Læs den officielle beskrivelse

Ilci

Institut de Langues et de Commerce International (ILCI) er en privat institution for videregående uddannelser.

Institut de Langues et de Commerce International blev grundlagt i 2004 og er en International Business School og et sproginstitut, der tilbyder en bred vifte af specialiserede programmer inden for generel ledelse, international forretning, marketing, kommunikation og sprog om 3 eller 5 år.

ILCI er en handelsskole, der byder velkommen til forskellige profiler i et internationalt miljø med fokus på forretning, innovation og kommunikation. Vi sigter også mod, at vores studerende forbedrer deres sprogfærdigheder på fransk, engelsk eller kinesisk for at blive forretningsførere, der tager initiativer og kan arbejde på multikulturelle teams.

121320_pexels-photo-1374542.jpeg

At studere ved ILCI giver dig muligheden for at nå dine personlige mål og karrieremål.

  • Uddannelsesholdets mål sigter mod at bygge videre på eksisterende færdigheder for at forbedre den aktuelle præstation og udvikle færdigheder til fremtidig personlig og karriereudvikling. Vores hovedmål er at hjælpe studerende med at nå deres karrieremål, forbedre deres evner til at styre en virksomhed og tilegne sig de færdigheder og viden, der er relateret til større digitale innovationer.
  • ILCI ligger i Paris (13. arrondissement), i nærheden af et af de største biblioteker i byen. Alle vores klasseværelser er udstyret med interaktive tavler, der bringer avanceret teknologi på kurser for at gøre læringen mere effektiv, og vores bygninger er Wi-Fi-tilgængelige, så de studerende har fri adgang til internettet, selvstudium og gør ekstra praksis.
  • Det internationale miljø på ILCI fremmer et positivt læringsmiljø, der hjælper med at engagere hver studerende, styrker og belønner adfærd, der fører til akademisk succes og karakteropbygning. Vores lærere sikrer et nærende, positivt multikulturelt miljø, hvor vores studerendes krop føler sig motiveret til at lære og vokse.

Besked fra vores direktør

Vores hovedmål er at give vores studerende det bedste læringsmiljø, så de kan "have det sjovt", mens de studerer.

ILCI's mission er at sikre, at hver studerende opnår optimalt fagligt og personligt potentiale.

I et stadigt skiftende arbejdsmiljø er det nødvendigt at holde sig ajour med teknologien for at få akademiske mål og professionelle karriere.

121321_pexels-photo-739407.jpeg

Certifikater anerkendt i hele Frankrig

ILCI tilbyder programmer, der er registreret niveau I og II af RNCP. RNCP - Répertoire National des Certifications Professionnelles - certificering giver garantier for kvaliteten af uddannelsen og de grader, der er tildelt af et institut.

MBA Affaires Internationales, titel “Manager du développement d'affaires internationales”, registreret niveau I af RNCP, svarende til BAC 5.

Bachelor Marketing Touristique, titel “Responsable du Marketing Touristique”, registreret niveau II af RNCP, tilsvarende BAC 3, med vores partner: EFHT.

La CNCP: Commission nationale de la certificing professionnelle

Det nationale udvalg for faglig certificering er nedsat under den franske lov om social modernisering nr. 2002-73, dateret den 17. januar 2002, under den franske minister, der er ansvarlig for erhvervsuddannelse.

Dets mission er at:

  • Liste over tilbuddet om erhvervsmæssige certificeringer (nationalt register over erhvervscertifikater)
  • Informere folk og virksomheder om de certificeringer, der er anført i det nationale register, og de certificeringer, der er anerkendt i EU-medlemslandene,
  • Kontroller sammenhæng, komplementaritet og fornyelse af eksamensbeviser og kvalifikationsdokumenter sammen med deres tilpasning til udvikling i kvalifikationer og arbejdsorganisation.

Hvorfor vælge ILCI

”Absolut international, vores skole understøtter dit projekt i Frankrig og i udlandet, gennem kurser, praktikpladser, forretningsbesøg ... Vi opfordrer kvalificerede interessenter til at uddanne dig tæt i dit professionelle projekt.

ILCI tilbyder intensiv support og rådgivning for at sikre, at dine studier og praktikophold går glat og med succes. Vi er professionelle og registrerede hos RNCP. ”

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

ILCI Business School

I løbet af to år har MBA-programmet i International Business Specialization Marketing ... [+]

organisation

Uanset om man skal organisere en virksomheds tilstedeværelse på et show, at identificere de rigtige kommunikationskanaler, tilpasse sit produkt til det lokale marked, forstå forbrugernes købsadfærd eller fremhæve dets produkter, relaterede funktioner International markedsføring er vigtig for, at et brand kan få succes i dets internationale udvikling. For at imødekomme disse kvalifikationsbehov har ILCI Business School besluttet at åbne en specialisering inden for marketing og digital.

I løbet af to år har MBA- programmet i International Business Specialization Marketing

Baseret på International Business MBA giver det studerende mulighed for at tilegne sig de færdigheder, der er nødvendige for at udvikle en international virksomhed, mens de specialiserer sig i en af de 5 kvalifikationer inden for certificering, som vedrører design af marketingelementer, der tillader til virksomheden for at markedsføre produkter og tjenester internationalt.... [-]

Frankrig Paris
Januar 2020
Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
ILCI Business School

MBA i international forretningsudvikling hjælper på 2 år med at forstå de ledelsesmæssige, funktionelle og operationelle krav fra internationale organisationer til at for ... [+]

Organisation

Takket være liberaliseringen af handel og investeringer og udviklingen af teknologi er udbredelsen af international forretning steget markant i den sidste del af det tyvende århundrede. I dag påvirker den globale konkurrence næsten alle virksomheder - uanset størrelse. Mange kildeleverandører fra udlandet og konkurrerer endnu mere mod produkter eller tjenester, der stammer fra udlandet. Den internationale forretning er fortsat et bredt koncept, der omfatter de mindste virksomheder, der kan eksportere eller importere med forskellige lande, såvel som de største globale virksomheder med integrerede operationer og strategiske alliancer over hele verden.

MBA i international forretningsudvikling hjælper på 2 år med at forstå de ledelsesmæssige, funktionelle og operationelle krav fra internationale organisationer til at forbedre udviklingen af internationale virksomheder.... [-]

Frankrig Paris
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
ILCI Business School

Det uddannelsesmæssige indhold af MBA International Business Development, option Luxury og Hospitality Management ved ILCI Business School sikrer en løbende indsats for a ... [+]

Organisation

Den voksende profil på markedet for luksusmærker giver en unik mulighed. Du kan fremme din marketing- og ledelsesekspertise og gå ind i denne specifikke og dynamiske markedssektor i Paris.

Det uddannelsesmæssige indhold af MBA International Business Development, option Luxury og Hospitality Management ved ILCI Business School sikrer en løbende indsats for at forbedre internationale ledelsesevner og give den optimale udvikling af sådanne personlige kvaliteter som initiativ, teamwork eller kritisk tænkning.

Ved afslutningen af disse kurser har du erhvervet viden, teknikker og know-how til effektiv beslutningstagning inden for international ledelse og international markedsføring inden for luksus- og gæstfrihedsområdet.... [-]

Frankrig Paris
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
ILCI Business School

MBA International indkøbsledelse tilbyder en specialisering i to år til at uddanne studerende i de forskellige værktøjer og teknikker inden for international indkøbsudvik ... [+]

organisation

MBA International indkøbsledelse tilbyder en specialisering i to år til at uddanne studerende i de forskellige værktøjer og teknikker inden for international indkøbsudvikling. Målet med MBA MACI er at udvikle faglige færdigheder, der giver dig mulighed for at kunne vælge leverandører, implementere sourcingprocedurer, udvikle specifikationer og svare på udbud. Efter uddannelsen vil du også kunne studere internationale leverandørmarkeder, gennemføre forhandlinger, evaluere og styre leverandørrisici, følge op kontrakter og håndtere tvister. administrere indkøbstransaktioner på det økonomiske, toldmæssige og juridiske niveau, forstå "Supply Chain Management" men også administrere et team af købere.... [-]

Frankrig Paris
September 2020
Fransk,Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk