Læs den officielle beskrivelse

Den University of Manchester Middle East Center Åbnet i Dubai Knowledge Park i 2006 og har støttet over 2.000 deltid MBA studerende. Det er det største og hurtigst voksende center i universitetets internationale netværk.

Business School of University of Manchester er en af ​​verdens førende erhvervsskoler og The University of Manchester Middle East Center I dubai er det største og hurtigst voksende executive center i universitetets internationale netværk, der har ydet støtte til mere end 2.000 globale deltid MBA studerende i hele regionen.

Erhvervsskolen har også et regionalt samfund på omkring 2.500 alumni og arbejder aktivt for at skabe professionelle netværksmuligheder for at hjælpe med at berige det bredere erhvervsliv.

I Mellemøsten tilbyder University of Manchester sin verdensklasse deltid MBA for erfarne fagfolk, ud over en række MSc og Executive Education programmer, og forskning og konsulentvirksomhed projekter ledet af universitetets fakultet.

Universitetet arbejder i en række samarbejder med faglige organer som CIMA, ACCA, IMA og PMI, samt britiske organisationer, herunder UKTI, British Business Group og British Centers for Business. Derudover har University of Manchester smedet en række partnerskaber med offentlige og private organisationer gennem sit strategiske talentpartnerskabsprogram.

Udover sine akademiske programmer er University of Manchester vært for mesterklasser, der dækker en række forretningsmæssige temaer, som en del af sin 'Guest Speaker Series', ledet af topfakultet, gratis og åben for offentligheden.

Business School of University of Manchester har indledt regionens første forskning i kreativitet og innovation i GCC for at markere midtstadscentrets 10 års jubilæum i 2016.

Økonomisk vækstområde

Dubai og regionen er fortsat et område med økonomisk vækst med en solid forretningsinfrastruktur, et sundt og udviklingsmæssigt erhvervsmiljø, områder med kompetenceudvikling, der støttes af regeringen og virksomheder, der står over for udfordringerne med at opretholde økonomisk vækst gennem en periode Af økonomiske forandringer.

robert-bock-87041

Dynamisk og levende by

Dubai deler mange ligheder med Manchester; Begge er dynamiske og pulserende byer, der har forvandlet sig til at få stor indflydelse på verden. Manchester var kernen i den første industrielle revolution og er stadig i dag et center for forskning, innovation og læring; Og Dubai er i spidsen for den nye bølge af det 21. århundrede, videnbaserede økonomier.

Executive uddannelsesfaciliteter

Mellemøsten Center, der er baseret i Block 2B på vidensnavnet, Dubai Knowledge Park, tilbyder studie-, biblioteks- og klasseværelser til studerende og besøgende fakultet fra The University of Manchester, og har også kontorlokaler til det regionale team i University of Manchester, som Koordinerer og understøtter alle elevaktiviteter, herunder højt interaktive og intensive workshops udført af universitetets besøgende fakultet. En nylig ekspansion i centret har også øget den række faciliteter, der er tilgængelige for studerende.

Vores kandidater og alumner

Vi er glade for at have MBA-kandidater fra Mellemøsten. Siden vores første batch gradueret i 2009 har de lanceret University of Manchester Alumni Association-Middle East.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Global MBA

The University of Manchester Middle East Centre

Løft dine forhåbninger om dette verdensklasse, internationale del-time MBA-program, der fokuserer på dig som leder fra starten. Fra iværksætteri til international finansi ... [+]

Løft dine forhåbninger om dette verdensklasse, internationale del-time MBA-program, der fokuserer på dig som leder fra starten. Fra iværksætteri til international finansiering vil du nyde godt af den nyeste tænkning og finpudse de færdigheder, som vil sætte dig ud i dagens konkurrencepræget marked. Fordele

Top globale organisationer ønsker globale ledere, der trives i et multikulturelt miljø, der har erfaring med andre kulturer, og kan styre på tværs af grænser. Der vil være mulighed for at:

Forbedre din generelle ledelsesmæssige færdigheder til at bevæge sig op eller ændre karriere Udvid din forståelse af international business ved at tage workshops på vores globale centre Lær af en internationalt anerkendt team af akademikere, brancheeksperter og virksomhedsledere Påfør kritisk dømmekraft og udvise lederskab - som alle kan anvendes på din nuværende rolle Arbejde med globale ledere fra folk som AstraZeneca, Bank of New York Mellon, IBM, KPMG, PWC og Siemens osv Udnyt vores dedikerede deltid Karriere service Workshops ... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Januar 2020
Engelsk
Deltid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Q&A with Frances Johnson by AMEinfo

https://www.youtube.com/watch?v=RjYriI46PdA

Location address
The University of Manchester
Middle East Centre
Office F116 , Block 2B,
Dubai Knowledge Park,
PO Box 502907

Dubai, Dubai, AE