Læs den officielle beskrivelse

The University of Bolton har haft en vellykket partnerskab med WINC RAK siden 2008. Programmerne er tilgængelige i Undergraduate og Postgraduate niveau. Programmerne bliver undervist af britiske og lokale vejledere de britiske link vejledere fra University of Bolton vil også blive overvågningen af ​​programmerne. De studerende vil også have adgang til universitetets online facilitet som 'Moodle'.

Kurser

 • BA (Hons) Business Management
 • BA (Hons) Bogføring
 • BA (Hons) Business Management (Top-Up)
 • BSc (Hons) Business Management (Top-Up)
 • BA (Hons) Business Management (HRM)
 • BA (Hons) Business Management (Marketing)
 • BSc (Hons) forretningsledelse
 • BSc (Hons) Business Management (Top-up)
 • ba lov
 • MBA (Graduate)
 • MBA (Top-up)
 • MBA (executive)
 • MSc Construction Project Management
 • BSc (Hons) computing
 • BSc (Hons) computing (top-up)
 • Diplomingeniør (Hons) elektrisk og elektronisk teknik (avanceret stående)
 • MSc Information Technology
 • mba
 • Diplomingeniør (Hons) maskinteknik
 • BSc Physcology
 • BSc (Hons) Mængde Landmåling og Handelsretten Mgmt

University of Bolton

Med en studerende på omkring 11.000 får du det bedste af alle verdener ved University of Bolton. Du vil blive baseret på en moderne, kompakt campus, hvor ingen føler sig anonym og, med små pædagogiske grupper på mange kurser, kan du være sikker på at du er et navn, ikke blot et tal.

Bolton selv er en venlig, blomstrende by tæt på de store byer i Manchester og Liverpool.

Vores undervisning kvalitet har konsekvent vundet de højest mulige fra regeringens kvalitetskontrol agentur vurderinger, og vi har professionelle akkreditering for mere end 30 af vores undervisningsprogrammer.

Der er i øjeblikket 192 Akademiske medarbejdere hvoraf 130 hold ph.d.-grader. Dette udgør 67,7% af ph.d.-holdere blandt det videnskabelige personale.

Vores Ethos

The University of Bolton er en offentlig ressource for faglig viden og læring, der arbejder med og på vegne af mennesker og organisationer til at løse praktiske problemer.

Vi er overbevist om, at læring er grundlæggende for transformation af individer og samfund.

Vi er vedholdende i vores ønske om at være på forkant med kommercielle, sociale, kulturelle og økonomiske ændringer og indarbejde dens indvirkning på vores kurser og i vores arbejde med partnere.

Vi fejrer ekspertise i andre og villigt bringe deres gode praksis tilbage til universitetet og ind i vores partnerskaber.

Vi er stolte over, at alle elementer i samfundet er fuldt repræsenteret blandt vores medarbejdere, studerende og partnerorganisationer.

Vi omfavner mangfoldighed og værdi forskel.

Vi viser tilpasningsevne, stringens og fleksibilitet i at identificere og opfylde behovene hos enkeltpersoner og organisationer.

Vi respekterer og værdsætter den traditionelle rolle og resultater lærde og universiteter, og samtidig søger at skabe en model for de videregående uddannelser, der er fokuseret på faglighed, innovation og anvendelse.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Dette program er undervist i UAE. Den Executive MBA er en deltids-program for forretningsfolk forbereder sig på at blive topledere. Dens fokus er på udvikling af viden og ... [+]

Dette program er undervist i UAE

Den Udøvende MBA er en deltids-program for forretningsfolk forbereder sig på at blive topledere. Dens fokus er på udvikling af viden og forståelse af strategiske ledelsesmæssige spørgsmål med henblik på at reflektere over og forbedre business og management praksis. Programmet er designet til at passe sammen med de krav, som en fuld tid job.

Om kurset

Ligegyldigt hvilken del af industrien eller handel du arbejder i, vil Executive MBA kursus hjælpe dig med at få en kritisk forståelse af de problemer og udfordringer virksomheder og organisationer, og udstyre dig med de analytiske og kritiske evner til at identificere potentielle løsninger. Disse kvaliteter er søges af prestigefyldte arbejdsgivere.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Jazirah Al Hamra
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

MBA

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Dette program er undervist i UAE. Master of Business Administration (MBA) er en kandidatgrad i virksomhedskommunikation. Det er også en af ​​de mest eftertragtede grader ... [+]

Dette program er undervist i UAE

Den Master of Business Administration (MBA) er en ph.d.-grad i erhvervslivet kommunikation. Det er også en af ​​de mest eftertragtede grader i verden på grund af dens værdi til folk i erhvervslivet og administration. En MBA-grad kan gavne dem i stillinger i erhvervslivet og ledelse, især dem i den udøvende og ledende stillinger.

MBA-program giver dig værdifuld viden om erhvervslivet og alle dens relaterede aspekter. Du vil lære om forretningsstrategier og begreber, og hvordan du bruger disse færdigheder i det praktiske liv, og i dag-til-dag forretningsdrift. Dette kursus lærer dig de nødvendige lederskab og networking færdigheder, som vil hjælpe med at sætte dig ud fra dem, der ikke har en sådan ekspertise, og kan gøre dig til en leder i dit valgte område.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Jazirah Al Hamra
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Dette program er undervist i UAE. Den MBA Top-up er en fast track-program for dem, der allerede har en post graduate kvalifikation i ledelse. Et centralt element i dette ... [+]

Dette program er undervist i UAE

Den MBA Top-up er et fast track program for dem, der allerede har en post graduate kvalifikation i ledelse. Et centralt element i dette program er MBA afhandling.

Ansøgere vil studere på fuld tid over to trimestre, hvilket er mindre end et helt kalenderår. De skal bruge mindst to års erhvervserfaring og en niveau 7 kvalifikation med mindst 100 point på HE7.

En række undervisnings- og læringsmetoder giver adgang til at lære at opfylde en række elevens behov, og er rettet mod; bredere deltagelse blandt elever, undgå udelukkelse og udvikle elevens færdigheder i både akademiske og arbejdspladsen arenaer. De anvendte metoder omfatter: forelæsninger; workshopper; tutorials (gruppe og individuelle) og gæstetalere.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Al Jazirah Al Hamra
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk