EDHEC Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor EDHEC

Oprettet af og for iværksættere,

EDHEC er en af ​​de 15 europæiske handelshøjskoler, der er ranket 1. verden over for sin Master of Finance i Campus i Lille, Nice, Paris, London og Singapore. Helt internationalt og direkte forbundet med erhvervslivet er EDHEC en skole for erhvervslivet, snarere end en handelsskole, hvor excellence i undervisning og forskning fokuserer på innovation for at stimulere iværksætteri og kreativitet. For erhvervslivet fra fødslen og dedikeret til erhvervslivet, gør EDHEC iværksættere til livet, i stand til at ombygge eller skabe succesfulde virksomheder, hvor de arbejder.

EDHEC fungerer som et ægte laboratorium af ideer og producerer innovative løsninger, der er værdsat af virksomheder. Skolens læringsfilosofi, inspireret af sine prisbelønnede forskningsaktiviteter, fokuserer på "learning by doing".

Et mindesæt, der sætter os i rolige omgivelser

EDHEC er skabt af og for iværksættere, og har udformet de grundlæggende værdier for erhvervslivet i over et århundrede.

Vores mål er at videregive nøglen til virksomhedssucces til nye generationer af ledere og iværksættere, idet de udbreder den overbevisning om, at virksomhederne kan have en positiv indvirkning på økonomien og samfundet som helhed.

UAFHÆNGIGHED

For at beskytte sin uafhængighed i aktion i de sidste 110 år er EDHEC afhængig af egne midler til at finansiere og styre sin udvikling. Det udøver også fuld autonomi i sin akademiske og videnskabelige strategi.

pragmatisme

Siden etableringen i 1906 har EDHEC bygget sit ry på pragmatisme og en undervisningsmetode med fokus på erhvervslivet. Nøgleværktøjerne, viden og adfærd i virksomheden videreføres til generationer af ledere.

IKKE-konformisme

Gennem sin usædvanlige model, indholdet af sine programmer og værdien af ​​sin forskning opmuntrer EDHEC sine forskelle, opmuntrer elever og lærere til at tænke uden for kassen og fremme deres lederskabskvaliteter.

IVÆRKSÆTTERÅND

EDHEC uddanner generationer af hurtigtænkende, opfindsomme og ressourcefulde iværksættere og ledere, som kan ændre reglerne i spillet for at tage de teams og projekter, der er betroet dem yderligere.

Fordomsfrihed

Fordi effektivitet i erhvervslivet er udført af at være unik, lægger EDHEC stor vægt på mangfoldighed og en kombination af kulturer, profiler, praksis og discipliner i dets undervisning og drift.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Global MBAs »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Global MBA

EDHEC Global MBA

på universitet Fuldtid 10 måneder January 2019 Frankrig Nice

EDHEC Global MBA er livsforandrende: Ved at blande relevant erhvervsuddannelse med en uvurderlig menneskelig oplevelse giver det dig mulighed for at få en dybtgående indvirkning på din karriere, dit liv og dit miljø. [+]

EDHEC Global MBA er livsforandrende: Ved at blande relevant erhvervsuddannelse med en uvurderlig menneskelig oplevelse giver det dig mulighed for at få en dybtgående indvirkning på din karriere, dit liv og dit miljø.

Øvrige grunde til at vælge EDHEC

HELE GLOBAL ERFARING

Klassen omfatter typisk over 30 forskellige nationaliteter. Programmet omfatter to lærings ekspeditioner i udlandet.

PERSONALISERET KARRIEREBERETNING

EDHEC Global MBA CareerSMART Program er et innovativt karriereprogram, der omfatter personlig karriere coaching for hver deltager. Vores karriereservice er rangeret som nr. 1 i Frankrig for bedømmelsen af ​​karriereydelser (The Economist 2017).... [-]


Videoer

EDHEC BUSINESS SCHOOL – MAKE AN IMPACT

Kontakt

Adresse, linje 1 393, Promenade des Anglais - BP3116 06202 Nice Cedex 3 - France
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig