Master Education International- DXB/ SHJ

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

"Masters forsynet mig med de muligheder for forskellige anerkendte universiteter til MBA-programmer, der giver et indgående kendskab til at være konkurrencedygtig i denne globaliserede verden. Jeg er ikke i tvivl om, at Masters var absolut det bedste valg for mig, og ville være for de fleste. " -Amin Kazi, Executive Manager og GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB & Ghantoot Group)

"Jeg har været med Masters siden juli 2011, har jeg gjort mit BBA grad i Marketing. Jeg har været vidne til fantastiske og høj kvalificeret fakultet. I øjeblikket er jeg færdiggøre min MBA-grad i Marketing. Jeg er glad for at være sammen med Masters. " -Ala'aeddin MJ Tumalih, Senior Associate, ACSS (Arab Bank Plc)

Løsningen blev Masters Pædagogisk Institut. MEI har hjulpet mig med at forbedre fagligt & personligt. Mine bedste ønsker til personale og foredragsholdere. -Deepthy Baby K., Administrator -Procter og Gamble

At yde specifik og overlegen kvalitet uddannelse som forberedelse til professionelle positioner i dagens hurtig bevægelse verden, hvor meritokrati og kvalifikationer er afgørende for at komme videre.

At give efterfølgende uddannelsesmuligheder til kunder, der allerede driver forretning, så de kan opfylde deres karriere mål ved at øge deres dygtighed base, uden at afbryde deres kald eller kompromittere kvaliteten af ​​uddannelse.

Hvis du vil bruge, om nødvendigt, traditionelle praksis, moderne teknik og teknologi til den bedste fordel i leverancen, for at styrke og berige vores kunder opfyldelsen af ​​deres uddannelses- og karrieremål.

For at forblive i takt med innovationer og udvikle nye metoder og teknologi til levering af uddannelses- og komponent materialer samt administrative aspekter af instituttet.

For UAE Beboere: Ø DUBAI - Fredag ​​Morgen (08:30 til 12:30) Ø Sharjah - Fredag ​​Morgen (08:30 til 12:30) & Eftermiddag (2,00-6,00 PM)

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se 1-year MBAs » Se BBA'er »

Studier

Denne skole tilbyder også:

1-year MBA

Master i Business Administration - Storbritannien (MBA i Dubai / Sharjah)

på universitet Deltid 1 år September 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai Sharjah Abu Dhabi + 2 mere

Studerende sikrer 120 studiepoeng for 8-10 undervisede moduler i UAE, hvor evaluering er 100% ved opgave, at ansøge om og færdiggøre den avancerede MBA af Anglia Ruskin University-UK primært ved indsendelse af en individuel afhandling. [+]

Studerende sikrer 120 studiepoints for 8-10 undervisede moduler i UAE, hvor evaluering er 100% ved opgave, at ansøge og afslutte den avancerede MBA af Anglia Ruskin University-Storbritannien primært ved indsendelse af en individuel afhandling, undervist af fakultetet af universitetet.

Afhandlingen (maks. 60 studiepoints) kan være:

Generel ledelseMarketingMenneskelige ressourcer.

Vejleder, fra universitetet, vil arbejde sammen med eleverne, når de afslutter deres afhandling. Anglia Ruskin University er forpligtet til at producere forskning af høj kvalitet med indflydelse på alle sine fagområder.

Anglia Ruskin University er et af de største universiteter i øst for England og har over 30.000 studerende. Universitetet rødder tilbage til år 1858.Anglia Ruskin University har fået en rangordning på 301-350 i 2018 af Times Higher Education World University. Også i 2016 blev universitetet opkaldt som den fælles 38. bedste institution i Storbritannien af ​​Times Higher Education's verdensrangering. Placeringen er det eneste globale universitetsprestabord til at dømme universiteter i verdensklasse på tværs af alle deres centrale missioner - undervisning, forskning, vidensoverførsel og internationale udsigter. Ifølge 2017 Guardian University League tabeller er Anglia Ruskin University rangeret 66th i Det Forenede Kongerige.... [-]


Kontakt

Master - (Al Sharq) Studies Institute

Adresse, linje 1 117149 Dubai Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Hjemmeside http://www.masterei.com/
Telefon +971 6 548 2102

Adresse, linje 1 Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates
61142-Sharjah Sharjah, Sharjah, Forenede Arabiske Emirater