Læs den officielle beskrivelse

MODUL Universitets hjemmekampus er i Østrig, 23 Nobelprisvinder, som alle er uddannet i østrigske skoler eller universiteter. Østrig er kendt som den internationale kvalitets benchmark og den gyldne standard for økonomer, musikere, komponister, hotelgæster og faktisk - forskere inden for økonomi og erhvervslivet og bæredygtighedsforskning og udvikling.

MODUL-mærket står for mere end 100 års ekspertise inden for uddannelse. MODUL College blev grundlagt i 1908, og er den erhvervsuddannelseskole med den længste tradition inden for turisme og gæstfrihedsuddannelse over hele verden. MODUL University Vienna har siden 2007 tilbudt banebrydende uddannelse (BBA, BSc, MSc, MBA og ph.d.-uddannelser) inden for international forvaltning, ny medieteknologi, offentlig forvaltning, bæredygtig udvikling og turisme og gæstfrihed.

MODUL Universitet Wien betragtes bredt som australiens førende internationale private universitet og ejes af det erhvervsdrivende i Wien, der er den største udbyder af privatundervisning i Østrig. Universitetscampus ligger på Kahlenberg, en naturskønt bakke med en fantastisk udsigt over Østrigs hovedstad.

I september 2016 og efter næsten et århundredes arv i østrigsk uddannelse fandt MODULs uddannelse et nyt hjem udenfor i Dubai, UAE - med indvielsen af MODUL University Dubai den 10. oktober 2016.

MODUL University Dubai , et datterselskab af Dubai Investments, har meddelt, at dets hovedafdeling i Østrig - MODUL University Vienna er for nylig blevet placeret blandt de 25 største universiteter i verden for det størst mulige antal offentliggjorte offentliggjorte forskning, der forstærker den fremragende kvalitet af sin forskning evner og ekspertise.

I efteråret 2016 tilbød MODUL University Dubai sin campus som det første og eneste østrigske universitet i Mellemøsten. Beliggende i hjertet af Dubai tilbyder campus bacheloruddannelser i International Management and Tourism and Hospitality Management, en kandidatuddannelse i bæredygtig udvikling , Ledelse og politik samt MBA programmer med store muligheder i turisme

MODUL University Dubai grundlagt af Dubai Investments PJSC og DACH Advisory, tilbyder 360 grader højere uddannelsesgrader inden for business, turisme, gæstfrihed, bæredygtighed, offentlig forvaltning og ny medieteknologi, iværksætteri, ledelse og innovation samt et grundprogram og professionel uddannelse kort -courses.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MBA

MODUL University Dubai

Master of Business Administration (MBA) er et blandet læring program designet specielt til branchens fagfolk, der ønsker at fremme deres karriere. ... [+]

MBA Oversigt

Master of Business Administration (MBA) er et blandet læring program designet specielt til branchens fagfolk, der ønsker at fremme deres karriere.

Det fokuserer på strategisk analyse og planlægning, tværfaglige færdigheder, værdibaseret ledelse og kritisk tænkning.

Studerende vil fremme deres viden inden for kerneforretningsdiscipliner, herunder human resource management, organisationsadfærd, regnskab og finansiering, markedsføring og drift, innovation og iværksætteri.

Out-of-the-box tænkning udfordrer eksisterende grænser og tankemønstre.

Studer en MBA på MODUL University Dubai

Blended Learning ProgramRotationsprogram mellem Wien og DubaiMånedligt rullende indtag2 til 4 dage på campus en gang om månedenKurser undervises på engelsk3 majors til rådighed for specialisering med mulighed for at fordoble majorStudietid på 18 måneder... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk