ESP - School of Communication & Marketing

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ESP (Ecole supérieure de Publicité) er en skole for videregående uddannelse inden for reklame, kommunikation, markedsføring og ledelse - beliggende i Paris. Siden 1927 har ESP uddannet erfarne fagfolk inden for disse områder og har været aktivt involveret i kommunikationsbureauer, medieorganisationer og annoncører. En pionerskole med (næsten 90 år!) Erfaring, ESP er stolt af sin anerkendte ekspertise:

ESP er den ældste kommunikationsskole i Frankrig

En hurtig historie af ESP: I begyndelsen af ​​det 20. århundrede opfandt USA Advertising. En gruppe franske fagfolk sluttede sig sammen for at udvikle reklame knowhow i Frankrig. På det tidspunkt: - PUBLICIS, det første franske reklamebureau, blev oprettet i 1926. - ESP, den banebrydende skole for reklame i Frankrig, blev oprettet i 1927.

ESP CERTIFICATIONS

National Certificering: ESP er en privat skole med højere teknisk uddannelse, certificeret af den franske regering. ESP leverer "professionaliserende" grader, der giver uddannelse til specifikke faglige færdigheder. Derfor er disse grader (Bachelorer og Masters) certificeret af den offentlige organisation RNCP (National Register of Professional Certifications). IAA-certificering: International anerkendelse udstedt af IAA efter en detaljeret gennemgang af kurser («Hvert kursus er akkrediteret og individuelt vurderet scoret gennem en stringent, benchmarked IAA Education Council-proces, der sikrer en internationalt anerkendt kvalitet af undervisning, som kræves af den globale kommunikationsindustri for sine fremtidige studerende og unge fagfolk »). ESP ER DEN 1. PARISISKE PRIVATE SCHOOL [SMBG EDUNIVERSAL RANKING] Siden 1927 har ESP opretholdt sin ledelse, der er klassificeret som "top private school in Paris" af SMBG EDUNIVERSAL (2013/2014). Denne klassifikation er baseret på tre væsentlige kriterier: Excellence i uddannelse, startløn (af kandidater) og tilfredshed niveau for studerende.

Placeringer

Paris

Address
Ecole Supérieure de Publicité, de Communication et de Marketing
9 RUE LÉO-DELIBES

75116 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig