ESLSCA Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1949, har ESLSCA Business School uddannet mere end 15.000 tidligere studerende, der nu bor ansvarsfulde stillinger både i Frankrig og i udlandet. De nydt i mange aktiver ESLSCA:

  • Generel uddannelse niveau master (HEC optagelse efter forberedende klasser eller titler, efter en BAC + 2 eller BAC + 3), baseret på en stringent og nyskabende læseplaner, som har til formål at danne sande " ledere iværksættere".
Erfaringer, der fører til ægte kvalifikationer og faglige meget efterspurgt af virksomheder, hvoraf de fleste "Finance" fra ESLSCA Business School især nyder et godt ry (ESLSCA har det største antal af alumni revisorer og har mange ældre i den finansielle verden, bank- og værdipapirer).

International: den dobbelte grad MBA-program skabt i 1979 er den ældste blandt ESC. Undervisningen omfatter en obligatorisk udlandsophold (praktik eller semester af undersøgelsen) og flere kurser på engelsk. Mere end 50 nationaliteter er repræsenteret blandt ESLSCA Business School studerende, der er medlem af AACSB, EFMD, CREPUQ og EDUNIVERSAL. De synergier med andre programmer ESLSCA Gruppe: engelsk bachelor og MBA-programmer, og 19 3rd uddannelser herunder flere hoveder på deres niche (Handel og Trading International, Financial Engineering, Ledelse af Luxury Industries og Mode Intelligence Økonomisk). Anerkendelsen af virksomheder, der støtter den pædagogiske projekt af ESLSCA Business School, delegeret af lærere, give mange praktikophold og velkommen i de bedste kandidater (resultaterne af undersøgelsen på løn unge kandidater UDVIDELSE magasin ( april 2010) er fortsat gunstige i år ESLSCA Business School, som er placeret i 28. position af de 40 skoler rangeret. Vigtig forskning: ESLSCA Business School er aktivt involveret i forskningsindsatsen på europæisk plan til værdi lederuddannelse. Lærere forskere, ph.d.-studerende, lærere, ledelse professorer tilladelse til at føre tilsyn med forskning (HDR) bidrager til at offentliggøre forskning papirer, deltage i konferencer, offentliggøre artikler og bøger i deres respektive discipliner, herunder Business Intelligence og Finans.

Resultaterne af IPSOS undersøgelse bestilt af denESLSCA Business School demonstrere tilstrækkeligheden af ​​sin pædagogiske projekt med erhvervslivets forventninger: betydningen af ​​praktikophold og vekslen, professionelt niveau i kurset, flydende i engelsk (tosproget) og software.

Specialized MBA

Disse kurser er rettet mod kandidater og ledere. Målet er at udstyre deltagerne solid viden og færdigheder i ledelse, forstærket af en ansøgning kursus.

Internationale programmer

Siden 1982 ESLSCA Business School hilser udenlandske studerende til to eller tre års studier, der fører til MBA-grad ESLSCA. Flere studerende påESLSCA Business School færdiggøre deres tredje år i USA, hvorefter de får i fællesskab MBA-grad og diplom ESLSCA Business School. Siden 1996, arbejder påESLSCA Business School en MBA-program med en varighed på et år for udenlandske studerende (kursus).

bachelorer

De to bachelorer fra ESLSCA Business School BBA: Bachelor i Business Administration (oprettet i 1998) og bachelor i Finance program er begge tilgængelige fra studentereksamen.

Grande Ecole

Dette kursus er for kandidater, der ønsker at tilegne sig al teknisk management og ledelse, udvikle deres personlige egenskaber i en professionel dimension, skabe en ægte professionel ekspertise, international skala.

Executive uddannelse

Den udøvende uddannelse iESLSCA Business School er beregnet til ledere af alle funktioner (salg og marketing, økonomi og jura, F & U, etc.) og baggrunde (industri eller service, rådgivning, administration) berørte for bedre at forstå deres forretning og udvikle deres individuelle præstationer, og at deres hold .

niveau diplomuddannelse I, 3. Cyklus Professionel deltid udøvende.

EGE

Den Ecole de Guerre Economique arbejder siden 1997 og er en pioner på europæisk plan. EMT deltager i møder i IHEDN (Institute of Higher National Defense Studies) og organiseret seminaret om Business Intelligence til UNESCO i 1998. denESLSCA Business School har indgået aftaler med universiteterne i Strasbourg, Montpellier, Poitiers og Laval (Québec) på Økonomisk intelligens. EMT sender flere forskningsartikler om Det Økonomiske Intelligence.

IFAM

Vær med vores program er at opfylde de fremtidige krav til internationale spørgsmål. Dette er den forsikring at mestre forskellige situationer, som du skal svare på. Det er den søgen efter det optimale.

Adgang er åben for kandidater med den studentereksamen, et diplom tilsvarende eller ønsker at integrere en 3. cyklus.

img-branding

cirka

Om ESLSCA Business School: styrken af ​​sine 68 års erfaring, sin selvhævdende ry for Corporate Finance og Marked Revision, ESLSCA Business School tilføjer mange fordele, såsom inddragelse International (herunder gennemførelse af tilknyttede centre i udlandet), pædagogisk innovation, forskning kvaliteten af ​​dens fakultet, internationale alumnenetværk ...

Et nyt kort blev tilføjet i september 2003 med oprettelsen af ​​Institut for intelligens i Grande Ecole programmet, resultatet af knowhow udviklet af ESLSCA Business School siden 1997 med sin tredje cyklus "Ecole de Guerre Economique 'anerkendt som en leder på det franske niveau og CARAYON bemærket af MP i sin rapport til statsministeren om EI (juni 2003).

En meget anmodet generel uddannelse

En ESLSCA / IPSOS undersøgelse bekræftes. Virksomheder vil have flere unge professionaliseret og operationel. Den studerende skal have gennemført flere praktikophold, computerkyndig og være mindst tosprogede. Uddannelsen er tilpasset til ansøgningen. 30% af klasserne er på engelsk. Studerende skal også udfylde et ophold på et obligatorisk semester i udlandet i skole eller virksomhed.

denESLSCA Business School har flere partneruniversiteter rundt om i verden, som det også har uddannelsesmæssige udvekslinger, deraf ankomst til skolen af ​​engelske lærere. Endelig, takket være et stærkt netværk af 12.000 alumner i 110 lande og meget gode relationer til samarbejdspartnere, er det ganske let at finde en praktikplads i Frankrig eller i udlandet blandt de 3.000 tilbud, skole modtager årligt.

Ved ankomsten i skolen, den studerende er et introduktionsseminar organisationer (CAE) parallelt med indførelsen til computer ledelsesseminar. Under CAE, flere ældste iESLSCA Business School, Repræsentanter for alle økonomiske sektorer, deler deres arbejdsopgaver og deres erfaringer. Endelig hver elev følger praktikophold. 2 måneder det første år, 3 måneder i slutningen af ​​det andet år, og ofte på deltid i løbet af hendes tredje år, før en endelig praktik, op fra april til december, og giver anledning til forsvar af afhandling. Hvis disse praktikophold ofte føre til beskæftigelse,ESLSCA Business School også er vært for et årligt forum møder Studerende-Firms. EndeligESLSCA Business School 3. tilbyder bacheloruddannelser: Trading, Financial Engineering, Marketing, E.Business, luksus Management, Intelligence og en MBA. Studerende i den anden cyklus også drage fordel af disse kurser og forskning 3. cyklus.

En mangfoldig pensum

Den såkaldte program "Common Core" er fordelt over de tre års studier. Parallelt med dette program, og sidste år er yderligere lektioner af muligheder. De første to års studier og danne en første cyklus af generelle undersøgelser. Det tredje år er en anden cyklus af undersøgelser, svarer til den periode af specialisering blandt 6 større nedenfor:

  1. Major Marketing Management International
  2. Større kontrol Ekspertise
  3. Finance Major Marked
  4. Major Corporate Finance
  5. Større økonomiske Intelligence
  6. Major Organisation, bestyrelsen

Iværksætteri er også en del af undervisningen


For hold fra det 1. år, skal de studerende præsentere en business projekt eller overtage en eksisterende forening i skolen. BDE ESLSCA Business School er faktisk meget aktiv. Under ledelse af en værge lærer, skal de studerende samle en forretningsplan, klare mål og dette projekt i det andet år. Denne permanente coaching studerende er mulig ved strukturen på skolen, at vi fastholder en menneskelig skala.

Højtydende ressourcer
Fakultetet for Business School ESLSCA afspejler kvaliteten af ​​undervisning og forskning, både nationalt og internationalt. Ud over denne avancerede uddannelse, ESLSCA Business School giver de studerende mulighed for at bedre gøre deres forskning gennem sin internet og uddannelsesmæssige midler.

At være i Paris, et aktiv
De største virksomheder er i Paris og hovedstaden tilbyder også alle midler til at forbedre deres generelle viden. Hvis ESLSCA Business School har mere end 50 forskellige nationaliteter blandt sine elever, Paris er sandsynligvis også en faktor.

img-branding_
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Fransk

Se Deltids-MBA » Se 1-year MBAs » Se MBA » Se Postgraduate Diplomas » Se BBA'er » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

1-year MBA

MBA i Big Data Management og Decisions Process

på universitet Fuldtid 1 år October 2018 Frankrig Paris

Fremkomsten af ​​nye informations- og kommunikationsteknologier sætter data i centrum for beslutninger og gør det til katalysator for den digitale revolution. [+]

Fremkomsten af ​​nye informations- og kommunikationsteknologier sætter data i centrum for beslutninger og gør det til katalysator for den digitale revolution.

Ankomsten af ​​digital teknologi i erhvervslivet har faktisk ændret traditionelle koder og mønstre. Dagens databehandlingskraft, kombineret med den høje tilgængelighed af elektroniske kommunikationskanaler, påvirker og vil fortsat påvirke denne verden. Som følge heraf skaber fremkomsten af ​​disse nye open source teknologier og mangfoldigheden af ​​det tekniske tilbud linket mellem teknologi og det funktionelle behov mere komplekst.

Reelle nye virksomheder i forbindelse med denne nye digitale økonomi og nye muligheder åbner op for virksomheder, der ønsker at udnytte den enorme mængde data, der omgiver os dagligt og indsamles intensivt. Valoriseringen af ​​disse rå og multifacetterede data er i dag kernen i virksomhedernes strategier og udgør en ekspertise, og beslutningsstøtte på disse områder bliver faktisk en meget efterspurgt kompetence.... [-]


MBA i Logistik og Supply Chain Management

på universitet Fuldtid 1 år October 2018 Frankrig Paris

Fordi andelen af ​​køb via internettet aldrig har været så stærk, fordi forsyningskæden er umiddelbar og øjeblikkelig, er forsyningskæden en del af et løb mod tiden. Den specialiserede MBA afspejler denne økonomiske udvikling illustreret af udviklingen af ​​Amazon, da de distribuerer produkterne i henhold til disse nye krav. [+]

Kære studerende, kære studerende,

Fordi andelen af ​​køb via internettet aldrig har været så stærk, fordi forsyningskæden er umiddelbar og øjeblikkelig, er forsyningskæden en del af et løb mod tiden. Den specialiserede MBA afspejler denne økonomiske udvikling illustreret af udviklingen af ​​Amazon, da de distribuerer produkterne i henhold til disse nye krav. Virksomheder har mere end nogensinde behov for ledere, der hurtigt vil blive en del af direktionen, som vil kunne innovation og skabe værdi på hele kæden: Nedstrøms fra leverandøren til kundens endelige forbruger.

Logistikeren er strømmen af ​​strømmen. Det er han, der har den mest omfattende og operationelle vision af virksomheden og dens interne funktion, men også dens upstream: leverandører; og dens downstream: ankomsten til kundens produkt eller service. Søgningen efter optimering af strømninger over hele forsyningskæden, fra leverandører til slutkunden og virksomheden kræver mere lydhørhed, fleksibilitet og effektivitet.... [-]


MBA I Luksus Brand Management

på universitet Fuldtid 1 år October 2018 Frankrig Paris

Luxury Management Programmet sigter mod alle fremtidige ledere, der ønsker at opbygge en solid og vellykket karriere i luksusindustrien. [+]

Luxury Management Programmet sigter mod alle fremtidige ledere, der ønsker at opbygge en solid og vellykket karriere i luksusindustrien.

Dette omfattende internationale program giver maksimal eksponering for luksusindustrien. Hver kandidat er operationel inden for dage efter at have været i gang med sit fremtidige drømmejob.

Intet bedre end at erhverve denne viden

Kursets mål:

Som et resultat af dette kursus vil du kunne:

Forstå og analysere branding og brand management i luksus , baseret på markeder, og kunders profiler og kulturAnalyser og opbygger brandstrategier og brandplatforme til luksusindustrienFå en dybdegående forståelse af luksusindustrien med fokus på den franske luksusindustri, alle sektorer.Byg værdien på eksisterende eller udvikle nye mærkerFå til at fastslå din fremtidige rolle i luksusindustrienUdvikle kommunikations- og distributionsstrategier for luksusnavne... [-]

Deltids-MBA

MBA med speciale i risikostyring, international sikkerhed og cybersikkerhed

Online på universitet Deltid October 2018 Frankrig Paris

For at imødekomme behovet for omfattende tilgang til cyber-sikkerhed, EMT besluttet at iværksætte den specialiserede MBA Risk Management, International Security og cybersikkerhed inden for sit træning tilbud. [+]

Spørgsmålet om fysiske vagtselskaber kan ikke adskilles i dag problemet med immaterielle trusler, der påvirker økonomien via computernetværk og internettet.

Selskabets beskyttelse er nu et strategisk spørgsmål, der ikke længere kan behandles af en række tekniske foranstaltninger.

For at imødekomme dette behov omfattende tilgang til cyber-sikkerhed, EMT besluttet at iværksætte den MBA specialiseret Risk Management, International Security og cybersikkerhed som en del af sine efteruddannelsestilbud.

Ranking EGE: Eduniversal bedste Masters, MS og MBA i Frankrig i Det Økonomiske Intelligence kategori - 1st siden 2002 dvs. 15 år Eduniversal bedste Masters, MS og MBA i verden i kategorien Business Intelligence, Knowledge Management og Sikkerhed - mellem 4. og 7. verdensplan siden 2009 Trophy pædagogik EDUNIVERSAL - Christian Harbulot regelmæssigt i top 10 Masters i Frankrig (1st i 2010) Bedste bog i 2012 dedikeret til Competitive Intelligence - EI manual koordineret af EMT Uddannelse mål: ... [-]

MBA med speciale i strategisk ledelse og økonomisk intelligens

på universitet Deltid October 2018 Frankrig Paris

Indledt i 2005, den specialiserede MBA i Strategic Management og Business Intelligence (MSIE) er enestående til dato i Frankrig, fordi det er virkelig på grænsen mellem økonomisk intelligens og strategi. Flytning ud over de traditionelle tilgange til organisatoriske ledelse og konkurrencemæssige analyse, SUDEP tilbyder undervisningsmetoder tilpasset de nye behov hos de politiske beslutningstagere står over stigende økonomiske sammenstød. [+]

Påbegyndt i 2005, Specialized MBA i Strategic Management og Business Intelligence (MSIE) er enestående til dato i Frankrig, fordi det er virkelig på grænsen mellem økonomisk intelligens og strategi.

Flytning ud over de traditionelle tilgange til organisatoriske ledelse og konkurrencemæssige analyse, SUDEP tilbyder undervisningsmetoder tilpasset de nye behov hos de politiske beslutningstagere står over stigende økonomiske sammenstød.

Tidsplaner er kompatible med et erhverv fuld tid. Den personlige støtte til lytterne at nå deres karrieremål er den pædagogiske funktion i EMT.

