GLC University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Siden starten i 2000 har vi leveret en højkvalitetsuddannelse, der både er akkrediteret og anerkendt globalt såvel som overkommelig gennem attraktive gebyrstrukturer.

Vores værditilvækstprogrammer giver enkeltpersoner den rigtige mulighed for at nå deres karrieremål og -mål.

Hvad vi gør

Vi tilbyder regelmæssige lektioner, fem dage om ugen, enten som morgen eller aften.

Desuden er vi med teknologiske fremskridt i stand til at tage højde for fagfolk, der er ramt for en tid ved at levere kursusmateriale gennem online læringsplatforme sammen med forudgående samråd.

Vi arbejder sammen med vores partneruniversiteter i Storbritannien og Malaysia. At levere deres kurser og forberede og hjælpe vores registrerede studerende til at opnå eftertragtede grader fra vores partneruniversiteter.

Det Forenede Kongerige er fortsat verdensberømt for deres videregående uddannelser, og vores fokus er at levere disse gennem vores state-of-the-art faciliteter i Dubai, hvilket gør det muligt for fagfolk at opnå den meget eftertragtede MBA-grad på så lidt som 10 måneder.

Desuden hjælper disse programmer vores elever med at tjene værdifulde point, der giver værdier til deres legitimationsoplysninger på deres ansøgninger hos de forskellige landes indvandringsafdelinger.115824_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpgDylan Gillis / Unsplash

GLC partner institutioner

Athe

Vi er et akkrediteret læringscenter for ATHE fra Storbritannien for deres niveau 3, niveau 4, niveau 5 og niveau 7 programmer. Kvalifikation fra ATHE er reguleret af OFQUAL.

University of Gloucestershire

Tildelt TEF Silver i 2017, leverer universitetet undervisning i høj kvalitet, der sikrer læring og resultater er konsistente for sine studerende. Desuden overgår de konsekvent "strenge nationale kvalitetskrav" til videregående uddannelse i Storbritannien.

Universidad Azteca

Universidad Azteca er et privat universitet i Chalco, Mexico anerkendt af den officielle gyldighedsperiode for studier udstedt af den føderale sekretær for uddannelse (RVOE) og akkrediteret af Forbundsministeriet for Uddannelse af Republikken.

Hvad er Ofqual?

Kvalitets- og eksamenskommissionens forordning (Ofqual) er regulator for kvalifikationer, eksamener og vurderinger i England og regulator for faglige kvalifikationer i Nordirland. Det er ansvarligt for at sikre, at alle kvalifikationer og vurdering opfylder kvalitetsstandarder ved at overvåge tildelende organisationer, vurderinger og undersøgelser og træffe de nødvendige foranstaltninger for at sikre, at kvalifikationerne opfylder behovene hos elever, videregående uddannelser og arbejdsgivere. The Ofqual er ansvarlig for Parlamentet og Nordirlands forsamling.

Hvad er ATHE?

Udmærkelser til uddannelse og videregående uddannelse giver en bred vifte af kvalifikationer, såsom administrativ ledelse og forretning for at nævne nogle få. ATHE-eleverne kan reducere mængden af tid og penge, de bruger på at opnå en grad med mere end halvdelen. Dette skyldes, at ATHE har særlige arrangementer med en række universiteter, der gør det muligt for elever at springe over et helt års studie af graden for hvert niveau, de opnår med ATHE.

ATHE er reguleret af Ofqual (reguleringsorgan i England) og godkendt af Knowledge Human Development Authority (KHDA). Dette giver eleverne mulighed for at vælge en række universiteter i Storbritannien og ethvert universitet i Dubai, UAE.

Hvem imødekommer GLC?

Vi tager højde for unge high school kandidater, der gerne vil studere på campus som fuldtidsstuderende, skoleforladere eller dropouts, og arbejder voksne

Placeringer

Dubai

Address
2nd Floor Almulla Plaza Iqra Management Consultancy
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig