EDHEC Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor EDHEC

Oprettet af og for iværksættere,

EDHEC er en af ​​de 15 europæiske handelshøjskoler, der er ranket 1. verden over for sin Master of Finance i Campus i Lille, Nice, Paris, London og Singapore. Helt internationalt og direkte forbundet med erhvervslivet er EDHEC en skole for erhvervslivet, snarere end en handelsskole, hvor excellence i undervisning og forskning fokuserer på innovation for at stimulere iværksætteri og kreativitet. For erhvervslivet fra fødslen og dedikeret til erhvervslivet, gør EDHEC iværksættere til livet, i stand til at ombygge eller skabe succesfulde virksomheder, hvor de arbejder.

EDHEC fungerer som et ægte laboratorium af ideer og producerer innovative løsninger, der er værdsat af virksomheder. Skolens læringsfilosofi, inspireret af sine prisbelønnede forskningsaktiviteter, fokuserer på "learning by doing".

Et tankegang, der sætter os fra hinanden

EDHEC er skabt af og for iværksættere, og har udformet de grundlæggende værdier for erhvervslivet i over et århundrede.

Vores mål er at videregive nøglen til virksomhedssucces til nye generationer af ledere og iværksættere, idet de udbreder den overbevisning om, at virksomhederne kan have en positiv indvirkning på økonomien og samfundet som helhed.

Uafhængighed

For at beskytte sin uafhængighed i aktion i de sidste 110 år er EDHEC afhængig af egne midler til at finansiere og styre sin udvikling. Det udøver også fuld autonomi i sin akademiske og videnskabelige strategi.

pragmatisme

Siden etableringen i 1906 har EDHEC bygget sit ry på pragmatisme og en undervisningsmetode med fokus på erhvervslivet. Nøgleværktøjerne, viden og adfærd i virksomheden videreføres til generationer af ledere.

Ikke-konformisme

Gennem sin usædvanlige model, indholdet af sine programmer og værdien af ​​sin forskning opmuntrer EDHEC sine forskelle, opmuntrer elever og lærere til at tænke uden for kassen og fremme deres lederskabskvaliteter.

Iværksætterånd

EDHEC uddanner generationer af hurtigtænkende, opfindsomme og ressourcefulde iværksættere og ledere, som kan ændre reglerne i spillet for at tage de teams og projekter, der er betroet dem yderligere.

Fordomsfrihed

Fordi effektivitet i erhvervslivet er udført af at være unik, lægger EDHEC stor vægt på mangfoldighed og en kombination af kulturer, profiler, praksis og discipliner i dets undervisning og drift.

Placeringer

Pæn

Address
393, Promenade des Anglais - BP3116
06202 Nice Cedex 3 - France

Pæn, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig

Paris

Address
16-18 Rue du 4 septembre, 75002 Paris, France
75002 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Roubaix

Address
Avenue Gustave Delory, 24
59057 Roubaix, Hauts-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer