Læs den officielle beskrivelse

Om Success Point College

Et højt anerkendt uddannelsesinstitut i UAE tilbyder Success Point College et eksamensbevis, bachelor- og kandidatuddannelser godkendt af University of West of Scotland til håbende studerende og fagfolk. Ifølge World University Rankings 2019 blev universitetet stemt som en af verdens top 500.

Det blev etableret i 2015 gennem en stærk alliance mellem indiens regering og Sharjahs regering under protektion af Sharjah handelskammer og indiske handels- og udstillingscenter. I løbet af årene har kollegiet styrket sine bånd med den indiske regering sammen med dannelsen af nye partnerskaber med universiteter i Det Forenede Kongerige. Et af vores seneste partnerskaber er hos International Skill Development Corporation. Det hjalp os med at designe vores campus i overensstemmelse med ISDC Global Business School i UAE (IGBS) standarder.

Alle programmer er akkrediteret af internationale faglige organer, herunder CIMA, ACCA, IPA og CMI, der giver eleverne en konkurrencemæssig fordel over andre efter eksamen. De er designet til at opnå en perfekt blanding af teoretisk viden og praktisk erfaring. Det øger ikke kun deres karriere, men også udstyrer dem med færdigheder, der er nødvendige for at håndtere ualmindelige situationer på arbejdspladsen.

Opbygge en vellykket fremtid

På Success Point College tror vi på at bygge fremtiden ved at træne eleverne til at besidde de fineste færdigheder, der kræves af flere brancher. Det er kun muligt på grund af den fælles indsats fra vores engagerende og højtuddannede fakultet, dedikeret supportpersonale, brug af avanceret teknologi og beslutsomhed af vores studerende.

Vi tilbyder en blanding af programmer, der udføres på heltids-, weekend- og fjernundervisningsbasis. Studerende kan vælge en, der passer bedst til deres skema og arbejder hen imod deres succes ved hjælp af vores professorer og studiematerialer, der leveres af dem. Vi har muliggjort særlige transporttjenester til fuldtidsstuderende, der forlade fra Sharjah, Ajman og Dubai til campus.

Forbereder eleverne til den virkelige verden

Vores klasser i Sharjah er udstyret med state-of-the-art teknologi for at hjælpe eleverne med at lære så godt som muligt. Campus er komplet med et stort bibliotek, rekreative center og udendørs sportsområde, hvor eleverne kan bruge deres fritid sammen med venner.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

Success Point College

MBA Logistics ... [+]

Om

MBA Logistics

MBA Logistics

[-]
Forenede Arabiske Emirater Sharjah
September 2019
på universitet
Læs mere på dansk
Success Point College

MBA i International Business fra University of West of Scotland producerer højtkvalificerede kandidater, der effektivt kan reagere på uforudsigelige udfordringer i global ... [+]

Om

MBA i International Business fra University of West of Scotland producerer højtkvalificerede kandidater, der effektivt kan reagere på uforudsigelige udfordringer i globalt konkurrencedygtige forretningsmiljøer. Det giver væsentlig kerneforretningskendskab og forståelse med stærk vægt på at udvikle de anvendte ledelsesmæssige færdigheder, der er afgørende for effektive forretningsledere. Din kommunikation, forhandling og lette færdigheder vil blive nurtured og forbedret.

Programmet dækker emner som global

[-]
Forenede Arabiske Emirater Sharjah
September 2019
på universitet
Læs mere på dansk
Success Point College

Den MBA i International Business ... [+]

Om

Den MBA i International Business

Programmet fører til 9 papir (F1-F9) undtagelser til ACCA og undtagelser op til Avanceret Diploma i Management Accounting undtagen for Management Case Study mod CIMA.

[-]
Forenede Arabiske Emirater Sharjah
September 2019
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Ground Floor, ITEC Campus, Near Expo Centre, Sharjah
Sharjah, Sharjah, Forenede Arabiske Emirater