Leonard de Vinci Group

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Leonard de Vinci Group

Léonard de Vinci-gruppen er en velrenommeret privat institution for videregående uddannelse beliggende i Paris. De Vinci består af tre skoler, der tildeler akkrediterede grader af høj kvalitet : EMLV (Business School), ESILV (Graduate School of Engineering) og IIM (School of Web Design and Multimedia). Den unikke række fag, der undervises på dette campus, skaber en stimulerende tværfaglig og interkulturel atmosfære.

Campus

Beliggende i hjertet af det største forretningskvarter i Europa lægges Léonard de Vinci-skolerne vægt på professionalisering, og deres hovedmål er den vellykkede faglige integration af de studerende.

Den moderne campus ligger i nærheden af Grande Arche i hjertet af Europas største forretningsdistrikt - La Défense. De Vinci Campus ligger i det travle centrum og er unikt i at give en tæt forbindelse til erhvervslivet. Campus er omgivet af mange attraktioner, herunder moderne skulpturer, indkøbscentre, biografer, caféer og restauranter. Bygninger er sikre og stærkt sikrede. Campus er frem for alt et optimalt sted at lære for sin kombination af moderne teknologiske ressourcer (onlinekurser, databaser, wifi) og traditionelle forelæsningssaler og klasseværelser ud over adgang til læringscenteret, FabLab, sportshaller, restauranter og adskillige rekreative områder.

Socialt Åbenhed og Profil Mangfoldighed

Socialt åbent sind, sport og kultur for alle er nogle af grundlæggerne af Pôle. Disse værdier opretholdes i programmerne såvel som under optagelsesprocedurerne. Pôle byder velkommen og hjælper studerende med handicap i vores programmer.

Student Services

Pôle Léonard de Vinci har ekstraordinære pædagogiske faciliteter, som bidrager til elevernes ambition. Eleverne nyder også vejledning i deres pædagogiske og ekstra-curriculære aktiviteter i et personligt miljø.

En unik tværgående tilgang

Skolerne ved Pôle Universitaire Léonard de Vinci har udviklet en tværgående pædagogisk tilgang, der blander de forskellige specialer, så de studerende kan arbejde i tværfaglige teams (ledere, ingeniører, designere), mens de udvikler sig i deres studier og opnår digital viden. Denne organisation, der støttes af en multi-school inkubator, fører til muligheden for dobbelt grader i iværksætteri, økonomi og digital markedsføring.

Placeringer

Paris

Pôle Universitaire Léonard de Vinci

Address
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Paris, Ile-de-France, Frankrig
Telefonnummer
+33 1 41 16 70 86

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig