ILCI Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ilci

Institut de Langues et de Commerce International (ILCI) er en privat institution for videregående uddannelser.

Institut de Langues et de Commerce International blev grundlagt i 2004 og er en International Business School og et sproginstitut, der tilbyder en bred vifte af specialiserede programmer inden for generel ledelse, international forretning, marketing, kommunikation og sprog om 3 eller 5 år.

ILCI er en handelsskole, der byder velkommen til forskellige profiler i et internationalt miljø med fokus på forretning, innovation og kommunikation. Vi sigter også mod, at vores studerende forbedrer deres sprogfærdigheder på fransk, engelsk eller kinesisk for at blive forretningsførere, der tager initiativer og kan arbejde på multikulturelle teams.

121320_pexels-photo-1374542.jpeg

At studere ved ILCI giver dig muligheden for at nå dine personlige mål og karrieremål.

  • Uddannelsesholdets mål sigter mod at bygge videre på eksisterende færdigheder for at forbedre den aktuelle præstation og udvikle færdigheder til fremtidig personlig og karriereudvikling. Vores hovedmål er at hjælpe studerende med at nå deres karrieremål, forbedre deres evner til at styre en virksomhed og tilegne sig de færdigheder og viden, der er relateret til større digitale innovationer.
  • ILCI ligger i Paris (13. arrondissement), i nærheden af et af de største biblioteker i byen. Alle vores klasseværelser er udstyret med interaktive tavler, der bringer avanceret teknologi på kurser for at gøre læringen mere effektiv, og vores bygninger er Wi-Fi-tilgængelige, så de studerende har fri adgang til internettet, selvstudium og gør ekstra praksis.
  • Det internationale miljø på ILCI fremmer et positivt læringsmiljø, der hjælper med at engagere hver studerende, styrker og belønner adfærd, der fører til akademisk succes og karakteropbygning. Vores lærere sikrer et nærende, positivt multikulturelt miljø, hvor vores studerendes krop føler sig motiveret til at lære og vokse.

Besked fra vores direktør

Vores hovedmål er at give vores studerende det bedste læringsmiljø, så de kan "have det sjovt", mens de studerer.

ILCI's mission er at sikre, at hver studerende opnår optimalt fagligt og personligt potentiale.

I et stadigt skiftende arbejdsmiljø er det nødvendigt at holde sig ajour med teknologien for at få akademiske mål og professionelle karriere.

121321_pexels-photo-739407.jpeg

Certifikater anerkendt i hele Frankrig

ILCI tilbyder programmer, der er registreret niveau I og II af RNCP. RNCP - Répertoire National des Certifications Professionnelles - certificering giver garantier for kvaliteten af uddannelsen og de grader, der er tildelt af et institut.

MBA Affaires Internationales, titel “Manager du développement d'affaires internationales”, registreret niveau I af RNCP, svarende til BAC 5.

Bachelor Marketing Touristique, titel “Responsable du Marketing Touristique”, registreret niveau II af RNCP, tilsvarende BAC 3, med vores partner: EFHT.

La CNCP: Commission nationale de la certificing professionnelle

Det nationale udvalg for faglig certificering er nedsat under den franske lov om social modernisering nr. 2002-73, dateret den 17. januar 2002, under den franske minister, der er ansvarlig for erhvervsuddannelse.

Dets mission er at:

  • Liste over tilbuddet om erhvervsmæssige certificeringer (nationalt register over erhvervscertifikater)
  • Informere folk og virksomheder om de certificeringer, der er anført i det nationale register, og de certificeringer, der er anerkendt i EU-medlemslandene,
  • Kontroller sammenhæng, komplementaritet og fornyelse af eksamensbeviser og kvalifikationsdokumenter sammen med deres tilpasning til udvikling i kvalifikationer og arbejdsorganisation.

Hvorfor vælge ILCI

”Absolut international, vores skole understøtter dit projekt i Frankrig og i udlandet, gennem kurser, praktikpladser, forretningsbesøg ... Vi opfordrer kvalificerede interessenter til at uddanne dig tæt i dit professionelle projekt.

ILCI tilbyder intensiv support og rådgivning for at sikre, at dine studier og praktikophold går glat og med succes. Vi er professionelle og registrerede hos RNCP. ”

Placeringer

Paris

Address
77 rue Dunois
75013 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Paris

Address
4 rue Véronèse
75013 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig