Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor EDHEC

Oprettet af og for iværksættere,

EDHEC er en af ​​de 15 europæiske handelshøjskoler, der er ranket 1. verden over for sin Master of Finance i Campus i Lille, Nice, Paris, London og Singapore. Helt internationalt og direkte forbundet med erhvervslivet er EDHEC en skole for erhvervslivet, snarere end en handelsskole, hvor excellence i undervisning og forskning fokuserer på innovation for at stimulere iværksætteri og kreativitet. For erhvervslivet fra fødslen og dedikeret til erhvervslivet, gør EDHEC iværksættere til livet, i stand til at ombygge eller skabe succesfulde virksomheder, hvor de arbejder.

EDHEC fungerer som et ægte laboratorium af ideer og producerer innovative løsninger, der er værdsat af virksomheder. Skolens læringsfilosofi, inspireret af sine prisbelønnede forskningsaktiviteter, fokuserer på "learning by doing".

Et tankegang, der sætter os fra hinanden

EDHEC er skabt af og for iværksættere, og har udformet de grundlæggende værdier for erhvervslivet i over et århundrede.

Vores mål er at videregive nøglen til virksomhedssucces til nye generationer af ledere og iværksættere, idet de udbreder den overbevisning om, at virksomhederne kan have en positiv indvirkning på økonomien og samfundet som helhed.

Uafhængighed

For at beskytte sin uafhængighed i aktion i de sidste 110 år er EDHEC afhængig af egne midler til at finansiere og styre sin udvikling. Det udøver også fuld autonomi i sin akademiske og videnskabelige strategi.

pragmatisme

Siden etableringen i 1906 har EDHEC bygget sit ry på pragmatisme og en undervisningsmetode med fokus på erhvervslivet. Nøgleværktøjerne, viden og adfærd i virksomheden videreføres til generationer af ledere.

Ikke-konformisme

Gennem sin usædvanlige model, indholdet af sine programmer og værdien af ​​sin forskning opmuntrer EDHEC sine forskelle, opmuntrer elever og lærere til at tænke uden for kassen og fremme deres lederskabskvaliteter.

Iværksætterånd

EDHEC uddanner generationer af hurtigtænkende, opfindsomme og ressourcefulde iværksættere og ledere, som kan ændre reglerne i spillet for at tage de teams og projekter, der er betroet dem yderligere.

Fordomsfrihed

Fordi effektivitet i erhvervslivet er udført af at være unik, lægger EDHEC stor vægt på mangfoldighed og en kombination af kulturer, profiler, praksis og discipliner i dets undervisning og drift.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

EDHEC Business School

Edhec Executive MBA er et triple-akkrediteret program fra en af Europas bedste business schools. Det er designet til erfarne ledere, iværksættere og ledende medarbejdere, ... [+]

Edhec Executive MBA er et triple-akkrediteret program fra en af Europas bedste business schools. Det er designet til erfarne ledere, iværksættere og ledende medarbejdere, der søger at opleve en professionel transformation. Det 16-måneders deltidsprogram, der er baseret i Paris Opera eller Lille, vil gøre det muligt for dig at konsolidere dine ekspertniveauer, øge din selvbevidsthed og ledelsesevne og skærpe dit globale perspektiv for at drive din organisations ydeevne i dagens udfordrende og konstant skiftende forretningsmiljø.

Opbygge folk til at bygge forretning

EDHEC Executive MBA er et afbalanceret program designet af erhvervslivet til din virksomhed, der kombinerer seriøs akademisk input fra erfarne forretningseksperter med en praktisk tilgang til de virkelige udfordringer i erhvervslivet. Derfor har vi designet programmet til at tilbyde en kombination af forretningsaktiviteter og personlig læring for at give dig mulighed for at maksimere værdien og oplevelsen i overensstemmelse med dine mål.... [-]

Frankrig Paris Roubaix
September 2019
Engelsk
Deltid
16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Global MBA

EDHEC Business School

EDHEC Global MBA er livsforandrende: Ved at blande relevant erhvervsuddannelse med en uvurderlig menneskelig oplevelse giver det dig mulighed for at få en dybtgående indv ... [+]

EDHEC Global MBA er livsforandrende: Ved at blande relevant erhvervsuddannelse med en uvurderlig menneskelig oplevelse giver det dig mulighed for at få en dybtgående indvirkning på din karriere, dit liv og dit miljø.

Øvrige grunde til at vælge EDHEC

HELE GLOBAL ERFARING

Klassen omfatter typisk over 30 forskellige nationaliteter. Programmet omfatter to lærings ekspeditioner i udlandet.

PERSONALISERET KARRIEREBERETNING

EDHEC Global MBA CareerSMART Program er et innovativt karriereprogram, der omfatter personlig karriere coaching for hver deltager. Vores karriereservice er rangeret som nr. 1 i Frankrig for bedømmelsen af ​​karriereydelser (The Economist 2017).... [-]

Frankrig Nice Paris Roubaix
September 2019
Engelsk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

EDHEC BUSINESS SCHOOL – MAKE AN IMPACT

Address
16-18 Rue du 4 septembre, 75002 Paris, France
75002 Paris, Île-de-France, Frankrig
Address
393, Promenade des Anglais - BP3116 06202 Nice Cedex 3 - France
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig
Address
Avenue Gustave Delory, 24
59057 Roubaix, Hauts-de-France, Frankrig