Læs den officielle beskrivelse

Vores projekt

Pôle Universitaire Léonard De Vinci er ideelt beliggende i hjertet af forretningsdistriktet La Défense. Det forener mere end 5500 studerende inden for sine fire skoler, der leverer grader, som anerkendes af arbejdsgivere: EILV, The Management School (EMLV) , Institut for Internet

En unik tværgående tilgang

Skolerne ved Pôle Universitaire Léonard de Vinci har udviklet en tværgående pædagogisk tilgang, der blander de forskellige specialer, så de studerende kan arbejde i tværfaglige teams (ledere, ingeniører, designere), mens de udvikler sig i deres studier og opnår digital viden. Denne organisation, der støttes af en multi-school inkubator, fører til muligheden for dobbelt grader i iværksætteri, økonomi og digital markedsføring.

Beliggende i hjertet af det største forretningskvarter i Europa lægges Léonard de Vinci-skolerne vægt på professionalisering, og deres hovedmål er den vellykkede faglige integration af de studerende.

Socialt Åbenhed og Profil Mangfoldighed

Socialt åbent sind, sport og kultur for alle er nogle af grundlæggerne af Pôle. Disse værdier opretholdes i programmerne såvel som under optagelsesprocedurerne. Pôle byder velkommen og hjælper studerende med handicap i vores programmer.

Student Services

Pôle Léonard de Vinci har ekstraordinære pædagogiske faciliteter, som bidrager til elevernes ambition. Eleverne nyder også vejledning i deres pædagogiske og ekstra-curriculære aktiviteter i et personligt miljø.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

1-year MBA

Leonard de Vinci Group

Den MBA i Digital Marketing strategi sigter mod at give de studerende de nødvendige færdigheder for at opnå en vellykket karriere i den digitale sektor. Kernekurserne i M ... [+]

Den MBA i Digital Marketing strategi sigter mod at give de studerende de nødvendige færdigheder for at opnå en vellykket karriere i den digitale sektor. Kernekurserne i MBA er fokuseret på digital markedsføring og kommunikation: digital og social media marketing strategi, web-marketing, krydskanal markedsføring, digital kommunikation, e-business af internet af ting.

Læs mere på skolens hjemmeside:

Generelt mål

MBA-kandidater i dag prioriterer opgavens mangfoldighed, intellektuelle udfordringer og en balance mellem arbejde og liv i deres karriere.

MBA i Digital Marketing Strategy sigter på at give de studerende de nødvendige færdigheder til at vejen deres vej til en vellykket karriere inden for den digitale sektor... [-]

Frankrig Paris
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Pôle Universitaire Léonard de Vinci
Address
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Paris, Ile-de-France, Frankrig
Hjemmeside
Telefonnummer
+33 1 41 16 70 86