Læs den officielle beskrivelse

Den Shaheed Zulfikar Ali Bhutto Institut for Videnskab og Teknologi (SZABIST) er en fuldt Chartered Institute etableret gennem en retsakt af Sindh Forsamling (Sindh lov nr. XI af 1995) og er godkendt og anerkendt af de videregående uddannelser Kommissionen (HEC), Pakistan, som en vis indrømmelse institution SZABIST har campusser i Karachi, Islamabad, Larkana og Dubai (UAE) SZABIST er et registreret medlem af International Association of Universities (IAU), Paris.. Association of Commonwealth Universities (ACU), London; Sammenslutningen af ​​universiteterne i islamiske verden (FUIW), Rabat, Asien Universitet Federation (AUF), Seoul, og Sammenslutningen af ​​SAARC universiteter (ASU). BusinessWeek, det førende internationale business magasin, der er opført SZABIST blandt de bedste business schools i verden i seks år (2001, 2002, 2003, 2004, 2006 & 2008). SZABIST er en af de 20 største business schools fra Asien, der er anerkendt af BusinessWeek . Kun to business schools fra Pakistan er opført i BusinessWeek. Asien Inc, en førende asiatiske Magazine, har rangeret SZABIST blandt de bedste MBA-skoler i Sydasien i sin Asiens bedste MBA skoleundersøgelse i to på hinanden følgende år (2003, 2004). SZABIST er en af de top 15 business schools fra Sydasien rangeret i Asien Inc. SZABIST er også rangeret blandt de bedste videnskab og teknologi og MBA skoler i Asien af CNN-Time publikation, er Asiaweek. SZABIST også er opført på CNN Executive Education Schools.SZABIST dermed har den enestående ære at være den eneste pakistanske Instituttet at blive anerkendt internationalt af BusinessWeek, Asiaweek, Asien Inc. og CNN. SZABIST har underskrevet Articulation aftale med University of Wales, England. SZABIST har også undertegnet aftalememoranda med State University of New York, USA, University of London, Storbritannien, Filippinerne Kvinder Universitet, Filippinerne og den asiatiske Academy of Film & Television, Indien. &nbsp&nbsp University Struktur SZABIST i dag er identificeret som en væsentlig universitet bestående af fire campusser (herunder en udenlandsk campus) tre diplomuddannelser centre, tre mellemliggende gymnasier og en forskningscenter. Over 3500 grader er blevet tildelt af SZABIST til dato.&nbsp&nbsp Placering SZABIST Dubai Campus er placeret i Dubai International Academic City i bygning 10. I oktober 2003 begyndte den første akademiske møde i Dubai Knowledge Village Campus i Fakulteter Management Sciences og Computer Sciences. Den Dubai Campus yderligere udbygget til den nye Campus i Dubai International Academic By blok 10.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

EMBA

Shaheed Zulfikar Ali Bhutto Institute of Science and Technology Dubai

SZABIST tilbyder en toårig EMBA grad for ledere og mellemledere, der stræber efter excellence og større udfordringer i deres professionelle liv. EMBA er et toårigt progra ... [+]

EMBA

SZABIST tilbyder en toårig EMBA grad for ledere og mellemledere, der stræber efter excellence og større udfordringer i deres professionelle liv.

EMBA er et toårigt program spredt over seks semestre og består af 66 kredit timer. 20 kurser, 1 Business Project (3 studiepoints) og 1 Research Project (3 studiepoints) er påkrævet for at blive uddannet.

Maksimumsfrister for at fuldføre EMBA-graden er fem år.

Programstruktur

Første semester

Ledelsesbeslutninger Regnskab for erhvervslivet Ledelsesmæssig kommunikation

Andet semester

Kvantitativ analyse for beslutningstagning Moderne Marketing Økonomi for erhvervslivet

Tredje semester... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

MBA

Shaheed Zulfikar Ali Bhutto Institute of Science and Technology Dubai

SZABIST tilbyder MBA-grad inden for Management, Human Resource Management (HRM), Marketing, Finance, Supply Chain Management, Islamic Banking, MIS og ... [+]

mba

SZABIST tilbyder en MBA-grad inden for Management, Human Resource Management (HRM), Marketing, Finans, Supply Chain Management, Islamisk Banking, MIS og Økonomisk Politik og Ledelse . Både MBA (dag) og MBA (aften) programmer tilbydes.

For studerende med en 4-årig BBA-grad er varigheden af ​​MBA-programmet 1,5 år. 10 MBA kurser (30 studiepoints) og et forskningsprojekt (6 studiepoints) er nødvendige for at uddanne. Studerende er også forpligtet til at gennemføre en 6-ugers praktikplads. Den maksimale varighed for at fuldføre denne grad er 5 år.

For studerende med en 4-årig ikke-BBA-grad / relevant grad er varigheden af ​​MBA-programmet 2 til 2,5 år. 24 kurser (72 studiepoints) er nødvendige for at kunne færdiggøre. Studerende er også forpligtet til at afslutte en 6-ugers praktikplads og afslutte SZABIST omfattende eksamen. Den maksimale varighed for at fuldføre denne grad er 5 år.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 - 7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk