakultetet er på fuld tid
 • 95% af ACM-fakultetet har en ph.d.- eller terminalgrad på deres område

Med ACM har du mulighed for at deltage i følgende:

En amerikansk stil i Frankrig

The American College of the Mediterranean (ACM) giver den amerikanske stil uddannelse, som du er bekendt med i den charmerende og livlige by Aix-en-Provence, en universitetsby med over 40.000 universitetsstuderende. Med flere store og mindreårige at vælge imellem, herunder muligheden for selvudformning af et fagområde og en kerneplan, der er specifik for Middelhavsområdet, har eleverne mulighed for at fordybe sig i en ny kultur og lære i en høj indflydelse , erfaringsmæssig måde.

Kursusinstruktion på engelsk

Alle kurser undervises på engelsk, bortset fra sprogkurser på fransk, spansk eller arabisk på alle niveauer. Muligheder til at forbedre især dine franske færdigheder uden for klasseværelset er også tilgængelige, herunder at leve med en værtsfamilie, ACMs sprogpartnerprogram og kursusfeltstudier.

Omkostningsbevidst

Som en nonprofit institution for videregående uddannelse fokuserer ACM på at holde omkostningerne overkommelige. Mens stipendier og stipendier er til rådighed for kvalificerede studerende, er vores mål at holde omkostningerne lave lige fra starten.

Muligheden for at overføre

Hvis du ikke kan begynde din bacheloruddannelse med ACM, har du mulighed for at gennemføre det med os. ACM hilser overførselsstuderende velkommen til at ansøge om vores Bachelor of Arts program, der har gennemført mindst et semester på college og opretholdt et minimum GPA på 2,5.

International arbejdserfaring

ACMs robuste internship netværk giver dig mulighed for at få international erhvervserfaring, mens du gennemfører din uddannelse og vil introducere dig til vigtige internationale kontakter. Lær mere om praktikophold og se, hvor ACM har stillet tidligere studerende praktikanter ved at besøge internship websiden.

Markedsførbare færdigheder

Med din grad fra ACM vil dine forbedrede færdigheder og unikke oplevelser øge udviklingen i vigtige internationale og interkulturelle kompetencer. ACM-alumner ser allerede disse fordele ud efter gradueringen, som mange har gået på rigide graduate schools, herunder Columbia University og School of the Art Institute of Chicago, mens andre har udnyttet deres ACM grad og landede højtstående job med sådan virksomheder som De Forenede Nationers Verdensfødevareprogram og Washington State Legislature.

Placeringer

Aix-en-Provence

Address
27, place de l’Université
13604 Aix-en-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig
Telefonnummer
+1 (800) 221-2051