IAE Nice Graduate School of Management

IAE Nice

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Et dekret dateret 1965 indført en tværfaglig universitet baseret på tre campusser: Faculté des Lettres (College Humanistiske), Faculté des Sciences (College of Sciences) og Faculté de Droit et Sciences économiques (College of Law og økonomi), ligesom de blev placeret i 1968. I 1989 Université de Nice tilføjet "Sophia Antipolis" til sit oprindelige navn, under hensyntagen til løft, der blev givet af den teknologi park i nærheden.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se DBA » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MBA

Mba finans

på universitet Fuldtid 6 - 18 måneder September 2019 Frankrig Nice

Du ønsker at ændre dit professionelle liv eller give en anden form for din karriere, men du ikke har nogen erhvervsmæssig baggrund? Den franske Riviera MBA er det program, du har brug for. Den hurtige vej MBA-program er en 6-måneders program designet til ledere og studerende er villige til at specialisere sig og opnå et indgående kendskab inden for Finansministeriet. Den 18-måneders fuld MBA-program, der er designet til ledere og studerende uden tidligere erhvervsmæssig baggrund, tilbyder fra de generelle indledende business nøgletal, til de mest specialiserede kurser inden for finansiering. [+]

MBA Finance Fast-Track

Denne Master of Business Administration er en 6-måneders program designet til ledere og studerende er villige til at specialisere sig og opnå et indgående kendskab inden for Finansministeriet.

Du har opnået en solid erfaring i erhvervslivet, afsluttede business studier, og du ønsker at optrappe til højere stillinger ledelse i den finansielle sektor, eller blive en global konsulent i finansiering: det er den grad, du har brug for.

Vores MBA er tænkt til at give dig mulighed for at tage din karriere til det næste niveau. Du vil få mere end ekspertise i business administration: vil du erhverve livslang værktøjer til at nå dine ambitioner og drømme. ... [-]


Mba markedsføring

på universitet Fuldtid 6 - 18 måneder September 2019 Frankrig Nice

Du ønsker at ændre dit professionelle liv eller give en anden form for din karriere, men du ikke har nogen erhvervsmæssig baggrund? Den franske Riviera MBA er det program, du har brug for. Den hurtige vej-programmet er et 6-måneders grad designet til ledere og studerende er villige til at specialisere sig og opnå et indgående kendskab inden for marketing. Den 18-måneders fuld MBA-program, der er designet til ledere og studerende uden tidligere erhvervsmæssig baggrund, tilbyder fra de generelle indledende business nøgletal, til de mest specialiserede kurser inden for marketing. [+]

MBA Marketing Fast-Track

Denne Master of Business Administration er en 6-måneders grad designet til ledere og studerende er villige til at specialisere sig og opnå et indgående kendskab inden for marketing.

Du har opnået en solid erfaring i erhvervslivet, afsluttede business studier, og du ønsker at optrappe til højere stillinger ledelse i markedsføringen sektor eller blive en global konsulent i markedsføring: det er den grad, du har brug for.

Vores MBA er tænkt til at give dig mulighed for at tage din karriere til det næste niveau. Du vil få mere end ekspertise i business administration: vil du erhverve livslang værktøjer til at nå dine ambitioner og drømme.

... [-]

Videoer

IAE France

IAE Nice - Graduate School of Management