RANGlISTER

Siden 2002 er det Ecole de Guerre Economique klassificeret bedre uddannelse i Frankrig i "Business Intelligence" af Eduniversal-SMBG guide Bedste Masters 7. bedste 2017 Verdens Masters i "Masters i Business Intelligence, Knowledge Management og Sikkerhed"(Best-masters.com). Christian Harbulot, studielederen, modtog prisen for bedste lærer al uddannelse i 2005 i Trophy pædagogik.... [-]


MBA

Internationale MBA

på universitet Fuldtid October 2018 Frankrig Paris

Vores internationale MBA-program er et skræddersyet program, der kombinerer en stærk baggrund i almindelighed erhvervsuddannelser med en dybdegående forståelse af den økonomiske og kulturelle miljø i udvalgte regioner i verden. Vores studerende organ består af over 40 forskellige nationaliteter. Vores pædagogiske filosofi er baseret på at udvikle i vores studerende kvaliteter og værdier som tolerance, forståelse, og en følelse af frihed, som fører dem ud af en hvilken som helst snæverhed og det berører en fyldigere bevidsthed om sig selv og verden. [+]

Vores internationale MBA Programmet er et skræddersyet program, der kombinerer en stærk baggrund i almindelighed erhvervsuddannelser med en dybdegående forståelse af den økonomiske og kulturelle miljø i udvalgte regioner i verden.

Vores studerende organ består af over 40 forskellige nationaliteter. Vores pædagogiske filosofi er baseret på at udvikle i vores studerende kvaliteter og værdier som tolerance, forståelse, og en følelse af frihed, som fører dem ud af en hvilken som helst snæverhed og det berører en fyldigere bevidsthed om sig selv og verden.

MÅL

Vores pædagogiske filosofi er baseret på at udvikle i vores studerende kvaliteter og værdier som tolerance, forståelse og respekt for andre, samt en følelse af frihed, som fører dem ud af enhver mulig snæverhed og fordomme mod en fyldigere bevidsthed om sig selv og verden.... [-]


MBA med speciale i handel - markedet finans

på universitet Fuldtid October 2018 Frankrig Paris

Specialized MBA Trading - Finans Marked, 30th forfremmelse 2017/2018, er nu anerkendt og værdsat af finansielle fagfolk på markedet (handlende, salg, mæglere, finansanalytikere, quants, structurers, risikostyringsprocessen, ...) som en af ​​de bedste hold i branchen (front office handler ...). [+]

Den Specialized MBA Trading - Finans Marked, 30th forfremmelse 2017/2018, Er nu anerkendt og værdsat af finansielle fagfolk på markedet (handlende, salg, mæglere, finansielle analytikere, quants, structurers, risiko ledere, ...) som en af ​​de bedste hold i branchen (front office handler ...).

Dette er for at give de studerende et indgående kendskab til international bestand og finansielle teknikker. En sand faglig læring tilbydes med brug af en handel værelse med 16 stationer REAL TIME PRO FX; det er en af ​​de bedste flad-finansielle former i denne tekniske analyse i vigtigste handelspartnere værelser i de største banker i Paris og London. Er således rettet exchange problemer, sats på aktier / indeks, råvarer handel, olie, konventionelle og strukturerede derivater, kreditderivater og klima, kvantitativ forvaltning og alternativ (hedgefonde) og aktuarmæssig .... [-]


MBA med speciale i International Business Law - Ledelse og Finans

på universitet Fuldtid October 2018 Frankrig Paris

Uddannelsen sigter mod at uddanne jurister og fagfolk, der kombinerer ikke kun juridisk og faglig ekspertise, men også strategiske retning og operationelle efterretninger for en succesfuld karriere i Frankrig eller i udlandet. [+]

Uddannelse af advokater ikke kun højt niveau, men også til fagfolk, der ønsker at beherske de avancerede juridiske spørgsmål af deres industri. Det giver dem en perfekt beherskelse af spørgsmålene om markeder og virksomheder. En afgørende fordel i et marked stadig mere konkurrencepræget hvor begge sektorer forbliver tæt forbundet.

Træning er opbygget omkring tre akser professionalisering:

Juridisk risiko i virksomheder og markeder; Mastering de grundlæggende discipliner i de to sektorer; Gennemførelsen af ​​strategiske løsninger mest hensigtsmæssige lovligt.

Det er grunden til, træning giver en cross-juridisk læsning af disse to sektorer som EU: Lov og finans på den ene side; Lov og ledelse på den anden. En personlig udvikling EU ledsage kandidater sammen andre EU.... [-]


MBA med speciale i ledelse og markedsføring af luksus og mode

på universitet Fuldtid October 2018 Frankrig Paris

Den MBA ESLSCA ledelse og marketing af luksus og mode er nu kendt efter 13 års eksistens og anerkendt som en af ​​de bedste input betyder i sådanne aktiviteter. Det har til formål at give de studerende, ud over den rigdom af viden og analyse af disse sektorer i de økonomiske værktøjer, kunst og kultur, de færdigheder betragtes som afgørende for enhver person, der har eller ønsker at have en professionel ledelse aktivitet i disse områder uanset funktion: Leder, produktchef, indkøbschef, driftschef, retail manager, direktør for visuel merchandising, kommunikation direktør, Event Manager, direktør for detail uddannelse. [+]

Den MBA ESLSCA ledelse og marketing af luksus og mode I dag efter 13 års eksistens er kendt og anerkendt som en af ​​de bedste input betyder i sådanne aktiviteter.

Det har til formål at give de studerende, ud over den rigdom af viden og analyse af disse sektorer i de økonomiske værktøjer, kunst og kultur, de færdigheder betragtes som afgørende for enhver person, der har eller ønsker at have en professionel ledelse aktivitet i disse områder uanset funktion: Leder, produktchef, indkøbschef, driftschef, retail manager, direktør for visuel merchandising, kommunikation direktør, Event Manager, direktør for detail uddannelse.

Med udgangspunkt i de grundlæggende områder af de aktiviteter, herunder oprettelse, tendenser, samtidskunst, træning i denne specifikke ledelsesmæssige spørgsmål den aktuelle design og mode i de historiske, geografiske og sociologiske aspekter af tværgående måde.... [-]


MBA med speciale i strategi og økonomisk intelligens

på universitet Fuldtid 1 år October 2018 Frankrig Paris

Den MBA i strategi og intelligens henvender sig til universitetsstuderende, handelsskole, ingeniør, IEP og fagfolk. [+]

Oprettet i 1997, efter anbefalingerne fra Udvalget for Intelligence og Strategi Virksomheder under ledelse af Henri Martre i Det Almindelig Planlægning Kommissionen, School of Economic Warfare er nu business intelligence henvisningen uddannelse i Frankrig.

Undervisning i EMT bygger på fire principper:

Optimer informationssøgning Identificer gode kilder til ekspertise Analysere komplekse situationer Producere nyttig viden for beslutningstagere

EMT er den eneste uddannelse i business intelligence tilbyder en bred vifte af marken øvelser, der passer ind i strategien for kunden. I løbet af året, vores studerende har at gøre med konkrete sager i en voksende følelse af vanskeligheder.... [-]


MBA spécialisémarketing digitale og e-business

på universitet Fuldtid October 2018 Frankrig Paris

Specialized MBA Digital Marketing og E-Business er designet til studerende med en generel uddannelse, videnskabelige, økonomiske, juridiske, kommercielle, ledelse, der ønsker at uddybe deres viden eller erhverve dobbelte færdigheder samt fagfolk, med nogle års erfaring, der søger at fremme deres håndværk. [+]

Det væld af informationer tilgængelige på internettet og på mobilen, har udviklingen af ​​sociale netværk og fora givet magten til en forbruger stadig mere krævende. I et årti har vi set fremkomsten af ​​smartphone, tablet, tilsluttede objekter ... I "Nye økonomi"Den digitale har skabt nye anvendelser, klienter er tilsluttet, mobilitet er en del af deres dagligdag, de har en forventning om stadig stærkere umiddelbarhed.

Virksomheder er tvunget til at genoverveje deres virkemåde og gøre deres digitale revolution. Marketing, kommunikation, salg, reklame, distribution, er kernen i denne revolution og virksomheder er tvunget til at udvikle nye strategier, innovere og omdanne deres organisationer.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
ESLSCA Business School
1, rue Bougainville

Paris, Île-de-France, 75007 FR
Sociale medier